- "Ockelbofeeling"

Har egentligen hur mycket som helst att göra nu känner jag.. Skriva klart antiken, läsa ut en bok, skriva en bokreflektion, packa til konfalägret och färga mitt hår. Men innan jag sätter igång med det måste jag bara skriva ett kort inlägg häär.
Sista april planerna ser riktigt bra ut, och jag är såå taggad. Förfest hos carro med alla tjejer, dvs 15 st. Om det blir fint väder ska vi grilla och sen drar vi vidare mot rabo hade vi tänkt. Riktigt taggad är jag, och dom andra med hoppas jag!
Dagen efter kommer nog därimot inte bli fullt lika rolig eftersom jag och carro ska åka till Sandvik klockan 10.00. Där blir det absolut inge sovmorgon  heller.. Varje morgon ska vi upp klockan åtta skulle jag gissa på och ha morgongympa med konfimandrarna, haha.

Aja, nu måste jag börja plugga..

sooo long


- Better in time


Man har inte tid att blogga när det är varmt och fint väder ute, för vem sitter inne vid datorn då? Inte jag iallafall.
Söndag igen, tiden går så himla fort alltså.. Helgen har jag spenderat med amanda&carrow på fredagen och igår åkte jag, jonas, mammsen och pappsen ner till vittersjö och testade nya båten. Sjukt härligt var det! Sen blev det lite grillning och efter det drog jag in till gävle.
Idag ska vi tjejer fira joline som fyllde år igår, och efter blir det att kika på ockelbo-åmot uppe i åbyggeby. liite kul ja(;

jaja, måste bara tilägga att det bara är typ 6 veckor kvar i skolan! sen är det somarlooooov, yeeey

nu ska jag nog kika lite på gossipgirl, ha det bra!


- Hello sunshine

Den här gången har det faktiskt funnits en orsak till att jag inte uppdaterat min blogg, nämligen virus. Min dator har knappt gått att använda utan att den börjat låta konstigt eller hakat upp sej. Men nu är det fixad igen!

Finvädret tar aldrig slut.. Det är såå skönt ute varje dag, I love it. Idag skulle det bli närmare 14 grader ute, och hur bra är det inte att vi slutar kvart över elva då? tummen upp.
Får verkligen hoppas på att det håller i sej till nästa vecka också då vi är lediga, och jag drar till sandvik med carro och konfimandrarna ;b Skulle ju vara såå skönt. Paddla kanot, bada tunna, sola och bara mysa, great.

Nu måste jag cykla till stationen så jag inte missar tåget..

/Linnéa


- For you

Känner att jag måste skriva ett inlägg om en speciell person som har betytt jätte mycket för mig, jag tror nog att du vet vem du är.
Har alltid kunnat prata med dig om allt, och då menar jag verkligen allt. Under perioder då jag haft det svårt har du alltid funnits där för mig och alltid ställt upp, vad det än har varit. Egentligen kan jag nog inte tacka dig nog för allt du har gjort för mig.
Hur som helst har du varit bäst och är fortrarande bäst i mina ögon. Tack

- I don´t have much to give you

Såå underbart väder ute idag!
Nästan så man får sommarfeelings, fast det bara är april. Har legat ute på verandan mer eller mindre hela dagen och bara haft det skönt, och man blev ju lite brun på köpet med.
Helgen har iallafall spenderats med Amanda Joline och Carro på fredagen. Det blev första stutsmattehoppningen (konstigt ord, haha) för iår, och massa prat om gamla minnen och även en film. myspys var det!
Igår blev det en sväng till Stockholm eftersom vi skulle hämta hem våran båt, sen blev det grillning i norrsundet med Alex, Jimmy och Elin. Super gott!
Det är väl ungefär så min helg har sett ut, och nu är det dags för en ny skolvecka med matteprov imorron och geografi prov på onsdag. Jippie!

Nu ska jag ut och promenixa med Mai.


image211



- 27 dresses



Kikade på 27 dresses igår, riktigt bra film. Katherine Heigl är ju super bra också, gillar henne. En film jag kan rekomendera!

Nu är det helg igen! Såå skönt. Har varit hemma idag, eftersom jag inte hade någon röd aktivitet eller ligger efter i något. Ganska skön vecka det har varit om jag tänker efter, bara tre skoldagar för min del, varav torsdagen bara var en timmes nationella. Najs

 

- Linnéa = fadder, haha

Kom nyss hem från konfirmationen, och guess what? Jag är fadder, och ska följa med på konfalägret som är om typ tre veckor eller nåt.
Det är bara en gång kvar innan dom åker till sandvik, ganska skönt för mej som bara behöver vara med två gånger innan det bär av. Kommer nog bli rätt roligt, Carro, jag och alla småungar. Haha!
Nu ska vi träna på lite engelska glosor, sen krypa ner i sängen.


Linnéa

där kärleken är som störst,
är även sveket  störst

Snyggaste bilden på trion som någonsin funnits, HAHA:

image209



- Soligt

Stannade hemma från skolan idag, orkade helt enkelt inte åka in.
Det har varit helt sjukt fint väder idag, har suttit ute i bara linne och softat. Har hjälpt jonas med lite work också, sen har vi kollar på några avsnitt av vänner och bakat chokladbollar.
Och som jonas sa - gaanska rätt dag att vara hemma på, och gaanska rätt dag att vara arbetslös på.
Nej, nu ska jag dra iväg till carro och sen traska till kyrkans hus och hälsa på alla konfimanders+sam eftersom carro är fadder. Trevligt
Ciao

- Jakten på den perfekta bikinin (haha)

image206image207image208

Tre stycken bikinis från nelly.se, supersöta allihopa tycker jag.
Priset därimot passar inte riktigt min plånbok, ca 800 kr st.
Men fina är dom iallafall, yepp.

Jag och Amanda hade föressten lite tråkigt idag på tåget hem och bestämde oss för att räka mina kvitton (?) som jag har i min plånbok. Och herrejösses, vet ni hur mycket jag har handlat för sen i december ungefär? 8100kr, och då är ju långt ifrån alla kvitton sen december sparade. Hjälp säger jag bara, och det var ju bara på kläder.. Tänk då om man räkar in alla nöjen och allt ätbart som jag också köpt?
Aja, hemska tanke. Nu ska jag krypa ner i min säng, godnatt

Linnéa

- Desperate housevives

image205

Säsongspremiär av desperate housevives ikväll.


Jag är så otroligt skoltrött så det finns inte, har verkligen ingen lust att gå i skolan. Prov prov och ännu mer prov, det är så veckorna ser ut ändå fram till lovet. Föressten, lägg till lite uppsatser och spanska läxor också....
Det är iallafall tur att det börjar bli vår ute, allt brukar kännas lite lättare då. Och snart drar förhoppningsvis jag och mina tjejer till Stockholm också, något jag verkligen ser fram emot!


Linnéa

- I want you to want me

42 åringen har erkännt att han mördat 10 åriga Engla nu.
Vad säger man? Det finns inte ord för hur jävla hemskt det är. Hur kan en människa göra något sånt, döda ett oskyldigt barn? Jag fattar inte, det är det väl ingen som gör.


Idag har iallafall varit en riktig slappar-dag. Amanda Carro och jag gick fram till Ica och hyrde en film och köpte lite frukt för att göra en god fruktsallad. Filmen var typ den b-igaste vi sett, så efter typ 15 minuters tittande bytte vi till meangirls istället. haha!
Sen har jag hunnit med ett träningspass också. Superkul var det! Det var ett helt nytt pass med nya rörelser och det var verkligen skit bra.
Så har min söndag sett ut i stort sett.
Helgen har iallafall varit myspys!
Nu väntar skola med prov och nationella..... Inte lika mysigt kanske?

image204

- The sun will set for you

gårdagen spenderade jag med tjejerna, efterlängtat.
det blev en liten tågtrip till ödemarken efter ett ganska hasigt beslut. haha ja, jag vet, det låter helt sjukt. men om man ska vara riktigt ärlig så kan vi vara ganska sjuk i huvet ibland... haha! aja, roligt hade vi iallafall.
Senare på kvällen åkte vi in till Gävle. Tog först en fika på wayne´s sen gick vi på bio, 21. Faktiskt var den över förväntan, rikigt bra tillochmed!
Ungefär vid halv tolv kom Amandas söta pappa och hämtade oss, och vi åkte hem och käkade rutmackor med ost. Alla borde testa att äta det där, för det är så himla gott på någon konstigt sätt.
Jaja, en supermysig kväll var det iallafall.

Ikväll är det Gävle som väntar igen. Carro och jag ska sova hos catta&begga, mys.
Nu ska jag gå och duscha av mej, seee yah

- Sometimes goodbye's the only way

Det känns ganska onödigt att åka in till skolan på torsdagar eftersom vi bara har en lektion, engelska. Och det enda vi gjorde idag var att träna på gamla np...
När vi slutade gick iallfall jag och carro på stan en sväng, och sen gick vi till mingel&bar och fikade. Super mys! Var ju tänkt att alla tjejer skulle med och fika, men det blev lite tajt om tid för vissa så vi tar det nästa torsdag istället..
Jag köpte iallafall min efterlängtade morotskaka, haha!
Det blev lite kläder inhandlade också; två bodys och ett linne.

Imorgon blir det skola i någon timme, och efter det stan en sväng och sen bio med amanda, carro och några fler. Och tillsist övernattning uppe i mo hos bäckmans. Kommer bli hur mysigt som helst!

Nu ska jag plugga vidare.. Segt som sjutton! Speciellt franska revolutionen som bara känns som ett stort frågetecken.. Så önska mej lycka till på provet imorron, haha....


Var in på Annies blogg nyss, och såg att det fanns en tävling som hon var med i där alla som är med får ett par strumpbyxor. Det låter ju bra, jag behöver faktiskt ett par! Det enda man behöver göra är att klistra in dom här länkarna, lätt som en plätt :)

http://www.surfit.se/
www.lexikon24.se
www.synonymer.org
Jonaeson.blogg.se

- The circle of life

It's the Circle of Life

And it moves us all

Through despair and hope

Through faith and love

Till we find our place

On the path unwinding

In the Circle

The Circle of Life...


- In between

aaah, jag hatar att plugga! det går bara inte, hur mycket jag än försöker, jag kommer ingen vart.......

vet ni vad jag har lust med? ett desperate housewives maraton med massor med onyttigheter såsom chokladbollar, morotskaka (som jag vart sjukt sugen på sen vi fikade det i sälen), chips och ja, you name it. men istället sitter jag här och försöker plugga historia, vilket förmodligen är det tråkigaste ämnet i skolan. vem fan bryr sej om tex amerikanska revolutioen? inte jag iallafall. åhh
aja, ska iallafall plugga tillsammans med tjejerna imorron.. kanske blir lite klokare då iallafall? får hoppas på det.

Jag vill ha helg


bjuder på en liten rolig bild som jag hittade.
amanda och jag för några år sedan, haha!

- Hela ligan

image201

- Back home

okej, jag vet att jag verkligen är hur dålig som helst på att uppdatera min blogg.. förlåt för det, haha men här kommer iallafall ett litet försök till en uppdatering.

har ju som sagt varit i trysil förra veckan, och det var kanon! helt klart. super fin lägenhet bodde vi i, och vädret kunde man inte klaga på heller. klarblå himmel vissa dagar!
gunnarssons i backen är verkligen oslagbart. jag sara emelie madde jonas erik pappsen och mammasen, kempegreit!
tillbaka i skolan idag efter två veckors ledighet. det var väl lite småtungt om jag ska vara ärlig, kändes som världens längsta dag.. har inte så roliga veckor framför oss heller, två prov i veckan ser det väl ut ungefär. åh va kul! not
men om man ska tänka posivtivt så är det bara åtta veckor kvar till sommarlov nu, och det är faktiskt inte mycket..
nu måste jag skynda mej och äta lite, och sen dra iväg och träna.
so long


RSS 2.0