Ockelbovintermarknad

Det är inte mindre än Ockelbo vintermarknad den här helgen. Jag kommer inte ens ihåg när jag gick på den sist, men idag var jag minsann dit en sväng för att köpa strumpor vilket jag är i stoort behov av. Jag äger nämligen endast strumpor med hål i stortån.
Ikväll ska jag träffa mina gófisar som det var alldeles för längesen jag träffade nu. Efterlängtat? Om det är. Några andra peoples är också bjudna, så vi får helt enkelt se vad kvällen har att bjuda på.
Nu ska gå igenom min garderob och se vad jag har att sätta på mig ikväll.

Färglös som en tår är jag utan dina andetag

Jag har försökt knåpa ihop ett bra inlägg i säkert en halvtimme nu, men jag tror jag ger upp det nu. Det ändå jag tillslut ville komma fram till var hur lycklig jag är som har världens underbaraste pojkvän, underbara vänner, underbar familj och underbar släkt. Det som jag också ville ha sagt är att jag alltid ska fokusera på alla bra saker istället för att lägga energi på att må dåligt av de saker som är mindre bra. Och tillsist kan jag ju också tillägga att jag aldrig saknat någon så mycket som jag saknar mitt hjärta nu. Kom hem!

Beyoncé

Beyoncé kommer ju till Sverige i Maj, och jag funderar starkt på att gå på den konserten. Jag älskar verkligen hela hennes album (rekomenderar verkligen att lyssna på det), hennes röst är grym och låten Halo är ju bara föör bra. 550 spänn för ståbiljett, känns som det lätt är värt det.


Trillin

Superfint väder idag! Nu ska jag gå ut med Stacie på en liten promsing, sen kommer mamsen och hämtar upp mig.. Vi ska luncha på trillin, mysigt värre!
Efter det väntar skoteråkning med Julia. Kanon ju!









Daniel och Victoria



Hur kul är det inte att Victoria och Daniel har förlovat sig och ska gifta sig nästa sommar? Och hur kul var det inte att sitta på grancanaria och se lilla Ockelbo på tv? haha. Får hoppas att det dimper ner en inbjudan till kungligt bröllop i brevlådan, för han bor ju trots allt i Ockelbo och dessutom granne med min pojkvän. Haha nejdå, men fina är dom iallafall tillsammans!

Halo

Remember those walls I built
Well baby they´re tumbling down
And they didn´t even put up a fight
I find a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It´s like I´ve been awakened
Every rule I had you breakin'
It´s the risk that I´m taking
I ain´t never gonna shut you out

Everywhere I´m looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away


Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You´re the only one that I want
Think I´m addicted to your light
I swore I´d never fall again
But this don´t even feel like falling
Gravity can´t forget
To pull me back to the ground again

Hemma i kalla Sverige igen...

...hur det känns? Inte alls bra. Massor med snö och minusgrader. Nja, jag skulle gärna stannat några veckor till.
Hur som helst så har vi haft det toppen. Ungefär 25 grader och sol varje dag förutom dom två första dagarna då det var några moln som tittade fram i nån timme. Såklart har vi solat och badat massor, spelat minigolf, ätit på mina favorit restauranger, spelat vänd tio alldeles för många gånger, badat jacuzzi med bubblor som spårade rejält... halft det sjukt bra helt enkelt! Älskar det.
Här är lite bilder från resan. Enjoy!

Jonas och jag påväg ner till poolen


Bubbelbadandet som spårade liiite


Madde och jag tog nog med oss lite för många skor för en vecka?


Familjen Gunnarsson på en afrikansk restaurang


Jag och Jonas


Minigolf, trion vs päronen


Jag och sis

Familjen på Gran Bahia


Dom bästa av dom bästa


Grancanaria


Sista dagen i skolan idag. Imorgon klockan elva bär det av till Grancanaria till våran lägenhet med min bästa familj. Det kommer bli underbart! Sol, bad och god mat. Det kan inte bli bättre!

Carro&Amanda goes Thailand


Carro och Amanda åkte till Thailand igår för tre veckors solande och allt vad det innebär när man åker utomlands. Kommer sakna dom två såklart, hoppas ni får det bäst!

alla hjärtans dag

Den här helgen har jag myst sönder. I fredags åkte jag hem till Julia och lagade middag, snackade skit i timmar och dog litegrann av garv. Super mysigt var det!
Och igår var det ju som sagt alla hjärtans dag också. Jag och min älskling badade bubbelbad, drack champagne, åt hjärtbakelser och på kvällningen åkte vi in till Gävle för att äta på Brända Bocken, super gott! Världens mysigaste dag med världens bästa. jag älskar dig!
Nu ska jag klä på mig, sen ska jag ta en promsing i det fina vädret!


glykogen? tryglecerid? monosackarider?

Ärligt, allt plugg tar död på mig. Orkar.Inte.Mera.
Jag vill ha helg och alla hjärtans dag. Jag och min älskling ska ut på restaurang då, brända bocken. Det kommer bli hur mysigt som helst! Ge mig lördag nu.



Mitt i veckan

Julia och jag ska lyxa till det lite idag. Vi ska bubbla och basta med hårinpackning osv. på badhuset, och dessutom ska vi köpa en stor godispåse och mumsa i oss.. Hur bra som helst, såhär mitt i veckan då iallafall jag drunknar i allt plugg.. Ett prov avklarat nu iallafall, tack för det. Bara ett kvar, och ett bokseminarium, och en engelska bokrecention, och en krönika..... listan kan göras lång. Palla.
Ska sätta igång med lite naturkunskap nu, så att jag känner att jag förtjänar det där ikväll.


Beautiful day

Jag stannade hemma från skolan, Madde stannade hemma från skolan och Jonas stannade hemma från jobbet. Så jävla värt! -5, klarblå himmel, vindstilla och syskonen Gunnarsson på längdskidorna. Kan nog inte bli bättre!
Jag har världens bästa syskon, det är jag helt säker på! Om en vecka åker vi till Spanien också, hur bra som helst.









utmanad...

4 saker jag gjorde igår:
åkte skoter, bastade, kollade på en halv film och åt min favvis mat.

4 saker jag ser fram emot:
Spanien om en vecka, träffa min bästis på lovet, 18år och jag måste ju säga studenten också, även fast det är långt dit.

4 favoritresturanger:
hmm, jag är inte ute på restaurang varje dag såatte.. Men helt enkelt är en favorit i gävle iallafall, Gran Bahia och en indisk restaurang på Anfi och... mc donalds haha

4 saker på önskelistan:
Jag kan faktiskt inte komma på något speciellt. Jag är nog rätt nöjd med det jag har måste jag säga! Fast lite pengar till shopping och resor skulle ju aldrig sitta fel!

Längdskidor+systrarna gunnarsson=sant

Ibland måste man få göra en liten fuling.. Och eftersom det var så grymt fint väder idag, och som det kommer bli imorgon med, så bestämde Madde och jag att vi båda ska stanna hemma från våra skolor imorgon och ta på oss längdskidorna, som jag inter haft på mig sen jag var liten typ, ta med oss lite picnick och åka lite, sätta oss i en solgrop och steka. Hur bra låter inte det liksom? Man måste faktiskt ta reda på dom här fina dagarna som är, visst? haha. Lite busig får man ju vara ibland.
Plugg kommer dagen också innehålla, så helt lat är jag ju inte.. Nu ska jag krypa ner i min säng, äta lite frukt och plugga rättskunskap. Later!

winteeer

Gissa om det var kul att åka skoter idag! Mer än en halvmeter snö ute ju.. Jag ramlade av minst tio gånger, två av dom med ansiktet rakt ner i snön. Haha! Undrar hur många år sedan det var en sån här bra vinter? Jag gillar´t.

Veckan som kommer känns riktigt jobbig faktiskt. Jag måste plugga satan till alla prov och skriva alla inlämningsuppgifter som jag måste skicka in innan jag åker till spanien, och det är inte lite... Om man ska se det positiva i det hela så kommer jag njuta desto mer när jag åker. Behöver jag säga att jag längtar?
Nu väntar plugg och sen ska jag mysa med hjärtat. 4 månader idag

..

Fan. Va. Irriterande. Ibland blir jag riktigt irriterad på småsaker, nu är jag det..... Egentligen borde jag inte ens orka bry mig ihuvudtaget, men jag gör det nu. Fan.
Nu ska jag åka till bästa och åka skoter, han gör mig på bra humör.

Lördag kväll

Ikväll ska jag mysa sönder med syrran, mamma och pappa framför melodifestivalen. Tre-rätters middag blir det dessutom! Inte helt fel om du frågar mig.


tummen upp

Jag har varit blondin en gång i tiden jag med...


Helg!

Thank god it´s friday. Så jävla härligt!
Kvällens plan är Johan och Elov, that´s about it. Mysigt!
Jag ska klä på mig nu, innan min pojke kommer och hämtar mig på skotern. Trevlig helg då hörrni!

back in the days

Jag ljuger om jag säger att jag inte saknar de gamla tiderna. Alla galet roliga saker vi gjorde tillsammans, alla tråkiga skoldagar på perslunda som blev sjukt roliga för att vi hade varandra och alla gånger vi nästan dött av garv. Vi var liksom olsagbara tillsammans, vi hade alltid så jävla kul oavsett vad vi gjorde. 
När vi var i Stockholm tillexempel tog vi min mobil och filmade och gjorde ett "reportage" om vad stockholmare ville ha i sin fruksallad, bara för att vi inte hade något annat för oss liksom. Vi gick runt i Sundbyberg och låtsades att vi hade ticks och filmade oss samtidigt. Det låter helt sjukt, för vi var helt sjuka! Men vad gör det, för vi hade alltid så grymt kul. Jag saknar dom tiderna, det gör jag verkligen. Jag saknar oss och det vi hade. Lika lite som jag ljuger när jag säger att jag saknar dom tiderna, lika lite ljuger jag när jag säger att dom är över. Och det gör ont.










haha paaaarty

bjuder på tre sjukt snygga och sjukt gamla bilder. ENJOY!






































everywhere I go, Everywhere I’ve been, And everywhere I’m going to, I only go with you

Även fast jag hade sovmorgon till halv tolv idag missade jag tåget. Jag satt och käkade frukost i lugn och ro, vilket jag aldrig brukar göra, och helt plötsligt ser jag att klockan har hunnit blivit tio över elva. Jag måse gå fem över för att hinna med tåget. Kvart över hade jag slängt på mig kläderna och var påväg. Efter 10 meter kom jag på att det inte ens var någon idé att försöka hinna dit, så jag gick hem till Johan igen. Bra jobbat, verkligen.
Jag åkte in till skolan senare ändå, för att vara med på rättskunskapen. Förmodligen den roliaste kursen vi har just nu, jätte intressant är det faktiskt.
Klockan 7 kröp jag ner i min säng med datorn och engelska boken som jag måste läsa, efter ett varm bubbelbad. Hur skönt låter inte det liksom? Välbehövligt, eftersom jag är trött som vanligt...



Säsongsjobb i Åre

Jag är på grymt bra humör just nu. Jag var nyss på gymmet med julia, vilket för det första var asskönt idag eftersom vi kom på hur mycket bättre man mår när man håller igång och tränar. För det andra pratade vi om vad vi ska göra efter vi har tagit studenten. Jag vill absolut säsongsjobba i Åre, vilket jag har tänkt på att jag vill göra länge eftersom det verkar sjukt roligt. Fast jag vill inte göra det själv, utan helst med någon kompis.. Julia blev astaggad när jag berättade det, så efter studenten drar vi till Åre en säsong och jobbar. Hur kul kommer inte det blir liksom? Dessutom vill jag åka utomlands ett tag och jobba, och massor med andra saker. Åka jorden runt är också något jag vill hinna med att göra.. Men hur som helst ska jag leva livet efter studenten, som jag längtar. Så nu är det bara att hålla i skolan ett och ett halv år till, och det kommer nog gå rätt fort.
Jag försökte även få med Julia till Kungsberget i helgen. Hon har inte stått på ett par skidor på flera år, så jag tycker det är dags att göra det nu. Lite tveksamt var det väl, så jag återkommer hur det blir med den saken. Sjukt kul skulle det iallafall vara.
Mycket snack om framtiden nu känner jag, men jag längtar så sjukt mycket till 18år och studenten.

Nu ska jag ta en dusch, sen svänga iväg till Johan. Kvällen ska jag spendera framför olika skidfilmer, jag håller nämligen på att lära mig vad alla hopp heter. Deni!


Finn ett fel


 
Två år sedan... Första (och sista) gången jag satt på en häst. Gissa om jag var livrädd? Jag lyckades hålla mig kvar på hästen två steg, sen skrek jag som en idiot och hoppade av. Hahah. Nej, jag och hästar går liksom inte ihop...

ett halvår framåt, ett halvår bakåt

För två dagar sedan var det exakt 6 månader kvar till jag fyller 18. Jag längtar sjukt mycket till den dagen kan jag säga. Johan slipper tjata på mig att jag måste skynda mig att bli 18, jag får gå ut på krogen, jag kan sitta på en restaurang och beställa in drinkar utan att skita på mig, jag kan göra vad jag vill utan att mamma och pappa säger nej... Ja, hur kan man låta bli att inte längta sönder? Dessutom ska jag och Mai ha 18års fest tillsammans, hur kul är inte det lixom?
Det senaste halvåret har gått hur fort som helst, så varför skulle inte det här göra det? För ett halvårsen var det juli/augusti och jag och sara hade nyss kommit hem från spanien där vi hade dom två bästa veckorna i våra liv. Jag har aldrig varit så lycklig som jag var då, och det var även då jag träffade han som jag älskar mest av allt idag för första gången kan man säga. Det var sommar och jag och julia jobbade på ica tillsammans och jag firade min födelsedag på sommarens sista soliga dag med släkten på dagen och mina fina vänner på kvällen. Ockelbo marknad hade varit för ett tag sen, som jag och sara nog sent kommer glömma. Med grön-bruna klänninar som egentligen var vita, endast vänster örhänge kvar i bådas öron, en mobil som var borta, en jeansjacka som var borta och ett hem som inte var alls för mysigt vaknade vi upp dagen efter, och jag har nog aldrig garvat så mycket som jag gjorde då.  Och det var cityfesten om några veckor, då jag och elin gjorde bort oss framför farbror blå. Något varken jag eller Elin kommer glömma i första taget. Jag har nog aldrig varit så rädd som jag var när jag satt på bussen påväg hem med mina föräldrar, som förmodligen aldrig varit så arg/besviken på mig som dom var då. Jag garvar när jag tänker på det, vilken jävla tabbe av oss. Och vilken jävla sommar
























the start of something good


Hittade en bild från i somras... Johan och jag. och carro ;)

Kungsberget

Min lördagskväll spenderade jag hemma hos mitt hjärta. Bastu och finmiddag med johans mamma och fidde bjöds det på. Mysigt som bara den! Och idag åkte vi till Kungsberget med mammsen och pappsen en sväng. Så jäkla härligt att åka skidor. Tycker synd om dom som aldrig har stått på ett par, ni missar verkligen något, det lovar jag.
Det var skotertävling där idag dessutom, som kunde ha slutat riktigt illa. En kille som hoppade tappade kontrollen på skotern som bara drog iväg i högsta fart mot slutet av en skidbacke. Jävligt tur att det inte kom någon skidåkare just då, då hade det slutat riktigt illa. Som tur var krashade skotern in i några träd på sidan av backen tillslut, och det blev bara mos av den. Läskigt!
Nej, nu ska jag äta mat, sen plugga lite matte. puss då















RSS 2.0