PS. I love you

Har umgåtts med syrran hela dagen idag. Det var ett tag sen kan man väl säga! Vi har iallafall varit nere i vittersjö och myst en stund, och spelat tennis på Gäveräng. Jag skulle tippa på att vi såg ut som två amatörer när vi stod där på planen, eftersom ingen av oss är något riktigt tennis proffs, haha! Hunnit med att kika på Arn - tempelriddaren har vi också gjort, måste säga att den var lite seg? Eller så var det bara för att både madde och jag är segast på att fatta filmer? Vem vet.
Nu har vi nyss vart och hyrt PS. I love you och köpt krossad choklad glass. MUMS! Så vi ska väl krypa upp i soffan nu...
Hörs sen


Take my photo off the wall

Okej, nu när skolan har sätter fart igen och jag faktiskt börjar tvåan så ska jag börja bli lite seriösare av mig. Jag menar med läxor, uppsatser och sånt, vara lite mer engagerad än jag var i ettan. Det var så jag tänkte innan skolan började, och visst lät det bra? Det tyckte iallafall jag. Det har gått två veckor nu, och jag känner redan att jag inte orkar. Idag hade jag bestämt mig för att göra klart både FEK uppgifterna och svenska frågorna. Hur gick det då? Jo, jag gjorde två FEK uppgifter av typ hundra och noll svenska frågor. Åh, jag blir så arg på mig själv! Men en dag, då ska jag verkligen ta tag i mig själv, jag måste verkligen.
Eftersom jag inte gjorde det jag skulle åkte jag och lunchade med carro istället. Något vi kom på att vi ska göra lite oftare, för hur mysigt är det inte att sitta på ett fik och snacka skit?
Dansade balett på bibblan, garvade sönder, pallrade äpplen och var allmänt damp som bara vi kan vara hann vi också med. Vi är oslagbara, och jag undrar om det finns någon som har roligare än vad vi har tillsammans? Som Micke i våran gamla klass sa; Ni kan ju inte ha en enda tråkig stund tillsammans? Och nej, det stämmer nog.



I hope you´re doing fine out there without me, cause I´m not doing so good without you

Ser ni att jag har ändrat designen litegrann? Okej, jag vet att det inte är assnyggt, men jag skyller på att jag inte är så jäkla haj på det här med kodmallar och allt vad det heter. Det ser lite knasigt ut här och där, men jag är inte helt klart än.. Men om det är någon som har lust att hjälpa mig lite på traven så tackar jag inte nej..

Sitter och kikar lite på sex and the city nu, jag känner mig en aning efter som fortfarande inte har sett filmen! Jag och maisan har ju planerat att vi ska gå och kika på den, men det har ju lixom inte blivit av. Men nu ska jag försöka släpa med mig min upptaga vän på bio, varken hon vill eller inte :)



Saknar sara gör jag också, fruktansvärt mycket! KOM HIT

you try until you can´t

Fjuuu! Nu är jag hemma, efter en minst sagt lång dag. Skolan var tung, med en lång företagsekonomi som verkligen gör mig förvirrad. Vi håller på att repetera förra kursen nu, och jag känner mig redan lost. Hur f*n ska jag klara fek B? Dessutom påminner vår söta (?) lärare oss typ var femte minut hur svår den här kursen är... Suck!
Mai och jag tog iallafall en sväng till valbo efter vi slutat, där mai storshoppade (det börjar bli tradition att hon gör det),och jag kollade på. Haha nejdå, inte rikigt så var det. Jag inhandlade lite jag med, blandannat ett par short och fotbollsskor. Men nej, jag ska inte börja på fotboll.. Jag ska bara ha dom till idrotten, fast jag kan erkänna att jag allt blev lite sugen att börja igen när jag har köpt ett par. Men aja, så ligger det till iallafall.


jag&mai förra sommaren


Hugger i sten

Sitter hemma hos min sjukling nu, carra. Lite riskfyllt känns det ju, för jag vill absolut inte bli sjukt igen. Ioförsej är jag själv också lite sjuk, och då kan man väl inte bli smittad, eller? Har inte riktigt koll på hur det där ligger till, men jag har iallafall för mej att det är så.
Det måste föressten vara någon influensa som går nu! Alla, verkligen alla, som jag känner har eller har haft ont i halsen och varit förkyld. Amanda ligger hemma med febran och halsont nu också, krya på dig gums! Dessutom åkte Lisa hem från skolan idag för att hon inte var helt hundraprocentig, krya på dig du med!

Hur som helst så kan man verkligen säga att sommaren är över nu. Imorse när jag gick utan för dörren var det bara 7 grader, fatta hur lite det är! Det är nästan så det lika gärna skulle få vara vinter nu, så man kan åka skidor och sånt. Nejnu, hösten är jag inget riktigt fan av alltså..



Hangloose bar











Maybe I want it, maybe I need it

Fotboll och chill framför tv:n. Ja, ungefär så har min dag idag sett ut. Rätt skönt med sånna dagar, men det får inte bli för många av dom, då blir jag alldeles för rastlös.
I veckan ska jag försöka hinna med att åka till Valbo med mai för att köpa en volume master och kolla på ipod, boka tid för en makeover av mitt hår och shoppa med Jonas någon dag ska också hinnas med. Ni kanske kommer ihåg att jag och madde gav honom present kort på carlings och en shoppingrunda med oss i födelsedagsprestent? Det är iallafall det vi ska göra i veckan.
Om en vecka åker Jonas till Norge också, något som inte alls gillas av mej. Det kom han och berättade för bara någon dag sedan, eftersom det inte alls var planerat.. Hur länge han blir borta har han ingen aning om än, men det blir väl ett antal månader.........




Bjussar på en bild från cityfesten. Enjoy!

Without you

Kvällen igår började hemma hos Hampus på Brynäs där vi mer eller mindre rev hela stället. Nej, där överdrev jag lite. Men jag och Mai hade lite och göra imorse när vi vaknade kan man väl säga.. Haha jaja, vid elva drog vi vidare mot hangloose, och satan va roligt vi hade! Shejkade i typ tre timmar, innan det var dags att dra sig hemåt. Hemåt för min del igår var hampus place, så jag, mai, anne, tessan och såklart hampus drog dit efter ett litet besök på donken. Väl hemma hos hampus blev det makaroner med ost, jag undrar om det är den godatse nattmaten som finns!? Jag tror det. Vid halv 6 slockade vi iallafall framför en kass film.
Lyckad kväll enligt mig, och det tyckte nog dom flesta.
Ikväll blir det chill framför TV:n med Julia, såå himla skönt. Nu ska jag cykla och möta henne, ibland är man ju bara fööör snäll. haha!


<3



Idag är ingen vanlig dag, för det är carros födelsedag!
GRATTIS ÄLSKLING, 17 år idag
love you

It´s over.

21 augusti, vilket betyder att skolan har satt igång igen. Det känns hemskt att säga att sommaren är över, för jag har inte rikigt hunnit med, har inte rikigt gjort allt jag sa att jag skulle göra den här sommaren. Den har lixom bara flugit förbi? Men jag kan iallafall fall säga att dom sakerna jag har gjort, tex vart utomlands med sara har varit helt underbart.

Helgen bjuder iallafall på party med brudarna. Förfest hos hampus, och sen hangloose.. Jag vet att det kommer bli asroligt, för vi är så grym på det helt enkelt.
Nu ska jag fixa iordning lite god glass och sätta mig framför tv:n en sväng innan jag drar till carro!
simma lungt

Flygkrash

Antar att dom flesta har hört att det har varit en flygkrash i spanien idag? 150 pers dog. Pappa berättade det för mej idag när jag kom hem, det var samma flyg som vi åkte med för en månad sedan.
Det är helt sjukt, för vi kunde lika gärna ha varit några av de 150 som satt på det där planet. Av alla flygplan som finns i världen, så har jag suttit i just det där. Det är helt sjukt, helt sjukt läskigt.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3142937.ab

~


                                                      And the tears come streaming down your face
                                                       When you lose something you can't replace



The Voice 08

Hemma från Stockholm igen, och det har varit en kanon helg! Fredagen började med ett rejält glädjerus från min sida när min pappa pappa ringde och berättade att jag hade fått pengar från försäkringskassan. Jag var nog överlägset gladast i hela tunnelbanan! Jag säger bara såhär; nu ska jag ut och resa! haha.
Hur som helst så fortsatte vi dagen på stan med lite shopping, jag fick med mig hem blandannat en tröja från topshop och en t-shirt från monki. Kvällen bjöd på lite partaj, galet säger jag bara. Sjukt roligt hade vi iallafall, med massa kortspel, sång och shejkande.
På lördagen kom Hanna till oss, och vi åkte in till stan och satt oss på ett fik där dom nog har världens godaste pasta. Där satt vi tills klockan blev lite för mycket och vi fick skynda iväg till kungsan.. Kvällen var grym, men braaa artister, blandannat Flo Rida, Brick n´ Lace, Colby O´Donis, och minst 40 000 i publiken.
Efteråt blev det pizza och sen tunnelbanan hem till sundbyberg. Där gick vi ut, och kom nog inte hem förrän vid klockan halv 4.
Helt enkelt en kanon helg med dom bästa!


Do you even care?

Jag saknar dig.




Stockholm nästa

Torsdag idag, vilket betyder att jag, carro och amanda åker till Stockholm ikväll. Jag ska ta halv åtta tåget in till Gävle för att vänta på att dom två ska jobba klart, och väntar gör jag bäst hos madde med madde. Dock känner jag mig en aning stressad, eftersom jag inte har packat en enda liten sak än. Men det ska jag minsann ta tag i alldeles snart, men just nu känner jag för att sitta i min gosiga säng under täcket och käka lite choklad. haha
Har lånat ann´s lägenhet den här gången med, vilket betyder att vi har hela lägenheten för oss själva. Bättre kan det nog inte bli!
Imorgon blir det shopping hela dagen och på lördag kanske Hanna kommer och joinar oss också. Då blir det the voice i kungsan och säkert lite shopping före det också. Kommer hur som helst bli en kanon helg!

Nej, nu måste jag verkligen ta tag i packningen!
ha det bra, det ska vi ha


~



my girls

Just wait for me

Mai är hemma efter 9 dagar i Prag, jag har saknat henne! Så på eftermiddagen tittade jag förbi en sväng innan hon skulle på sin träning, mys!
När jag kom hem tog jag pappa och jonas på en liten åktur. Ja, ni hörde rätt. Det var jag som körde, och enlig mig gick det riktigt bra! Dock vet jag inte om pappa och jonas rikigt håller med om det. Men hur som helst fick jag iallafall inte motorstopp en enda gång, det går framåt minsann!
Amanda hoppas jag har kommit lite längre med körningen ändå, eftersom det är hon som ska vara chaffis nästa sommar när jag, Amanda, Hanna och Carro drar på roadtrip. Och nej, det är inget vi bara säger att vi ska göra, utan det blir av. Är vi taggade? JA!
Nej, nu ska jag kika på en film och käka lite glass med oboy!


Over my head

För en vecka sedan vid den här tiden var jag på ICA och jobbade och kollade på klockan var 5:e minut för vänta ut tiden.. Nu sitter jag i min säng och inte gör någonting alls och struntar fullständigt i hur mycket klockan är, för jag är ju ledig! Åh, vad skönt det är!
På torsdag kväll åker dessutom jag och mina favoriter på vår årliga weekend till Stockholm för att shoppa satan, gå på the voice konserten i kungsträdgården och bara må hur bra som helst, det är vi bra på. Bäst avslut på sommaren enligt mig! Som pricken över i åker vi bil ner med Robin, och jag kan lova att det blir roadtrip stämmning med nervevade rutor, musiken på högsta volym och allsång hela vägen ner! Haha

Bilder från cityfesten kommer sen, håll ut!
Tjing


Cityfest

Cityfesten är i full gång. Onsdagen blev över förväntan, tillochmed riktigt rolig! Förfest på söder med dom bästa såklart, plus massa annat folk. Blandannat några av dom som jag, carro och amanda stog bredvid på the voice konserten för ett eller två år sedan. Tänk vad världen är liten ibland.. Hur som helst drog vi ner på stan lite senare, där vi åkte lite karusell, träffade folk och käkade den godaste cheeseburgaren ever.

Igår blev det återigen förfest på söder, fast hon Hanna med alla brudar. Behöver jag ens nämna att det var hur kul som helst? Man kan nog säga såhär; vi kan inte ha tråkigt tillsammans.
Runt tio drog vi ner på stan, och ungefär vid halv elva var kvällen slut för mig. Anledningen till det är en annan historia. Jag kan ju bara säga som så att jag aldrig kommer göra om det, och att jag jävligt gärna skulle vilja vara någonannan stans än hemma just nu.



Is it my lucky day?

Åååh, hur klantig får man vara?! Jag missade 17.23 tåget in till gävle med 5 sekunder. SUG
Och vet ni vad anledningen var? Jo, jag bytte kläder en gång för mycket. Förvånad? Inte ett dugg. Ibland orkar jag inte med mej själv.....

Inte nog med det.. Jag upptäckte nyss att jag glömt mina skor i bilen, som är i åmot just nu.. Arg som en bi ringde jag till mamma och sa att vi måste åka dit och hämta dom, men nej minsann. Så nu måste jag ta ett par skor som jag hatar, jippie. Jag är så sjukt taggad inför kvällen nu.......

Föressten, medans jag ändå är pågång så kan jag ju bara tala om att min moppe var borta imorse när jag skulle åka och jobba. Arg som ett bi då med fick jag ta min kära gamla cykel och cykla iväg och var nära på att komma försent.

Åh, vilken bra dag det här har varit.


Jag ville bara vara med dig

Cityfesten börjar imorgon.. Jag var taggad som tusan ett tag, men jag vet inte riktigt om jag är det längre? Det måste vara det här jävla vädret som ligger bakom det... Hur som helst ska jag och tjejerna in och checka läget imorron, vi får se vad kvällen har att bjuda på så att säga.

Min lediga dag har jag spenderat i Gävle hos sis. Gick och shoppade en sväng, köpte en present åt jonas. Det fick bli ett presentkort på carlings, och vi ska dessutom ta med honom på shoppingrunda nästa vecka. Hur kul som helst, madde och jag ska styla jonas. Det kan ju bara inte gå fel!
Förresten, jag är med i tidningen imorgon! Haha, gefle dagblad stoppade mig på stan idag och ställde en fråga "vad missar du inte på cityfesten?". "maten och karusellerna" var det enda jag kunde komma på när jag stog där, hahahah! gissa om jag kände mej lite töntig efteråt!! Kändes som jag var fel person att fråga, eftersom jag inte direkt är största fanet av cf. haha!

Nejni, nu ska jag göra mej redo för att krypa under täcket och sova en sväng innan jag ska upp igen klockan 5. Näst sista dagen på jobbet imorron, känns bra!
Simma lugnt


bjuder på den här gamla och übersnygga bilden

Ta mig tillbaka

Vädret är det sämsta på länge, och jag vill bara spola tillbaka tiden till då Sara och jag var på kanaris. Jag saknar det, så oerhört mycket. Det var såå bäst, och sååå oslagbart!


The sweetest thing

Det har hänt en hel del sen sist kan man väl säga. Jag har blandannat fyllt år, och jag har fått min rosa efterlängtade kamera. Det har varit grillkväll hos mig med tjejerna och några fler, Hanna och jag har fått våran överraskning, vilket var ett restaurang besök på china i gävle. Hur mysigt som helst, ni är bäst! Och jag har även hunnit med en super mysig helg uppe i mo med blandannat nattbad i poolen och massor med guitar hero. Och sist men inte minst, jag har fått min efterlängtade sovmorgon. Haha! Jag, Hanna och Amanda sov till klockan ett idag tillochmed, även fast jag låg mosad mot väggen..
På onsdag börjar cityfesten också, och om vi är taggad. Vi kommer ha så kul brudar, som alltid!

Måste bara säga att mina kompisa är underbara, ni vet vilka ni är!
Nu ska jag gå och spela lite guitar hero, jag ska bli kung på det. Lovar!




RSS 2.0