Linnéa hjärta Mai

Jag sitter i mais säng just nu, helt själv. Hon själv är ju så mogen så att hon jobbar nu på lovet, elkedjan is the place. Själv skulle jag aldrig orka det, lov är till för att chilla och sooova på. Och så kommer det förbli för min del :) haha.
Gårdagen i Stockholm var mys. Johan plockade massor med kläder, och jag blev inte aaalls avis. Inte ett dugg. Vi kom hem med fem kassar, varav en var min. Haha! En grå fodralklänning och en lilaaktig tisha från weekday innehöll min påse. Bra, med tanke på att mina pengar ska sparas till shoppingen i London i Januari. Då ska jag shoppa galet mycket jag har bestämt.

Planerna i Uppsala på fredag sprack, vilket var jätte synd eftersom jag var taggad. Men vi tar nya tag någon annan helg, då ska jag och sara göra uppsala osäkert. Haha! Kan tänka mig att hon är superbrun nu, eftersom den skitungen har vart på härliga kanaris i en vecka nu. Åh vad jag saknar när vi var där. Det var bäst!
Hur som helst, eftersom det inte blir något halloween firande i Uppsala blir det i Gävle istället. Det kommer bli skitskojj det med. Jag tänkte vara mimmi, men jag saknar en musse bredvid mig. Någon?? haha. Jag ska iallafall försöka få tag på ett par öron och en rosett idag, vilket känns lite klurigt. Jag kanske syr en själv? We´ll see.
Nu måste jag dra, daddan väntar.
Puss så länge

Kusinvitamin

Blackhead är jag för tillfället. Madde färgade nämligen håret på mig idag, och som vanligt blir det jätte mörkt direk efter färgningen. Det är inte förän ett antal tvättar man ser hur färgen egenligen ser ut. Men jag trivs i mörkt hår, det gör jag.
När vi hade färgat mig åkte vi till mormor och morfar där Isabelle och Anki väntade. Det var ett tag sen man träffade kusinvitamin, så det var myssss. Vi spelade yatzy och pratade låtsasspåk, haha.
Kom och tänka på att Sara och jag hade ett låtsas spåk när vi var små, eller vi hade snarare sjukt konstiga namn på allihopa som vi hittade på under en fjällsemester i Vemdalen.. Jag tror jag tillochmed har kvar den lappen. Lite kul.
Nej, nu ska jag snart pallra mig till stationen. Johan och jag ska sova i stan inatt så vi slipper gå upp super tidigt imorgon.
Soooo long

If you knew my story word for word, had all of my history. would you go along with someone like me?

Jag har lov, klockan är halv åtta på morgonen och jag är vaken. Vafan??
Johan väckte mig, läs drog av mig täcket, hoppade i sängen and so on, innan han skulle till jobbet. Så här ligger jag, klarvaken. SUCK. Är inte det typiskt när man har lov??
Imorgonbitti ska jag upp tidigt på riktigt. Vi ska nämligen till Stockholm över dagen. Vi ska träffa några sponsorer till Johan, sen ska vi gå på stan också. Det blir mys.

Jag tror jag ska kika på ett avsnitt av gossipgirl nu. Jag borde inte klara att hålla mig vaken hela avsnittet, det vore ju sjukt... Så jag säger godnatt nu.

 

you make me smile

Min snygga kompis Caroline ringde mig inatt, kanske vid klockan ett - halv två. Och vad vill hon mig nu mitt i natten tänkte jag? Jo, hon hade hört en väldigt rolig historia som hon bara var tvungen att berätta för mig. Det var det enda hon ville, mitt i natten lixom. HAHA, ibland är du bara för rolig. Diggar dig ja ;)

Helgen var mys. Den har spenderats mestadels med Johan. Vi har promenixat i fornwij, badat bastu och jag har klippt hans hår. Och damn var snyggt det blev hörrni. Ibland funderar jag ju på om jag ska satsa på att bli frisör alltså. Haha! Förutom det och lite till har jag hunnit med att umgås med carro, vilket var ett tag sen. Vi myste i soffan framför stjärnor på is med grönsaksdipp. Shit.

Onsdag eller Torsdag? Tisdag.

Fast det är ju faktiskt fredag idag...
Jag måste bara säga att min mormor och morfar är bäst. Jag och Jonas drog dit en sväng när jag kom hem och vi blev bjudna glass med äppelkräm. Dom berättade hur körigt det är att vara pensioner, hur fullt upp dom har och hur svårt det är att hålla reda på alla dagar. I tisdags var morfar säker på att det var onsdag och mormor var helt säker på att det var torsdag. Detta diskuterade dom flitigt och ingen gav med sig. När som sen var på aptoteket förklarade apotekaren att det var faktiskt var tisdag och inget annat efter hon hade förklarat vilket datum det var idag och dagen före osv. Mormor garvade så att tårarna sprutade, och vem kan låta bli att skratta då? Dom är i vilket fall hur gó som helst!

Om ett tag kommer Mai hit, och hon ska bli bjuden på finmiddag av familjen Gunnarsson. MYS. Sen drar vi vidare mot Annie för idol kväll med tjejerna. Också MYS. Och efter det drar jag vidare till Johan. Trippel MYS.
tjingeling
ps. jag har lov nu, jag njuuuter. ds

Sometimes even the right is wrong

Design,den här jävla bloggdesign alltså. Hur fan gör man hörrni? Jag fattar ingenting. Det här med header och bakrund hajjar jag ju, det är inte alltför svårt. Men resten då? Om man vill ändå färg på texten som står på sidan och där det står kommentar osv, hur ändrar man det?
Nej, det här inte riktigt min grejj känner jag. Det får se lite halvdåligt ut, det blir så när man inte är bäst på allt. Haha.

Fredag kvar nu, sen är det helg och det är lov. FAN VA SKÖNT! Jag har inte mycket planerat fram till torsdag eller fredag då jag åker till uppsala till sara, det blir partaj och jag är taggad. Före det har jag ingenting bokat, men jag är öppen för förslag! Jag ska iallafall försöka dra med mig mammsen till IKEA för att köpa lite prylar till rummet, och jag vill kika på lite skidkläder också. Det behöver jag. Jaani, damn vad skönt det kommer bli med lov.



Daddi cool

Idag är jag pigg, första gången på länge. Jag sov 9 sköna timmar inatt, pricken över i med bäst sällskap.
Just nu sitter jag på lantmäteriet, och har precis gjort en kalkyl. Yes, så duktig är jag på min APU! Pappsen och jag ska ner på stan om ett tag, käka något gott och sen gå på ett möte där pappa ska planera sin föreläsning som han ska ha i Stockholm om ett tag. Min pappa är bra han!
Jag tror föressten jag måste börja lära mig lite svåra ord. Ni som känner mig vet att det här med komplicerade ord inte riktigt är min starka sida, så ni kan ju bara tänka er hur det är när jag sitter och lyssnar på en snubbe som bara snackar komplicerad svenska. Jag bara nickar och håller med och låtsas som jag förstår allt han säger. Det jobbigaste är bara när dom ställer en fråga, där jag egentligen inte fattar vad som menar men vill inte verka dum i huvet så jag frågar inte vad det betyder, så jag drar till med något som låter passande. Nu har inte det hänt allt för många gånger, och det tackar jag för. HAHA

Ikväll ska jag och Mai åka till the big city Sandviken. Våran sångfågel Julia ska nämligen sjunga på en konsert som hennes skola har. Det blir kul, och jag vet att det kommer gå jätte bra, för hon är jätte bra!

Föressten, vet ni vad det kostar att checka in två väskor när man åker med ryanair? 580 jävla spänn. Och då gäller det bara 30kg, alltså 15kg per väska. Hur sjukt är inte det? Fan va irriterande.


Bestfriend



Du är det bästa jag har.

You are the sweetest thing

Fjuuu, vilken dag. Min hjärna och jag är totalt slutkörd, efter en hel dag med massor med information av typ åtta olika personer. Om jag ska vara ärlig kom all info in och ut på samma gång. Mina ögon har gett vika flera gånger, och jag har verkligen kämpat hela dagen för att inte gäspa och se allmänt ointresserad ut. Fast, det har varit grymt lärorikt!

Ikväll ska jag hoppa i säng tidigt, det behövs verkligen om jag ska orka med morgondagen också. På sista tiden har jag varit trött nästan varje dag, morgonen ska vi inte ens prata om. Jag är knappt levande då. Det är inte okej alltså. Undrar vad man kan göra åt det?



Just be patient and don´t worry

Första dagen på praktiken avklarad. Satte mig på halvnio tåget imorse, och sen promenixade jag ända bort till lantmäteriet där pappsen kom och mötte mig. Dagen har väl bestått av massor med hejjande på folk som jobbar där, lite genomgång av saker, ett möte och lite datawork.

Vet ni vad Mai och jag ska göra ikväll? Jo, vi ska beställa resa till London. 2-5 januari drar vi iväg, och det kommer bli hur kul som helst. Det är jag helt säker på! Jag ska börja spara lite pengar nu så jag kan shoppa allt jag vill och lite till, nästan iallafall. Jag och världens bästa Mai, hur bra som helst.


























The scientist

Come up to meet you, tell you I´m sorry,
You don´t know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Tell me your secrets, and ask me your questions,
Oh, lets go back to the start.
Running in circles, comin´ up tails,
Heads on the scince apart.

Nobody said it was easy,
It´s such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh, take me back to the start.


-
jag saknar dig.

you were the best

Jag vet att jag sagt det förut, men damn vad den här helgen har gått fort. Jag tyckte det nyss var fredag lixom. Tiden går bara fortare och fortare?
Idag har jag gjort allt som man gör på söndagar, alltså legat i sängen halva dagen, kollat på tv, sovit lite till och tagit en skön dusch. Idol var ju dagens viktigaste, eftersom jag missade fredagens. Och Sephides klänning, var det bara jag som lade märke till den? Man såg verkligen varje liten fettvalk på magen. Hur fan tänkte hon när hon satte på sig den där undrar jag...

Imorgon är det första dagen på praktiken. Jag ska vara med pappsen, och jag tror faktiskt det kommer bli riktigt roligt. Han har lagt ner jätte mycket arbete med att göra schema åt mig hela veckan, hur gó får man vara? Jag kommer få vara med på allt möjligt, och på tisdag har jag ett schema som jag gör olika saker varje kvart med olika peroner hela dagen. detni!























grattis.

I'm not moving

Gårdagen spenderades i en sommarstuga i långbo med Mai Julia Lisa Annie Linda Linnéa och några killar jag aldrig träffat förut. Det blev en hel del guitarr, vilket jag älskar för att det är så sjukt mysigt. Synd att inte fler killar kan spela det säger jag!
Min kväll avslutades hemma i min egna säng eftersom jag inte riktigt var på topp... Tack världens bästa brorsa och mamma för att ni alltid ställer upp! Det har nog aldrig vart skönare att komma hem. Som pricken över i fick jag en allergisk reaktion, igensvällda knallröda ögon och totalt täppt i näsan. Efter några allergi tabletter, way to much nässpray och ett antal telefonsamtal med mai så somnade jag.
Ikväll blir det en lugn kväll. Föst lite födelsedagsfirande för ELIN som fyller 16år idag, grattis! Sen ska jag och Johan hitta på något, mys.



a part of me is missing, that part is you

you and me

Woho, veckan är slut och det är helg!
Jag kommer inte ha något mer plugg på två hela veckor! Först prao och sen LOV. Ni förstår inte hur mycket jag kommer njuta av det. Den här veckan har endast bestått av plugg, och igår kväll belönade jag mig själv med ett långt bubbelbad efter träningen med Julia. Det var huuur skönt och mysigt som helst, verkligen! Det var tillochmed levande ljus och fin musik i bakrunden.

Jag missar idol ikväll. Det känns lite sisådär, eftersom jag faktiskt har gått och längtat efter det. Okej, jag vet att jag är lite nördig, men jag slår faktiskt inte min vän Carro som följer alla idol bloggar och läser och kollar på allt som har med idol att göra. Haha! Men jag kan faktiskt offra mig och kolla på reprisen på söndag istället, för  jag, Julia, Mai, Annie och Lisa ska nämligen åka till Långbo och bada tunna med lite trevligt folk. Det ska bli supermysigt!



godis é gott


Jag har kommit på en riktigt bra ursäkt för att äta goda, onyttiga saker. Plugget. Ja, om man ska orka sitta och plugga en hel kväll måste man ju ha något att äta, något gott förstås. Håller ni inte med? Det blir ju faktiskt iallafall lite lättare att sitta och läsa en tråkig text då. Popcorn och läsk blev det för min del ikväll. Great



















Nothing to prove

Vet ni vad jag ska ägna min onsdags-kväll åt? Jo, plugg plugg och massa jävla plugg. Vi har naturkunskapsprov imorgon, jag har inte öppnat boken än. It sucks
Hur som helst så var vi till alborgen idag med skolan. Vi skulle "lära känna" ettorna. Jorå, min grupp var väl lagom taggade, liksom jag. Vi tog det lite chill, klarade en och annan bana lite nu och då och vilade kanske lite för ofta. Vi kanske inte vinner första pris, men hey! Vi deltog iallafall.

Jag vill ha snö och jag vill ha Åre eller Trysil. Ge mig!


LONDON

Jag taggar LONDON. Mai och jag, shopping och starbucks. Det kan nog inte bli bättre? Frågan är bara om vi ska åka i December eller Januari, när vi bestämt det är det bara att klicka på beställ resa. Och det lär bli snart! ÅH VAD JAG LÄNGTAR! wihooo


Katrin Schulman

Katrin Schulman, vilken kvinna! Fan vad jag diggar henne alltså.
Hur skön var hon inte i "du är vad du äter" lixom? Snygg är hon också.


ockelbo+uppsala

Jag glömde säga att helgen i Uppsala var suuupermysig. Shopping, massor med snack och minnen från i somras, tjejmiddag, fotboll och framför allt massor med sång. So sick var helgens stora hit för våran del, och det är bara att vänta på att idol slutar med solo artister och istället satsar på grupper. Se upp för oss då säger jag bara! haha.
Höstlov och halloween next time, hjälp oss att hitta två figurer? we´ve got seriouse problems... haha


skulle inte tacka nej till att vara såhär brun just nu.  v i l l  t i l l b a k a N-U

I am a tree reaching for the sun

Jag ligger i min soffa, lyssnar på musik och pluggar svenska. Förutom det sistnämda så låter det ganska bra va? Jag har legat här mer eller mindre hela dagen, eftersom jag bestämde mig för att vara hemma från skolan idag. Anledningen? Jo, för det kändes bäst så. Man får faktiskt göra så ibland, och jag kan ju bara säga att jag inte direkt har legat på latsidan hela dagen.. Svenska plugg har den mesta tiden gått åt till. Jag hatar det.
Jag ska snart ta en paus och ta en liten promsing till ICA och köpa lite godsaker och fylla på min mobil. Just nu ringer jag för 2kr minuten, vilket jag inte hade en aning om tills jag kollade mitt saldo igår och upptäckte att det gått 50kr när jag pratade med Johan. Aj. Men snart har jag gratissms för första gången i mitt liv, och jag skojjar inte när jag säger att jag ska sms:a sönder mina kompisar. Payback time my friends, muahah


´cause you make me smile

Cyklade fort som tusan hem från Johan imorse för att byta om och hämta tågkort för att åka in till Gävle med Mai och shoppa. Det blev en hel del inhandlat, mest sånt som man behöver på hösten och vintern. Halsduk, vantar, mössa och sånt, plus att jag hittade en supersöt väst på indiska som fick följa med mig hem och lite fina underkläder. Jag känner mig nöjd.
Ikväll blir det mys med tjejerna hos mig. Vi ska bada badtunna och snacka massa skit. Det är så planen ser ut för ikväll, hur mysig som helst. Dessutom har jag ju en toppenhelg framför mig, kanonkul!
Nu ska jag städa lite på rummet, sen ska jag möta upp Julia och Linda.
laater



Orka?

okej, jag sitter på naturkunskapslektion nu och såhär kul har jag

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: haha, det kanske händer lite nu och då. finns det någon som inte gör det föressten? haha
Titta på dig själv i spegeln: det är väl klart
Gnälla: när jag sover, hahah
Skrika: när jag är arg.
Sova: sova är det bästa som finns
Ha ångest: yes, ibland
Skada dig själv med flit: men nejje, jag är väl inte dum?!
Ta mediciner du inte borde ta: everyday.
Vilja dö: neejje
Drömma mardrömmar: händer inte allför ofta, som tur är!
Drömma sexdrömmar: hahah, det har väl hänt någon gång kanske.
Ta droger: aldrig gjort, och kommer aldrig göra
Försöka vara annorlunda: jag är som jag är
Klä dig i svart: idag är jag svart från topp till tå, så ja.
Gå till kyrkan: förmodligen det tråkigaste som finns, så neejdu.
Gå i skolan: jaaaja
Röka: nej, äckligt
Ha sex: hmm
Ljuga: fult att ljuga ju
Hata folk: nej, jag hatar inte någon
Lita på folk: mina närmaste litar jag till 100 på

VEM:
Saknar du:
guess who....
Vill du döda: ingen såklart!
Rörde dig sist: johan
Vill du slå: no one
Kysste dig sist: johan såklart
Vill du kittla: johan, muahah
Kramade du sist: mai tror jag, för att hon är så söt
Vill du prata med: vem jag vill prata med? hm, mina friends kanske
Skrek du på sist: mamma och pappa...
Vill du vara som: mig själv :D
Sårade dig sist: ingen kommentar
Vill du bli galet full med: mina bästa kompisar, för vi har alltid sjukt kul
Gjorde dig riktigt glad senast: sorligt, men jag vet faktiskt inte.
Fick du sms från senast: johan tror jag
Ringde dig senast: johan
Är vackrast på jorden: svår fråga

HAR DU:
För många vänner:
man kan inte ha för många vänner
Förföljelsemani: haha nejdu
Tvångstankar: det händer ibland, haha
Någon annan psykisk sjukdom: waay to many! haha nej
Någon fysisk sjukdom: näjj
Någon skada: nope
Färgat håret: vääldigt många gånger
Brutit några ben: nej, man är väl skillad
Några piercings: öronen
Egen dator: yes
Bra självförtroende: sisådär
Kysst någon: klart jag har
Haft sex: ja
Köpt kondomer: haha nej
Tagit nakenbilder: haha nejj
Sagt jag älskar dig till någon idag: det har jag inte.
Bjudit ut någon: hm, nej jag vet inte?
Varit kär: yes
Dumpat någon: nej
Stulit någonting: nej, inte elin och jag inte!
Lämnat landet: jooru
Tuttat eld på nått: haha, en brasa?
Gjort något olagligt: vem har inte gjort det?

HUR:
Går du:
vingligt, hahah
Svarar du i telefonen: hallå? eller linnéa
Fördriver du tiden: myser framför tv:n eller nåt
Mycket pengar har du: mer än vad jag trodde
Tjänar du pengar: studiebidrag? hah
Ofta diskar du: aldrig
Ofta städar du: bara när jag absolut måste
Många stör du dig på: när jag är trött: alla
Ofta träffar du din familj: mamma, pappa och jonas varje dag. madde typ varannan vecka

TROR DU:

Att du kommer bli något: jag ska bli något
På gud: näe, inte på gud. men på något annat
På rymdvarelser:
haha, aa
Att folk tycker om dig:
inte alla, men dom flesta hoppas jag. hah
På ett liv efter detta:
kanske
Att fiskar kan tänka: jaa, det är väl klart? fiskar har väl hem också?
Att du kommer leva länge: aa, det tror jag faktiskt


When you look me in the eyes

Undrar hur mycket jag älska sovmorgon? Sov till halv tio, gick upp och käkade frukost och gjorde iordning mig. Sen åkte jag en sväng till mai, eftersom jag var ensam hos johan och ville ha lite company, innan vi tog halv tolv tåget in till skolan. Vi gick till bibloteket, och sen var den lektionen slut. Så nu sitter jag hemma i soffan och myser framför tv:n, och föressten.. Ikväll är det Grey´s. Wiho!
Vet ni vad jag ska göra i helgen? Jag ska till Uppsala med mamma och madde. Vi ska inte mindre än hälsa på sara,emelie och suzanne. Om det är efterlängtat? Sist vi sågs nu var waaay to längesen nu, vilket inte är okej! Jag längtar tillbaka till penthose, när Sara och jag satt i bubbelpoolen klockan tolv på natten och kollade på stjärnorna och bara mådde bäst.


Do you feel it now?

Det här har verkligen inte varit min dag, inte på en fläck. Irriterad till tusen, varit totalt off och sjukt trött, haft ett sjukligt långt företagsekonomiprov, orienterat 5 jävla km och som pricken över I missade vi bussen till hemlingby, tog en annan buss och gick vilse på vägen dit. Fyfan.
Nu har jag tagit mig en lång och skön powernap i min gosiga säng, och jag säger bara det.. Finns det något skönare? Tror fan inte det hörrni.

prov

plugg plugg plugg plugg. Allt detta jävla plugg, det tar fan kål på mig. Nu har jag bytt matte boken mot företagsekonomi boken, för vi har nämligen prov i det imorgon. Idag hade vi i matte. Jag körde på känn idag på provet, och jag tror, om man bortser från MVG delen som typ ingen i klassen klarade, att det gick ganska bra ändå. Så vi kör på samma takik imorgon, så får vi se hur det går helt enkelt. Känns som en bra taktik faktiskt!
Nu kommer Johan, så nu ska jag lägga FEK-boken åt sidan ett tag.
later

Funäsdalen

Helgen var hur mysig som helst. När vi kom upp på fredagskvällen snöade det som sjutton, och det fortsatte hela lördagen. Det låg väl tillslut 1-2decimeter snö på backen.. Nästan så att man skulle tagit med sig skidorna upp, haha.
Vi har ätit godis som aldrig förr iallafall, så mycket så att jag fick dåligt samvete.. Så den här veckan, tro det eller ej, ska jag vara nyttig. Okej, jag vet att jag säger så varje vecka men jag är seriös nu, nästan iallafall.
Det blev en hel del mys med Klara och Ebba också, eftersom dom också följde med upp. Mysigaste ungarna som finns, så söta!
Nu väntar vi på vintern ska komma på riktigt, då blir det funäsdalen igen med massor med skid- och skoteråkning.


Jag och söta Klara. kolla magen, haha :)

Thank god it´s friday

Äntligen fredag
Efter två dryga timmars företagsekonomi med göran, som jag kan tillägga förmodligen är en av dom sämsta lärarna jag någonsin har haft, en timmes matte med brandövning, och ett träningspass fram och tillbaka till stan så är jag hemma, och nu är det helg. Efterlängtat? JA.
Nu ska jag försöka packa en liten väska med mössa, vantar och vinterjacka. Det ska nämligen snöa imorgon i fundesdalen som vi ska till. Kul va? haha.
Vi har föressten laddat upp med två stora godispåsar och satc till bilfärden. Hur bra som helst!
No computer i helgen, så vi hörs sen hörrni.



Patrik 1,5



Var på bio igår kväll med Joooohan, Patrik 1,5. Den var faktiskt rätt rolig, så det blev en hel del garv.. Efter filmen lånade vi elovs lägenhet i stan, och jag är tvungen att ta hand om nyckeln dit hela dagen. Okej, lycka till med det Linnéa. Att ge en nyckel till mig är ungefär lika som att slänga den i sopkorgen. Nästan det första jag fick höra imorse var: Linnéa, är det du som har glömt en nyckel på skåpet? Heh, ooops. Jag har ju lyckats med att tappa bort båda mina skåpnycklar också. Alltså, både den vanliga och reserven. Så jag har inget skåp nu, och kommer förmodligen inte ha på ett tag. Först på skolan med att tappa bort båda är jag faktiskt. Bra jobbat, verkligen.

Skolan suger hårt idag, jag skulle lika gärna kunna åkt hem till Ockelbo imorse. Vi håller nämligen på med att create a company på affärskommunikationen, och båda mina arbetshomies är sjuka idag. Så här sitter jag och stirrar upp i taket i väntan på bättre tider, ungefär. Funderar på om jag ska ta tolv tåget hem och skita i naturkunskapen i eftermiddag? We´ll se, we´ll se.


RSS 2.0