- Girls just wanna have fun

image199


Tack för igår brudar!


Nu drar jag och the family till Trysil en vecka, ska bli superroligt. På onsdag kommer den andra familjen Gunnarsson dessutom, tradition lixom. Och det är alltid lika roligt!
Ha det bra här hemma, det ska jag ha!


- Du

image197

Du vet att jag finns här för dig, alltid ♥

- Rock your body

jag har blivit grymt dålig på att uppdatera min blogg nuförtiden.. bloggtorka som det kallas? haha. det beror iallafall på att jag helt enkelt inte orkar, lat som jag är :)

det är nog hur skönt som helst med lov alltså! man kan ta dagarna lite som dom kommer och göra precis vad man vill. jag gillart! och jag är ju dessutom ledig en vecka till efter lovet, då är det ju nämligen tryil som väntar. wiiiiie!
jag såg på vädret på tv:n imorse att det skulle komma ett högtryck in över norden till nästa vecka, låter inte det hur bra som helst? kanske det blir klarblå himmel med sol i trysil som vi faktiskt haft de senaste gångerna vi vart där. det skulle ju bara vara föör underbart om det blev så!

lovet har hitils spendetats blandannat med jollan&elin igårkväll och idag blev det badhuset med lisa annie och mai. myspys!
imorron blir det brudarna för hela slanten. det är nämligen ett litet krismöte på G. haha nejdå, men en viktig sak bör diskuteras angående fredagen. japp, så är det!
nu ska jag kila! ha ett bra lov eller vad det är ni har, haha.
ciao!

föressten, vart tog gossip girl vägen!?

- Sunday

brukar alltid säga att söndagar är en sjukt onödig dag, men faktiskt har jag ändrat mej... iallafall den här söndagen. det är trots allt en dag som behövs, för att bara ta det lungt och vila upp sig.
gårdagen blev inte som vi hade tänkt, som vanligt, vilket var jätte synd tycker jag. skulle ha vart kul att vara med alla bruds. men som sagts så blev det inte så. men det blev rätt kul ändå, måste jag väl erkänna. haha

PÅSKLOV nu också. det är såå skönt! dock har jag min tsunami uppsats som jag måste göra, eftersom jag var alldeles för lat för att göra klart den i torsdags. det känns som det börjar bli lite som en tradition att lämna in arbeten försent, inte bra! det är nog dags att skärpa till sig, det har jag aldrig sagt förut va?



28:onde på fredag, kommer bli så kul!

- Vi

image196

 ♥

- Heldag med mormor&morfar

mormor och mofar fick sin julklapp idag, efter 3 månaders väntan...
vid tolv åkte iallafall jag jonas och madde och hämtade upp dom för att åka och fika på wij trädgårdar. det kanske inte var världens mysigaste fik upptäckte vi, men det funkade ändå såklart.
efter fikat åkte vi hem till mormor och morfar och hade spelturné, svartepetter (som vi alltid spelade när vi var små) och chinachack i över en timme.. haha, rätt kul faktiskt.
sen överraskade vi med lite tacos, och dukade superfint på bordet, och gissa dom blev glad? dom är för söta.
vi spelade även in snyggaste "låten". jonas och jag spelar flöjt och madde piano, ni kan ju bara tänka er hur det låt. HAHA. kaos
jaja, det var en mysig dag helt enkelt.

och nu sitter jag här och bloggar lite, och ska snart kika på lite one tree hill.. kvällen blev inte som planerad, men är det nångång det blir som man har tänkt sej? haha....


- Hoping for the best

image193

har vart iväg och tränat ikväll, boxing. det var en hel vecka sen jag rörde på fläsket senast, så jag kände mej lite seg..
jag har faktiskt tappat lite av motivationen att träna, känner mej inte så taggad som jag gjorde förut. men jag kämpar vidare, för det känns ju dock sjukt skönt när man står i duschen efter ett träningspass, det kan man ju inte neka! fast det är väl bara att tänka på beach 08 så får man tillbaka motivationen igen... eller så är det inte rikigt så lätt. hahah

aja, nu är det bara två dagar kvar i skolan, varav torsdag är friluftsdag, sen är det lov igen! känns hur skönt som helst allstå. inga planer för veckan än så länge, förutom på lördagen då såklart. ska bli hur skojj som helst, hoppas jag på iallafall. helgen som kommer blir också skojj!
nej, nu ska jag gå och fixa mitt hår lite. det ser nämligen ut som... ja, jag vet inte vad... det ser iallafall inte bra ut, hade en very bad hairday idag....

over and out


- To much of nothing

jag är så dålig på att plugga så det finns inte....
idag hade jag tänkt göra klart min uppsats om tsunami, men nejdu.
har inte ens skrivit ett ord, det finns ingen ork.
imorron måste jag ta tag i det, punkt slut!

nu ska jag försöka sova. godnatt

- it can only get better

sitter i soffan med madde och kikar lite på tv nu. min förkylning börjar ge sej lite, och jag har ingen feber längre. tror jag iallafall.  helgen har spenderats hemma, inte den roligaste helgen har det väl varit.. hade ju en del planer inför fredagen och även lördagen, men som sagt blev ingenting av. trist! men vi får ta igen det nån annan gång.
det blev istället melodifestivalen med hela familjen. det var ett tag sen alla var hemma, närmare bestämt 7 månader sen, så det var mys. sen visade jonas madde och mej lite bilder och filmer från resan, skojj.

var nyss fram och hämtade ut ett par skor som jag beställt från h&m, ett par vita tygskor!
kommer från h&m:s barnavdelning och är superbilliga och snygga.
image189



nu ska jag gå och ringa amanda som har varit borta i 5 veckor.
jag har saknat dig!


ps. ett litet tips om man är förkyld: ät vitlök och alvedon! man blir friskare snabbare då, iallafall enligt mej. haha. ds.

- Friday

fredag igen - hur skönt som helst!
var tvungen att åka in med halv nio tåget idag för jag inte hade gjort klart historia uppsatsen.. första gången jag åker in så tidigt på en fredag! satt och knoddade till klockan elva ungefär, sen tog jag tolv tåget hem och åkte raka vägen till mormor och mofar med jonas. sen vidare till perslunda för att göra iordning en liten överraskning.. kan inte berätta vad det är utifall en viss person skulle läsa min blogg. hi
får se vad som händer ikväll, om det blir som planerat eller inte. annars ska jag ligga hemma i soffan och bli frisk. jag har nämligen blivit förkyld igen. suck! men imorron SKA jag vara frisk(;
Tjingeling


update;
planen att jag SKA vara frisk till imorron kommer nog inte fungera. har 38,8 graders feber nu. FAAAAN! förmodligen kommer den här helgen bli den tråkigaste på länge.............................. ÅH, jag vill inte vara sjuk.

- Forever 21



Två super fina plagg från Forever 21, vill ha!

- Rihanna&ChrisBrown



Ikväll spelar Rihanna på hovet i Stockholm. Skulle ju inte vara helt fel att vara där!
Dessutom kommer Chris Brown till Sverige också... aaah, jag vill se han! men det är ju en sjuuk åldersgräns på 20 år, VARFÖR?!

- Where do you go when you´re lonley?

skridskor idag på idrotten igen...
liiite bättre kanske man har blivit? fast det kanske bara är önsketänkande? haha, men jag var iallafall med på lite hockey. hur det gick tänker jag inte gå in på, men ni kan ju föreställa er själva.
efter skolan gick iallafall jag och mai hem till henne i spöregnet och det bjöds på hemmagjord hamburgare. mums! sen stressade jag iväg till joline där nästan alla bruds var..
och nu sitter jag i soffan och tänkte plugga lite. men fan alltså, jag orkar inte! frågan är huuuuur jag ska hinna klart med allt?! måste nog skärpa mej lite.
men nu ska jag gå och duscha, sen blir det greys!

på fredag kommer amanda hem!


- Måndag

träning idag på wordclass, spinning och core. rätt jobbigt var det måste jag säga! men kul. och snart ska jag iväg på träning igen, fast vattengympa då.. oh, vad jag känner mej hurtig idag! haha
nu har jag köpt min vårjacka! wiie, jag är glad. fast jag är nästan helt pank nu tror jag, vilket väl känns lite mindre bra.. köpte ju ett nytt armband till min klocka idag också, när jag ändå var på stan.. vitt istället för rosa, mycket finare blev det!

imorron kommer jonas hem också! har gått helt sjukt fort.. känns inte direkt som det gått sju månader sen han åkte.. jag madde och pappsen ska åka till arlanda och möta honom, blir skojj!
fråga mej inte när jag ska hinna med allt plugg, men det löööser sej nog:)
nu måste jag äta något, innan jag svälter ihjäl. haha
Tjingeling

- Girls just wanna have fun

image178

ni är bra!

- Hårfärgning

har färgat mitt hår nu..
blev jätte nervös när jag hade haft i all färg och jag kollade i spegeln och det såg alldeles lila ut.. haha, men tydligen blir det så av rödaktig hårfärg? aja, resultatet blev iallafall inte lila, utan röd-brun och jag är nöjd.

jag köpte ett par nya jeans här om dagen också, det var behövligt! dock är jag tvungen att tvätta dom det första jag gör eftersom dom färgar av sej som sjutton. mina nya vita skor har nämligen blivit blå av att jag använt jeansen i cirkus 10 minuter.. inte bra, haha.
jaja, nu ska jag faktiskt gå och sy in ett par jeans sen blir det träning ikväll.
Ciao!


 


- Dress



supersöt klänning, vill ha!

- En lördag

japp, idag var jag och lisa till simhallen i ockelbo och simmade, bubblade, bastade och fikade lite. super mys var det! egentligen borde man göra det oftare, för det är så skönt! jag har nog inte vart och badat på flera år, förutom vattengympan då..
var tänkt att jag skulle färga mitt hår idag också, men efter lite snack med madde på telefonen kom jag fram till att det är bättre att vänta till imorron. så så får det bli! hoppas färgen blir bra.. valde en lite ljusare och lite rödare färg den här gången...

men ikväll blir det filmkväll hos mej med jollan och julla. treevligt!
nu ska jag ta en liiiiten promsing med stacie. Tjing



- Hos dig är jag stark

julia och jag tränade ikväll. I två timmar!! herrejösses säger jag bara. först var det muskelpass, och efter det box. fast vi var noll seriösa, så det var inte så jobbigt ändå, även fast det var hela två timmar långt.

FREDAG imorron! hur skönt som helst. dock blir det skola imorron, redovisning om praoen dessutom. inte det roligaste direkt...  men efteråt ska jag och lisafisa gå en sväng på stan och kika lite. jag måste inhandla en vårjacka! jag vet precis hur den ska se ut, men det svåra är bara att hitta den...


jonas kommer hem på måndag! kommer han vara neger eller vad?!

- You were my strength when I was weak

det här inlägget skule publicerats igår kväll, men tydligen gjorde det inte det... så här kommer det ist

ni får ursäkta min design på bloggen. inte den snyggaste, men det ska bli bättring så småning om.. när jag orkar och har tid.

idag var det tänkt att mai och jag skulle plugga som tusan för att nångång bli klar med vårt förbannade arbete i historian.. men tror du vi gjorde nånting? nej, vi öppnade inte ens en bok. jag är inte speciellt förvånad om jag ska vara ärlig. vi är såå slarvig! så nu har jag ingenaning hur vi ska hinna med att göra klart det där tills på fredag?
aja, det lööööser sej.
vi tog en lång promsing på över en timme istället. så skönt att få prata av sej ibland.

skridskoåkningen idag gick väl som väntat; dåligt! jag kände mej som en treåring där ute på isen





- Jag vet inte vad jag vill längre

- when you don´t have anything more to say

skolan är i full gång igen...
och imorron blir det skridskoåkning på idottet. ojoj, undrar verkligen hur det kommer gå!? eftersom jag nog mer eller mindre ser ut som bambie på hal is. men det ska bli ganska skojj ändå!
sitter och kikar på gossip girl nu.. och ja, det är nog min nya favvo tv-serie, så bra alltså!

Massa skolarbeten i skolan nu, blir galen! jag tror det var tre stycken + redovisning tills på fredag om jag inte minns helt fel? såå jobbigt. ge mej helg!
Nu ska jag kolla klart på gossip girl, sen kila iväg till joline och häma skridskor som jag får låna. snällt!
Tjing!


- Back in Ocklahoma

Helgen har spenderats med Sara. Ganska otippat, men jätte kul såklart.
Mammsen och pappsen åkte nämligen till Stockholm på en båtmässa, och då kom jag på den briljanta idén att hoppa av i Uppsala hos Saris!
Vi åkte och kikade lite på en mässa där Emelie fanns med sitt företag. Jätte mycket folk och varmt som tusan! Och efter massa oflyt med bussar hit och dit kom vi hem och tog det mest bara lugnt framför tv:n. Melodifesivalen blev det blandannat!
Nu ser jag fram emot Trysil om fyra veckor, sen canaris i sommar tillsammans!

Imorgon börjar skolan igen också, efter två veckors prao och en veckas lov. Känns väl lite småsegt, speciellt om man tänker på att jag har rätt mycket skolarbete att göra. Menmen, om tre veckor är det lov igen!


RSS 2.0