- Happy birthday



Grattis brorsan, du är bäst!

- För jag fyller snart 17år

Okej, jag har verkligen inte tid att blogga på sommaren känner jag. Om jag ska vara ärlig har jag knappt tid för mig själv? Haha, det händer lixom saker hela tiden. Men vet ni? Jag ska inte klaga ett dugg, för det är så himla kul när det alltid är något på gång.
I helgen var jag iallafall och åkte båt med Emelie, Sara & co i mälaren. Det var verkligen hur mysigt som helst, och vädret... Vad säger man? Det kunde inte bli bättre! Mitt ute på mälaren och det var helt vindstilla och 30grader. Vi åkte båt hela lördagen och hela söndagen, stannade i gulliga hamnar, åt god mat på uteserveringar, solade på klippor, garvade sönder åt dåliga skämt och var liv rädda när vi kom fram till de vandrarhem vi skulle övernatta på. Riktiga sommardagar alltså, och det gillar vi!
Imorgon fyller jonas år, 21 år. Grattis till han, världens bästa bror! Dock hinner jag knappt träffa honom eftersom han jobbar hela dagen, tråkigt! Och på torsdag, då är det faktiskt min tur. Jag fyller 17 år! wohoo. Och eftersom jag har världens bästa kompisar har dom fixat en överaskning till mej, och jag är så sjuukt nyfiken vad det är. I can´t wait!

Nej, nu ska jag faktiskt sova. Imorgon ska jag dra in till gävle med mina älsklingar och kika lite på stan.
Seee yah!

- I´m back

Back home igen.
Det första jag ska säga är att dom här två veckorna på grancanaria har varit dom två bästa veckorna i hela mitt liv, utan tvekan. Vi har verkligen levt livet där nere, med massa sol, bad, galna kvällar, sjukt god mat , natt dopp med kläderna på, springnota (haha), shopping och sist med inte minst bodde vi ju i penthouse på 21:a våningen med grym utsikt över havet, stranden och staden den sista veckan. Jag kan ju bara säga såhär: jag kan inte begära mer! Jag har haft det så jäkla underbart.
På fredagen första veckan åkte jag, sara, jonas, jocke, johan och filip till puerto rico för lite partaj, och vilken kväll det blev! shejkade satan på dansgolvet, fick gratis drinkar och ja, you name it. Dock var dagen efter inte rikigt lika rolig, eftersom jag och sara "råkade" komma hem 2½ timmar försent. Ooops, men det är smällar man får ta. Det var fan värt det, haha. Hur som helst har jag haft kanon bra, och det var lätt den bästa resan jag någonsin gjort. Längtar redan tillbaka som sjutton! Men we´ll be back!




- HEJDÅ SVERIGE, HELLO GRANCANARIA

Packningen är klar, och allt är helt under kontroll.
Imorgonbitti klockan kvart i åtta lyfter planet som tar mej, sara, madde, jonas, jocke, filip, johan, alex, mamma, pappa, P-O och eva till Grancanaria till våran lägenhet. Jag är så grymt taggad inför den här resan, det kommer bli mycket sol, bad, shopping, bubblande i bubbelpoolen, volleyboll gunnarsson vs. jonsson/lantz och säkert lite partaj också.
Andra veckan bor vi dessutom i penthouse, dvs en tvåvåningslägenhet med bubbelpool på balkongen. Aaa, det kommer bli minst sagt grymt. Sara och jag tillsammans utomlands, om ni frågar mej kan det nog inte bli bättre!
Men jag kommer sakna alla här hemma super mycket såklart! Ni vet vilka ni är, och ni vet att jag älskar er.
Nu måste jag nog krypa ner i min säng och sova lite. Ska upp igen om tre timmar!

Ha det bra allihopa, sköt om er här hemma och gör inget som jag inte skulle gjort, haha! PUSS PÅ ER


- Packning

Packningen är full gång här hemma.. Som vanligt har jag svårt att veta vad och hur mycket man ska ta med sig, så det brukar alltid bli liite för mycket packning för mig. Jag kör lixom på den taktiken att jag tar mer eller mindre hela garderoben.. haha
Hittilis är jag uppe i 10 par skor och 7 klänningar. Haha! En av dom hemskaste sakerna som skulle kunna hända när man reser skulle ju vara om ens resväska med alla grejjer försvann. Ja, jag är livrädd för det. Så jag försöker packa dom viktigaste sakerna och dom kläder jag är mest rädd om i min handväska som jag har som handbagage, utifall nånting skulle hända lixom.. Ganska smart va?
Jag hittade föressten ett par gamla wrangler jeans som jag klippte av till shorts! Det blev jätte bra, så jag tror jag tar dom, ett vitt linne och mina gladiatorsandaler och åker i imorron. Jaja, nu ska jag käka och sen träffa Mai och kanske Phuc om han har lust. Det är mina söta vietnames polers, jag diggar dom :)


- Sommar

Helt underbar dag i mångeln vid Lisas sommarstuga igår. Jag, Carro, Amanda och Lisa drog dit på eftermiddagen för lite mys och övernattning i stugan. Vi rodde ut med båten och badade från "klippor" och sjöng och hade oss. Senare blev det lite korvgrillning, och gissa vem som var självaste grillmästaren om inte jag.. Haha not? Äh, mina korvar blev sjukt bra. Och ja, ni hörde rätt. Jag åt korv, fast inte rikigt korv.. Jag fuskade med vegitarisk korv :D haha.
Mot kvällningen kom Annie och joinade oss också, supermysigt. Vi satt på bryggan i solnedgången med vattenpipan i högsta hugg och snackade skit och hade det sjukt mysigt. Jordgubbar, chips och godis hade vi självklart också med oss..
Det blev även lite pokersenare på kvällen, och jag måste bara tillägga att jag fick fyrtal! haha, andra gången i hela mitt liv! Jaja, sen gick vi och la oss i sängarna och myste och snackade skit tills vi slocknade. Självklart var det jag som slocknade först, haha.
Hur som helst var det en helt underbar dag och kväll igår som verkligen måste göras om!




- Hääärlig dag

Verkligen super skön dag idag! Vädret var det bästa på länge, runt 20-25 grader hela dagen. Har legat ute och stekt med musiken på högsta volym och självklart en tidning.. Runt tre drog jonas och jag till ICA för att köpa lite jordgubbar och sen vidare till vittersjö. Där låg båten och väntade, så vi drog ut och glassade lite på sjön med massa jordgubbar och teddan på högsta volym. Sååå härligt! Sen kom mammsen och pappsen med lite mat, och jag gjorde mej redo för lite vattenskidor.. Jag kan bara säga att vattenskidor inte rikigt är min grej, och när man är livrädd för djupt och mörkt vatten blir det inte lättare. Haha! Det finns en sjukt snygg film på min mobil nu också, made by självaste jonas, när jag skulle försöka mig på att ta mej upp på vattenskidorna.. Snygg var ordet.
Precis när vi var påväg in mot land mötte vi inga mindre än Henrik, Fredrik och Mats. Så himla synd att dom inte kom tidigare, det hade varit sjukt roligt. Jag saknar dom som bara den, för det är inte varje dag man få träffa dom.. Världens skönaste kusiner är dom iallafall!
Nu väntar jobb imorron bitti, sen ska jag till Lisas sommarstuga och övernatta där med tjejerna. Ska verkligen bli jätte mysigt!
Föressten, jag hittade min jeans jacka idaaag! Fick för mej att jag skulle kolla under min säng, och vad ligger där om inte min jeans jacka!? Jag blev överlycklig, yes! haha



- hallå!?

Come back! Jag saknar dig väldigt mycket, och jag behöver deeej.
Någon som har sett min jeansjacka efter fredagens äventyr? haha


- Jag liksom föll över kanten

Uppe tidigt som satan idag, fem för att vara exakt. Det var jobb som väntade som vanligt på onsdagar. Men när man väl har kommit upp ur sängen och rejsat iväg på cykeln är det faktiskt helt ok. Det är ändå lite småmysigt att jobba på morgonen, Westlife på hög volym i butiken och alla går och plockar och småpratar lite smått nyvakna. Japp, det är så det ser ut på ICA på morgonen. Haha
Johanna har även försökt övertala mej med att börja med fotbollen igen, men jag vet inte rikigt vad jag känner för det. Klart man saknar det vissa studer och verkligen ångrat att man slutade, men å andra sidan är det skönt att vara helt fri och kunna göra vad man vill på fritiden. Jaja, jag ska iallafall resa bort nu snart i två veckor och sen får vi se hur det blir med det där. Skulle ju dock vara rätt kul.

Nu ska jag ta och kila iväg till min söta mormor och morfar och hjälpa dom med lite saker. Var för lat för att göra det igår, så jag får vällan göra det idag istället. Sen ska jag till carro och ha myskväll med henne och Amanda.
Tjing

- Sommarkväll



 Supermysig sommarkväll med dessa soetingar..  Jag diggar er, hårt.

RSS 2.0