- 1+1=3?

Jag sitter och försöker räka lite matte. Det började kanon, och jag trodde tillochmed ett tag att jag hade kontroll över det här med ekvationer och algebra. Men efter att ha räknat några tal blev allt jag gjorde fel, så nu sitter jag här med pappsen som faktiskt inte heller fattar något (!).
Nu känner jag mej mer än osäker på det här jävla matteprovet, så Linda HJÄLP MEJ!


- when the stars go blue

Jag orkar inte plugga just nu. Egentligen behöver jag verkligen det, eftersom vi har både geografi och matte prov nästa vecka och dessutom en historia uppsats att göra.
Meen nej, jag orkar bara inte. Tror jag åker in till skolan imorron istället och pluggar en aning.

Det där jag sa om att ta de lilla lugna med shoppingen nu har hittils inte funkat. Igår beställde jag från h&m IGEN! haha ooops.. Men det var bara för att klänningen jag bara SKA ha hade kommit in i min storlek. Nu är det bara att hoppas på att den är lika fin i verkligenheten som den är på bilden.

Såå skönt med helg snart


- ge mej

Åh vad jag längtar till sommaren!
Tänk sol&bad, härliga sommarkvällar, grillning och allt vad sommar innebär.
Dessutom Grancanaria med min bästa, GE MEJ SOMMAR NU!

image155


- gossip girl

Gossip girl var tummen upp, absolut!
Kommer sitta bänkad framför tv:n nästa tisdag klockan 20.00, en sak som är ganska säker.
Yes, det var nog bara det jag hade på hjärtat just nu.

Nördig blogg, jag vet.
Jag ska nog sova nu, Godnatt


- someday you will understand

50% rabatt på rean på H&M
Man kan ju inte låta bli att beställa alltså! Det gäller att passa på, eller hur?
Det blev ännu en kjol, en topp och underkläder som man alltid har användning för. Det känns bra!
Men nu är jag nog tvungen att ta det lilla lunga med shoppingen, eftersom jag inte är allför tät...

Min förkylning håller i sej, men jag orkar inte sitta hemma och inte göra nånting så jag åkte in till skolan idag. Vi hade läxförhör/prov om Sveriges politik. Politik är något jag verkligen tycker är supertråkigt, men jag klarade nog mej ganska bra ändå, hoppas jag iallafall.
Imorgon blir det sooovmorgon, hur skönt som helst! Åker in med halv tolv tåget, har engelska lektion och idrott och åker hem. feels good!
Och imorgon blir det träning också, wiie! Kunde ju inte träna igår, och inte heller idag. Men imorgon Julia, då ska vi träna igen! hi

Nu ska jag kika på Gossipgirl, premiär idag!
image153


over and out

- Some people live just to play the game

Åh, jag har blivit sjuk IGEN!
Eller jag har väl aldrig blivit riktigt frisk, men febern ha kommit igen. Segt som sjutton!
Därför ska jag bara slappa idag, ta det hur lungt som helst för jag SKA bli frisk NU.

Gårdagen spenderades iallafall med mais, för ovanlighetens skull lixåm. Var tänkt att vi skulle plugga plugga plugga all day long, men icke. Det blev negerbollar och tv istället. Inte chokladbollar alltså, negerbollar bakade vi. Så står det i min kokbok iallafall. haha! ganska kul
Har även beställt kläder från H&M nu, känns bra. Men klänningen som jag ville ha hade förstås tagit slut, vilket var mindra bra. Men jag antar att dom kommer få in flera, så det är bara att vänta I guess. Jag beställde iallafall den svarta klänningen, en svart kjol och en bikini. Bara att vänta tills det kommer nudåå.

Nu ska jag kika lite på Rachael Ray tror jag. Lagomt bra program när man inte har något annat för sej.



over and out




- supermario night

Supermario kväll blev det igår med mai phuc & viktor minsann.
Jag ägde alla och vann varenda match med 5-0 när vi spelade battle. Ingen kunde stoppa mej!  
Nej, där överdrev jag en aning om jag ska vara ärlig. Det var lite önsketänkande... Men det kunde ju ha varit så?

Sov över hos maisan sen också. Jag slockade på en sekund och drömde förmodligen en dröm om vintern när det var kallt ute eftersom mai hade hört mej hacka tänder som en idiot hela natten. hahah!
Tydligen hade jag snarkat också (!). Men jag gissar på att det är för jag har en förkyling som aldrig vill släppa. It sucks
Men jag måste bara understryka att jag aldrig brukar snarka annars, och att jag i stort sett brukar vara ganska lugn när jag sover. Fast det finns ju några undantag ibland. haha
Jaja, nu ska jag käka fläskotlett och senare dra iväg och träna.

over and out




image145

- In the light of the sun

Nu är jag hemma.
Mycket trevlig kväll med Mai, Julia och Linda!
Åkte in med halv åtta tåget och gick och köpte lite godis på godistajm, peeez i massor fick det bli. Även kobajs, men dom smakade inte så värst gott. En stooor besvikelse! haha
Bowlingen var... spännande! Första platsen stog mellan mej och Mai, och gissa vem som hade turen att göra strike på sista? inte var det jag iallafall. Så Mai tog hem det hela, MORR.

Måste även säga tack till min gulliga vän phuckis som kom och joinade mej när jag skulle gå till tågstationen i mörkret. Det var snällt gjort, verkligen! :D
Nej, nu ska jag sova. Länge dessutom, eftersom det inte blir någon boxing imorron för att mina vänner inte orkar gå upp och vara hurtiga med mej. haha
Godnatt

- bowling

Ikväll blir det bowling med mina vänninor. Det ska bli roligt! Får hoppas att min tur från förra gången håller i sej, för jag gjorde nämligen ett antal strikes då och spöade min motspelare. Haha, men det går upp och ner för mej när det gäller bowling. Gången före förragången i Uppsala gick det betydligt mycket sämre, jag förlorade stort!

Imorgonbitti klockan elva är det boxing som gäller. YEAH, det gäller att vara hurtig.
Nej, jag har inte tid att skriva blogg nu eftersom jag ska med tåget som går halv åtta. Jag vet att det är långt kvar, men jag är inte den snabbaste. Dessutom måste jag laga mat före och GÅ till stationen!
ciao!

- 'Cause I'm thinking of you

Jag är proppmätt och min mage känns stor som en ballong.
Jag Malin Hampus Lisa Amanda Stina och Mais var till Los sombreros och lunchade idag. Lasagnen där var hur god som helst alltså! mums.
Sen gick jag och köpte en hårtork till mej själv, ett rosa träningslinne och en väska. Det råkade även bli ett nagllack även fast min ekonomi inte tillåter det.

Träningsverk träningsverk träningsverk, det är vad jag har idag. Därför bangar vi träningen idag, våra muskler måste vila! haha, yes jag är såå vältränad alltså.

Nej, nu börjar naturkunskapen med Linda.
laaater

- Heath Ledger

Heath Ledger är död. Sjuukt SORLIGT!



image144


- glöm inte bort att du är värdelös

Box idag med julia.
Det var riktigt roligt faktiskt! det ska bli fler gånger. Har dock lite skavsår på händerna av mitsarna, men det är smällan man får ta. haha!
Träning imorgon också, konitionsstep/ core. Yes, nu är vi på gång! haha

Jag höll föressten på att få en hjärtattack när jag traskade hem från tåget idag.. Mörkrädd som jag är försöker jag gå det fortaste jag kan och tänka på allt som inte är läskigt. Och när jag går där hör jag något som låter inne i skogen, gissa som jag fick panik? Blev super rädd och började småspringa, men jag tror det bara var några rådjur. Men ändå, usch! Inte bra för mitt lilla hjärta alltså!

Take it or leave it


over and out

- Something always brings me back to you.

Skola idag igen, back in business!
Thorén har faktiskt öppethus idag, och inga mindre än E.M.D kommer dit. Så vad gör jag hemma i soffan framför tv:n? Jo, jag är trötter idag och hade ingen lust att vara kvar i skolan till klockan 8. och föressten är inte E.M.D mina favoriter heller, så det kvittar. haha!
Bussen hem var man tvungen att åka själv med idag också, kind of booring. men jag somnade som en stock efter 5 minuters resa, så det kvittar också. 
Skänker en tanke till amanda om har blivit sjuk istället för mej nu, krya på dig!

Sitter och väntar på att vänner ska börja, det är så BRA. Jag gillart!


over and out.

image143




 


- As if you have a choise

Det känns som det är vår ute, även fast det bara är januari.
Ganska sjukt, för det är väl nu det brukar vara 20 grader kallt och snöstorm?
Men om man tänker efter är det ju så mycket skönare att ha det såhär än att gå runt och frysa ihjäl, så man ska ju inte klaga.

Jag har nog ingenting att säga om helgen. Förutom att jag blivit liite rikare, så har det nog varit den tråkigaste helgen på länge. Men man måste ha tråkigt nångång för att kunna uppskatta det roliga. Javisst, det stämmer ju.

Ikväll blire träning, härligt att komma igång igen. yes
Nej, nu ska jag kila.
Ha det bra!

- under ytan


Under ytan
Finns stora och små
Under ytan
Finns det skratt och gråt
Det finns mycket där som händer
Som vi inte kan förstå
Men vi hittar alltid svaren, Där i botten av oss själva


- friday

åkte in till skolan en sväng idag, egenligen bara för att hämta jävla matteboken. gjorde iallafall klart matteläxan, men fick reda på att jag förmodligen har att göra hela helgen med läxor. oj vilken rolig helg det här kommer bli känner jag. jippie! jaaja.

kikade in på h&m och ellos hemsida igår, även idag.
är hur sugen som helst att beställa kläder därifrån nu, men eftersom jag inte är så tät just nu så är jag tvungen att vänta till nästa studiebidrag kommer. hade också tänkt tjäna lite pengar här hemma, men får se hur det går med det. haha


 

 

och btw, och det är någon som skulle vilja hjälpa mej med designen på bloggen så skulle jag bli glad :D haha

- Jag vill ha sommar

Hörde på radio alldeles nyss att en meterolog sa att det skulle bli en toppen sommar!
Kunde inte låta bli att bli glad, även fast jag vet att man inte alls kan lita på vad dom där gubbarna säger. Men man kan ju alltid hoppas att dom har rätt den här gången!

image123

- rubrik

jag hatar rubriker! därför blev det såhär idag

tredje dagen hemma, och jag har nog aldrig vart så rastlös som jag är nu. haha
men jag är på bättringsvägen nu. så imorron bär det iväg till skolan igen, för att jobba ikapp. gaanska segt och jobbigt! menmen, baara att bita ihop!
nej, nu blev det mycket negativt..
om jag ska nämna en positiv sak så börjar träningen nästa vecka, och min kompis julia ska joina mej vilket blir väldigt roligt. för det är ju så mycket roligare att ha någon att träna tillsammans med lixåm. nu blire hårdträning till beach 08(; haha.
hoppas på att helgen bjuder på något roligt, för jag har lust att göra någonting efter tre dagar ensam hemma.
imorron blire iallafall semel ätande med mais. muums, som jag längtat!

image122

- If you never try, you´ll never know

Det är såå tråkigt att vara sjuk.
Jag har bäddat ner mej i mamma&pappas säng med datorn i knät och the voice på tv:n. Jag är såå himla rastlös!
Hoppas, hoppas jag blir frisk snart...
Men aja, nog om det. Kollade som sagt på the note book igår, förmodligen den finaste filmen jag nånsing sett alltså! Helt underbar. Sen fick jag reda på utav Emelie att skådespelarna är tillsammans på riktigt också, och det gör ju filmen ännu gulliare!
Funderar på om jag ska fördriva tiden med lite One Tree Hill? ja, så får det bli.
laaater





- the notebook

image121

helt otroligt fin film!

- don't know why I'm still afraid

skolan idag var seg, vääldigt seg!
jag har blivit förkyld så jag satt i skolan med min dator och snorade all day long, lite lagom mysigt sådär. fick även se schemat vi ska ha fram till praoen, och det suger. på onsdagar är vi tvungen att åka in med halv tio tåget för att sitta och vänta i två timmar på att lektionen ska börja. YES!

vi har lite planer inför sommaren nu, och jag är SÅ taggad. okej, jag vet att det är långt kvar, men vafan! storsjöyran i östersund blire det förhoppningsvis i slutet av sommaren.. sen planerar vi att åka till gotland, fast har en känsla av att våra päron inte kommer gilla det förslaget så värst mycket, så en lite bättre idé är kanske stockholms skärgård?
meen som sagt, det är långt kvar och det är mycket som kan förändras. så vi får se vart detta leder, men förhoppningsvis blir det iallafall en trip någonstans.
nä, nu ska jag nog gå och lägga mej framför tv:n.
ciao!


- supermario

Har precis kommit hem från en blöt promsing med phuckis&lager.
Vi hade sällskap av en söt kissemiss ända från perslunda hem  till mej. Sjukt söt alltså! Måste erkänna att jag inte är så mycket för katter, dels för att jag är allergisk men gillar dom inte heller, men den här katten var fan speciell. Den var som en hund ungefär. Följde efter oss vart vi än gick, och han följde tillochmed mej in! Haha, men var tvungen att kaste ut honom igen.. Nämde jag föressten att han fick namnet Roland? eller Loland som han kallades av mej. Aa, den katten var speciell alltså.
Har äntligen fått spela supermario nu, och yes; det är fortfarande lika roligt alltså! mai&jag traskade hem till phuc efter att vi hade rakat av mathias hår, sjukt kul. Haha, och det blev dessutom snyggt(;
Hyrde en kass film också, underbar & älskad av alla. Vi kolla halva, sen sket vi i den och började dansa rock n´ roll istället.
den var i stort sett min kväll, rätt så trevlig måste jag säga!
supermario äger, donke kong också fan! :D
nej, nu ska jag nog krypa under mitt varma täcke och värma mina iskalla fötter.
GODNATT

image120

- somebody needs you

mina päron är jätte glada på mej idag.
när dom kom hem från jobbet hade jag nämligen dukat fram kycklingsallad (gjord av mej själv&mai. den var suupergod!) och så hade jag tänt ljus. rikigt mysigt såg det ut faktiskt.
mamma blev överlycklig, pappa med. hah(:

vad händer i helgen då?
inte direkt något planerat än så länge. men förhoppningsvis blire supermario, som jag längtat alltså. haha
hade nintendo hemma förut en sommar, och som jag spelade! every single day ungefär - och kul var det!
så nu tycker jag det är dags att spela lite igen, helt klart!

dagens, eller man kan nog säga årets motto är; det gäller att leva livet medans man kan.
hihi, töntig jag är. men sant är det iallafall
see ya

image119

- good girl gone bad

Tja! Senaste två dagarna har jag spenderat med Lisa&Mais, trevligt och mysigt måste jag säga.. Lisafisa sov hos mej inatt också, mycket snack om allt möjligt som alltid..
Drog även en sväng till till kuxa hallen, eller bionär som det heter, idag och spelade lite fotboll/basket. Måste faktiskt erkänna att jag faktiskt saknar fotbollen en aning.. Men ajaaa

Rihanna kommer till Sverige i mars, räkna med att jag kommer vara där.

image117

- I'm not gonna write you a love song

dagen har jag spenderat med mai, för ovanlighetens skull.
fick en överasking när jag kom dit, tårta! som föreställde ett L, med massor med hallon&grädde på.. jag blev såhäär glad för det, tack göllunge! ibland är du bara för söt :D
efter tårtätandet kikade vi lite på film, efter att vi kommit fram till att vi inte orkade vara hurtiga idag.
så jag följer nog med phuckis till gymmet imorron ist I think.
ska hälsa på min söta mommo&moffa imorron också, sen ska jag nog klämma in lite solning också. det kan behövas!

snart dags för skola också, på onsdag närmare bestämt. min största fråga är ungefär; hur sjutton ska jag orka gå upp klockan 7 varje morgon? well, vi får se hur det går med den saken. det ska iallafall bli roligt att se alla igen!
kom på här om dagen att jag har glömt ringa min praoplats också, som jag lovat göra på fredagen före lovet för att hon som jobbade där skulle ta mitt nummet osv. bra där linnéa! jag hoppas dom fortfarande vill ha mej där när jag ringer! :D hah
ajaa, nu ska jag nog ta mitt pick och pack och knalla iväg till mais. ska nämligen sova där inatt!
ha det bra gott folk, simma lugnt

föressten, om det är någon som är sugen på att se några bilder från nyår eller något, kan ni kika in på http://liinneag.bilddagboken.se/

- pyssling

dagarna med saris har varit toppen, helt klart!
godis i massor, skidor i kungsberget, mycket prat&skratt &massa mer, och tillsist måste jag såklart nämna våran nya bästa vän; sparken! haha.. vet inte hur många gånger vi åkte fram och tillbaka med den, och jag vet inte heller hur många gånger vi var ner i diket. men skojj vare!
nu väntar förhoppningsvis trysil i mars/april. wiie!
var på bilma en sväng igår också, mötte lisa&mai m.fl där. det var trevligt! dock gick det inte så bra för ockelbo, men det var kul att kolla ändåå.
nej. nu blire nog några avsnitt av one tree hill. sen får vi se vad som händer senare :)
ciao!

image112

haha, heta :)

sara - linnéa, vi har 60cm var att sova på.
linnéa - ahaaa, två linjaler alltså!

- sara is coming to ockelbo

min bästa kommer imorron, äntligen!
som jag saknat dig.
kommer bli lika roligt som alltid, det vet jag.

har nyss umgåtts med mai&julia en sväng. kikade på film och satt och pratade bara..
det var mys. följde med dom en bit påvägen också, i snöstormen. hah
hatar att gå i mörker själv, som jag var tvungen att göra på vägen tillbaka. har nämligen förmågan att stressa upp mej själv jätte lätt, vilket jag gjorde.. uscha!
aja :) eftersom jag sov 13 timmar inatt är jag inte särskilt trött nu.. såå, tror jag ska kolla på ett avsnitt av one tree hill..
meen, ha det bra :)  haajdå

image111




- nytt år, nya möjligheter

vet inte riktigt vad jag ska säga om nyårsafton det här året...
kan väl iallafall säga att det började bra, men slutade mindre bra...

kvällen började iallafall hemma hos mej med tjejerna. lagade middag och hade det mys, satt vid bordet och småpratade och så tills det kom besök. niklas och jag ringde till jonas ett antal gånger fast utan svar, haha. kom tillslut fram till att vi kunde skicka ett sms! ;b
drog vidare till hallberg sen, liiite kaos ja.
resten av kvällen har jag nog ingen kommentar på. eller jo, den sög!
haha ja, det var min nyårsafton. kan erkänna att jag nog hade liite högre förväntningar på kvällen... men det var ju ändå mycket som var mitt eget fel att det blev som det blev, så nej, jag borde inte klaga så mycket iallafall.

måste bara säga en sak till; förlåt julia och förlåt phuc! jag lovar att göra samma sak för er nästa gång..


HA ETT BRA 2008!

RSS 2.0