like a drop in the ocean

besviken. på mig själv
jag och sängen hör ihop idag


Business woman

Jag har varit på två möten idag, helt själv alltså. Och snart ska jag på ett till. Jag håller nämligen på med ett arbete här på Lantmäteriet. Hur duktig är inte jag liksom? Känner mig liiite stolt nurå. Haha
Nej, nu ska jag kila iväg på möte igen! Det är såhär det känns att vara vuxen alltså. Tufft!

honey, you are a rock

Helt ovärt att åka in till skolan idag. Vi kollade på film på engelskan, ioförsig var det the notebook som jag älskar, men that´s about it. Kvart över tolv fick vi reda på att våran lärare i organisation och ledarskap var borta på ett möte och hade glömt att informera oss om det. Vårat tåg hem går fem över tolv... Ganska irriterande, ja. För att fördriva tiden tills nästa tåg går drog jag och Mai in till stan för att kika lite i affärer. Jag hittade ett par efterlängtade jeans på bikbok och en suuuper fin jeansjacka på mq. Dock kostade den lite för mycket för min plånbok, men ni vet när man hittar något som man verkligen känner att man måste ha? Precis så känns det för mig nu, så det slutar nog med att den får följa med mig hem ändå. Det som känns lite jobbigt är bara det att jag måste vänta ända till sommaren innan jag kan använda den, förutom veckan jag är i spanien då. Men det är nog värt det, eller?

Snart är det helg igen, och den här veckan har gått fortare än någon annan. Sjukt ju! På lördag ska jag och my girls åka till rönnåsen och åka pulka/madrass och grilla korv, hur mysigt är inte det? Och jag är jätte sugen på att åka till kungsberget också, får se hur det blir med det.


mai sunshine

you´re one of a kind

Sovmorgon till halv tolv, fika på waynes med några från klassen och rättegång stod på schemat idag. Skönt som bara den! Narkotika brott handlade rättegången om, vilket kanske inte var den roligaste man kunde gå på.. Själv hade jag hoppats på misshandel eller liknande med vittnen osv, vilket det inte var i den rättegången som vi var på. Men hur som helst var det intressant!
Ikväll väntar iallafall träning igen. Vi är pågång nu, julia och jag. 3 gånger i veckan minst ska vi ta pallra iväg oss till gymmet. Bra jobbat om du frågar mig, latmasken själv.

Föressten, om det är någon som försöker få tag på mig på mobilen så kan ni ge upp. Jag har ingen mobil, och har inte haft det på några veckor nu. Jag skyller allt på tre som är dåligaste operatören någonsin, men om några dagar är min mobil back on track igen, hoppas jag. Om någon undrar tänkte jag...

09

Beach 09 kör vi för, såklart. beach 08 är so last year. Haha!

tjugosjätte januari

Veckan har hittils börjat bra. Mai och jag, och alla andra i klassen förutom alex, var på sjukt bra humör idag. Vi kom fram till att vi ska fortsätta så, det blir liksom lite roligare då.. Som pricken över i var svenskan frivillig, så vi slutade tidigare, bra juuu.
Jag ska snart dra iväg till gymmet med Julia och träna också. Vi kör för beach 08 liksom. Eller, det brukar iallafall låta så.. Haha!
Nu ska jag laga köttfärssås och spagetti, min specialitet!

saturday

Modevisningen igår var sjukt kul. Alla var assnygga och jätte duktiga!
Jag tog tåget in till skolan halv tolv för att sminka och fixa hår, träna på catwalken osv. Vid fyra började modevisningen, och jag kan ju erkänna att innan första visningen för Blå var jag super nervös. Men det gick braaaa och det var ju skitkul. Efterfest blev det sen.. Vi började i en lägenhet på nordost (?) där vi sjöng gamla schlagerlåtar och dansade på stolar, innan vi drog vidare till Valbo på 18års fest. Min kväll avslutades sen hemma hos Elov i en städskrubb.. Haha!
Hur som helst så var det en braa kväll! Nu ska jag försöka ta mig upp ur soffan, hur det nu kommer gå... Sen ska jag och Johan åka lite skoter. Puss



What if...

Praktik på lantmäteriet igen. Jag är sjukt trött och vill helst bara hem och lägga mig i sängen igen. Jag snoozade lite för länge imorse så jag var tvungen att springa sista biten till tåget.. Bra jobbat!
Efter praktiken ska jag iallafall gå på stan en sväng och inhandla ett par leggings från VILA som jag kikade på igår. Dessutom fick jag ju ett presentkort på 400kr på Gina i julklapp, så om jag har tur får jag med mig något fint hem därifrån också. Känner att jag behöver lite uppdatering i garderoben liksom..
Ikväll ska jag ta det hur lugnt som helst. Soffan och jag liksom, och Johan såklart. Plus lite godis och en bra film. Känns som det passar mig perfekt idag..
Nu ska pappa och jag dra på lunch. Laaaater


high fashion

Modevisningen börjar närma sig nu, på lördag klockan fyra är den. Min grupp high fashion var och provade kläder på eftermiddagen som Fico och Blå står för. Jag hade hoppats på en klänning, men jeans och chinos it is för min del. Outfiten jag fick från blå var nog så långt ifrån min egen stil man bara kan komma, därför kanske jag inte super nöjd med den.. Men om man är modell får man ta det man får, right? Kläderna från Fico var därimot fina! Ett par sjukt höga ankelboots ska jag dessutom ha på mig. Önska mig lycka till, TACK! Jag är liksom inte världens stabilaste tjej på klackar om man säger så. Haha! Efter modevisningen blir det iallafall partay i Valbo med alla som varit med, braaa ju.
Nu ska jag pallra mig iväg till min fina pojkvän. Och imorgon blir det praktik på lantmäteriet igen.
puss

18/2


här är jag om en månad. som jag längtar

19 januari

Åre i helgen var kanon.
Två hela skiddagar, fredag och lördag, och vädret var över förväntan. Backarna var bra och jag kan ju tillägga att jag tillochmed hoppade i parken! Hur mycket och hur stora hoppen var kan vi ta en annan gång... haha... Badtunna, bastu, afterski och restaurangbesök bjöds det också på. Myspys ju!
Nu har skolan satt igång igen.. Min tredje dag sen lovet, så jag ska väl kanske inte klaga så jätte mycket även fast jag är sjukt skoltrött, redan. Jag har iallafall spanien att se fram emot om en månad. Det kommer bli underbart.


Åre

Jag kollade nyss på smhi vad det ska bli för väder i Åre i helgen. Jag har ju självklart hoppats på sol, men eftersom det är just Åre så ska man ju inte hoppas för mycket, iallafall inte jag. Jag har varit där kanske två veckor allt som allt, och hur många soldagar har jag fått? jag skulle tippa på en. Haha! Det ser inte bättre ut i helgen heller. Molnigt blir det... men temperaturen ligger på 5-6 minus och det är ju bra. Huvudsaken är ju ändå att det inte blåser för mycket och att det inte är alltför kallt. Så jag är glad ändå, såklart! Jag ska ju träffa mitt hjärta!

hittade en gamal bild från konfirmationen. småttingar hela högen ju, haha =)

Put your hands up

Ännu en dag hemma, och jag börjar bli en aning rastlös alltså. Jag har iallafall ägnat mig åt att packa till Åre idag och städat mitt rum eftersom alla mina kläder låg över hela golvet för att jag håller på att städa garderoben. Jag kan iallafall se mitt golv nu igen, bra jobbat! Febern har gått över nu, det är väl huvundsaken. Hostan håller dock i sig, och jag har tillochmed fått träningvärk i magen. Haha, ganska bra jobbat tycker jag.
Imorgon blir det förhoppningsvis skola halva dagen innan jag blir hämtad av P-O och Eva.
Nu väntar en skön dusch. pusshejdå

you´re all I need




There's nothing I could say to you
Nothing I could ever do to make you see
What you mean to me



You keep me from falling apart

Åh, jag har inte tid att vara sjuk. Inte nu! Min förkylning har övergått i jobbigaste hostan och dessutom lite feber på det. Jag blir alltså hemma från skolan imorgon med. Arg jag blir! Och jag ska till Åre på torsdag. Låt mig bli frisk till dess, snälla?
Tur att jag har syrran som är hemma och är sjuk med mig iallafall.


Hon till höger är den bästa jag vet!



milkshake plus sex and the city

Jag stannade hemma från skolan idag. Jag är förkyld, like everybody else.. och det är jag som har smittat alla. haha, förlåt. Jag hade syrran hemma idag, så vi slog på stort och gjorde världens godaste hallon milkshake med grädde och choklad på toppen. Vad säger ni om det? Som pricken över i kollade vi på sex and the city filmen, den är ju så braaa.
Jag hade en liten plan att jag skulle städa/rensa garderoben idag också så att jag kan hänga upp mina kläder från London och så, men hur det gick med det behöver jag nog inte ens berätta..
Nu ska jag hjälpa mamma och laga mat, och ikväll ska jag ta en promsing med carro!



inte illa va?

happy


saknar oss!

London i bilder













  



Here we go

Blondinbella skrev ett grymt bra inlägg om ytlighet för några dagar sen. Om hur folk ser på en bara för att man älskar kläder, smink, skor osv. Att det är något negativt att lägga ner tid på sig själv, att man blir en sämre person för det.
Jag känner igen mig i det. Jag kan säga att jag är utseende fixerad, jag älskar att göra mig fin och känna mig fin och jag vet att folk ser mig som utseendefixerad tjej som bryr sig mycket om hur jag ser ur. Folk ser det som negativt. Varför? Varför är det negativt att bry sig om sig själv? Jag mår bra när jag känner mig fin, det vet jag att alla gör. Jag har en annan sida också, jag är inte korkad bara för att jag bryr mig om mig själv.
Go blondinbella säger jag! haha

http://blondinbella.se/2009/january/utkast-ja-vet.aspx

you and me together

Min lediga fredag, igår alltså, spenderade jag med min älskling. Skoter, bad med bubbel och ett restaurangbesök på helt enkelt på kvällningen bjöds det på. Riktigt mys om du frågar mig! På torsdag åker jag förmodligen till Åre över helgen eftersom Johan är där också. Hur bra som helst!
Idag har jag sovit bort halva dagen, varit på bilma cup med julia, elin och maria, ätit gott och ikväll blir det mys hemma i soffan med mamma och syrran. Fruktsallad och film it is! plus en liten skvätt bilma igen för derby matchen mellan ockelbo-lingbo klockan elva. puss














you picked me



like an apple on a tree
hiding out behind the leaves
I was difficult to reach
but you picked me
like a shell upon a beach
just another pretty piece
I was difficult to see
but you picked me,
yeah you picked me

so softly,
rain against the windows
and the strong coffee
warming up my fingers
in this fisherman’s house
you got me,
searched the sand
and climbed the tree
and brought me back down

and all I can say
is you blow me away
 

Oxfordstreet

Hemma från London, lovet är slut och skolan har rullat igång.

London resan var iallafall toppen. Shopping på oxfordstreet i två dagar och en dag i ett enormt shoppingcenter i westfield där både vakter och poliser blev indragna i våran shopping. Mai´s kusin tappade nämligen bort oss och kunde inte nå oss på telefonen, så massor med vakter och poliser sprang runt och letade oss i två timmar. Vi visste såklart inte om någonting, utan sprang runt i massor med affärer och shoppade.. Vi kunde inte mer än garva åt allihopa!
Vi har mer eller mindre levt lyxliv där borta. Vi blev bjuden på restaurang om vart annat, fick manikyr på en nagelsalong och fick allt snacks vi pekade på. Som jag njöt! haha.
Fyra par skor, tre väskor, underkläder, klänning och tröjor är vad jag fick med mig hem. Jag är nöjd!
Jag kan ju bara säga att det var en perfekt början på 2009.
Nu ska jag sätta igång med mitt hemprov som jag är tvungen att göra klart tills på fredag, suck. puss så länge!

london

Andra dagen 2009 och jag och mai åker till London. Det kommer bli kanon! Det enda jag är lite nervös för är hur sjutton det kommer gå med engelskan alltså.. Haha! Jag ska liksom prata det i fyra dagar eftersom vi bor hos mais faster med familj. Jag har dock inte packat klart än, så jag tror det är läge att göra det nu. Vi åker från ockelbo om två timmar.
Så har det bra här hemma, vi ska iallafall ha det bäst!

nyårsafton














RSS 2.0