Imorgon...

Vi taggar satan till nyår. Det kommer bli så bra!


2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, hur mycket som helst!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Haha, nej! Vem gör det?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
4. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009? Ja, det finns vissa saker ja.
5. Vad var din största framgång 2008? Bra fråga.. Måste nog fundera lite där, haha
6. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, mat och nöjen antar jag :)
7. Vad önskar du att du gjort mer? Rest lite mera skulle inte suttit helt fel
8. Vad önskar du att du gjort mindre? Tänkt negavtivt och vart ledsen.
9. Hur tillbringar du nyår? Med mina vänner, min pojkvän och hans kompisar
10. Vem saknade du? Min bästa killkompis saknar jag.
11. Finns det någonting du ångrar med 2008? Klart det finns. Men man ska inte ångra saker man redan gjort, right?
12. Vilken del av 2008 var bäst? Första eller andra halvan? Andra :)
13. Hur tror du 2009 blir i sin helhet? Bäst!

and the reason is you

Det är ofta man har något som man inte är nöjd över, något man mår dåligt över eller något som har hänt. Men vet ni? Jag mår så jäkla bra just nu. Jag har ingenting att klaga över, ingenting alls. Jag kan vara ärlig att säga att det var längesen jag kunde säga så, om jag ihuvudtaget har kunnat sagt så någongång.
Jag har mina vänner som är hur bra som helst, jag har en underbar pojkvän och bästa familjen. På onsdag är det nyår som jag ska fira med mina kompisar och pojkvän, på fredag åker jag och mai till London, efter blir det kanske en tripp till Åre och sedan Spanien i februari. Hur bra får det bli?
Jag känner mig bara så lycklig just nu.


The weekend

Helgen har varit super mysig. Singstar, singstar och ännu mer singstar är vad vi har ägnat oss åt, och även ett desperat försök att spela Buzz. Vi fick det nämligen i julklapp, men eftersom vi har ps3 från USA fungerar inte spel köpta i Sverige, så klockan halv tolv igår kväll tog Madde jag Sara och Emelie farmors bil och åkte in till gävle för att hämta ett playstation bara för att få spela buzz. Och nej, vi är fan inte normal. När vi tillslut kommer hem igen märker vi att det inte är ps3, utan ps2. Det är nog bara vi som lyckas med sånt här. Hahah!
Kvällen ska jag spendera med Mai, vilket var alldeles för längesen nu. På fredag drar vi till London, det kommer bli underbart!


jul, skoter och gunnarsson

Julen har varit supermysig och jag har fått världens bästa julklappar! Bland annat en lila iPOD, skor, extern hårddisk, presentkort, volume master och två jätte fina klänningar av världens bästa pojkvän. Vad mer kan jag säga? Min jul var bra!

Anledningen till att det inte har blivit ett enda inlägg är för att jag antingen inte haft tid eller orkat. Igår var Johan och jag ute och åkte skoter hela dagen. Så nu har jag träningvärk i hela kroppen och lite blåsor i händer. Fråga mig inte hur jag har lyckats fått träningsvärk av det, men på något sett har jag fått det. Haha! Vi drog upp till Jädraås och kikade förbi Elov en sväng innan vi åkte till Johans mormor. Mysig dag!
Snart kommer Sara, Emelie och Erik hit. Hur kul som helst, såklart. Jag bara älskar oss Gunnarssonare, haha!
Nej, nu måste jag skynda mig att städa lite och klä på mig. puss så länge

merry christmas

Nyår känns lite ostabilt för stunden. Medans jag är sugen på finmiddag med alla tjejer är dom flesta mer taggad på att dra till Gävle, alla på sitt håll.. Dra på en stor fest kan man göra vilken tid på året som helst. Nyår vill iallafall jag fira med mina närmsta kompisar. Men som sagt har alla delade åsikter, så vi får se hur det blir. Jag har iallafall bestämt mig för att ha sjukt roligt, nomatter what. Haha! Men det är ju några dagar kvar till dess, vi tar en sak i sänder. Imorgon är det julafton, mysigaste dagen på året. En del av släkten har varit här en kortis idag, madde och jag har slått in julklappar och bakat julkakor. Jag ska ta mig in till stan om en stund och inhandla den sista julklappen med Johan, och ikväll ska vi klä granen, gå över till grannen och önska god jul, äta julskinka och dricka julmust. Tradition hos Gunnarssons! Jag ska dessutom på julmässa med mina favoriter klockan halv tolv ikväll. Hur mysigt som helst att inviga julen med dom! puss på er
Ha en mysig jul allihopa, det ska jag ha tillsammans med världens bästa familj och släkt ♥ GOD JUL















All I want for christmas

Madde och jag gjorde pappsen sällis till Kungsgården idag. Han skulle kika på en traktor och ville absolut inte åka själv. Haha, han är så söt. På vägen hem svängde vi in i Sandviken och käkade på donken och köpte en julklapp till mammsen. Mys. Jag har kommit på att jag inte alls är klar med mina julklappar, så jag är tvungen att åka in till stan en kortis imorgon. Snacka om att vara ute i sista sekunden, precis det jag inte skulle vara iår. haha!
Nu ska jag och madde baka kokostoppar!



Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Hela familjen är hemma, och det börjar faktiskt kännas att det är jul. Granarna är intagna, ja vi har faktiskt två stycken i vårat hus, tomtarna är framme och ikväll ska det kokas knäck och göras julgodis. Hur mysigt som helst om du frågar mig! Julafton blir för våran del lugn här hemma. Mormor och morfar, Öja, Anki och Isabelle kommer till oss dagen före och inga mindre än Sara, Emelie och Erik kommer på fredagen efter. Kanon!
Jag bara älskar jul!




vit jul?

Tre dagar kvar till jul, och det är snö med massa minusgrader ute. Nästan så att man vågar tro på en vit jul nu, eller? Det skulle vara så underbart om det blev det alltså!

Gårdagskvällen spenderade jag med Julia och puttlite med Mai. Vi käka finmiddag med mina päron och garvade sönder åt våra händelser på ICA i somras, bland annat när vi körde race nere i lagret.. Jag satt på vagnen och Julia körde, och mitt uppe i alltihopa kommer en försäljare och ser vad vi håller på med. Vi dog av garv, bokstavligen. Vi konstaterade även att det inte var helt fel att jobba där ändå, och att det nog kommer bli rätt kul i sommar också.. Så länge vi jobbar tillsammans!
Natten spenderade jag såklart med mitt hjärta, som förövrigt är världens bästa.
Nu ska jag ta ett skönt bad. puss så länge

julloooov

Äntligen lov! Så fruktansvärt efterlängtat alltså.
Dom senaste dagarna har väl bestått av julshopping kan man väl säga. Onsdag med Madde och Jonas, torsdag med Johan och hans familj och igår med Carro och Amanda. Om jag är trött på allt som har med julklappar att göra? Det är nog bara förnamnet. Fast samtidigt är det jätte kul att ge bort saker, men kanske inte rikigt lika kul att springa runt på stan tre dagar i rad. Hur som helst så är jag nästan klar med alla nu, förutom mamsen som vi nog fixar idag.

Kvällens planer är oklara. Antingen blir det partay med Carro Mai och Julia, eller mys med min sötaste. Vi får se vad kvällen har att bjuda på helt enkelt. Nu på dagen ska jag iallafall vara barnvakt till två små pluttar med Julia, hur mysigt som helst!

Dagens...

Humör: jag är glaad!
Vill ha:
lov
Gjort:
livräddat och simmat på fjärran höjder, solat och nu väntar plugg
Planer: att plugga matte
Roligaste: att jag dränkte lisa två gånger på livräddningen, haha
Ser på: mysteriet på greveholm
Lyssnar på: white apple tree just nu
Dricker: mjölk
Äter: potatis och biff
Bästa: att johan kommer hem imorron
Sämsta: att vi åkte in halv nio imorse när vi kunde åkt in halv tolv, haha
Väder: grått
Saknad: mitt hjärta

Linnéa goes model

Jag har blivit modell. Japp, ni hörde rätt! Jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på faktiskt, men jag ska iallafall vara modell på skolan tillsammans med några andra i januari. High fashion är gruppen jag är med i. Street och casual är två andra. Det blir nog rätt kul skulle jag tro. För hur kul är det inte att bära snygga kläder och bli sminkad lixom? Jag gillar´t.

Ikväll ska jag plugga matte som bara den. Jag har nämligen prov imorgon som hänger mer eller mindre på hela mitt betyg i matte B. Kul? Fan heller. Dessutom är det om andragradsekvationer, vilket inte riktigt är min starka sida. Så om jag måste plugga ikväll. Jag blir trött så fort jag tänker på det.
Men först mat och mysteriet på greveholm.
puss!


tro, hopp och kärlek

Helt onödig dag i skolan var det idag. Vi åkte in halv tolv, gick till lektionen och gick därifrån 5 minuter senare. Mai och jag gick på stan för att kika på lite julklappar istället, men utan framgång. Mai bröt dessutom av sitt kort, vilket betyder att hon verkligen inte kan köpa några julklappar. Smart? Nej, inte så värst va. Vi taggar London istället, då ska vi shoppa satan och leva livet. Haha.
Imorgon är det bad med klassen som gäller. Livräddning och simning hur långt som helst. Inte sådär skitroligt om du frågar mig, men jag har väl inte direkt något att säga till om där. Det är bara att göra det man ska, för betygets bästa. Onsdag är det julpyssel hela dagen i skolan, julshopping med syskonen och sen kommer Johan hem! Bra dag? JA. Torsdag är vi lediga och fredag julavslutning och sen looooov. Helt okej vecka alltså, kanon faktiskt.




Thoréns egna gossipgirls

Hur kul är det inte att Thorén har en skvaller blogg? Gossip girls. Man kan inte mer än garva, vem fan kom ens på idén lixom? Men kul är det iallafall! så länge det inte handlar om en själv kanske. haha!
thorenskvaller.blogg.se

Rudolf the red nose reindeer

Julbordet igår var som väntat, helt klockrent. Gott som bara den, och bra sällskap. Bara det är det fanns ett bord fullt med bara desserter och chokladvattenfall säger väl allt, visst? Och som vi åt. Efteråt åkte alla till mormor och morfar och fortsatte där. Mysig dag till tusen.
På kvällningen åkte jag till Julia där jag spenderade natten och idag har vi varit och bubblat och bastat på badhuset, inte helt fel.
Nu ska jag äta med the whole family, sen ta en promsing med Carro. Tjing









julbord

Julbord med släkten i Högbo står på schemat idag. OM det ska bli underbart. Jag älskar julbord, och jag älskar jul och jag har världens bästa släkt. Kan inte bli så mycket bättre hörrni!
Nu måste jag kila. Hörs när jag är ca tre storlekar större

Friday

Som vanligt på fredagar sitter jag på lantmäteriet just nu. Den här gånger är det inte fakturering som gäller, utan styrkort som jag håller på med. Pappsen och jag har nyss varit nere på restaurangen och ätit ett litet julbort, smarrigt. Dessutom var det Lucia imorse, snacka om julstämmning alltså. Nästa fredag är det julbord igen, lite lyx ja! Jag förstår mig inte på dom som inte gillar jul alltså!
Ska ta en liten runda på stan när jag slutat, innan jag tar tåget hem. Ikväll blir det idolkväll med Julia, Carro och Amanda. Alice vs Kevin. GO ALICE säger jag bara! Lussebak blir det också, och lite glögg om jag får bestämma.. Hur mysigt som helst.
Nu måste jag fortsätta jobba lite. puss så länge!


my sunshine



du är det finaste jag vet♥


Dagens...

Humör: en gnutta sjuk, men annars bra
Gjort:
legat i mamma och pappas säng till klockan 2, kollat på oprah winfrey, satt upp min julgran och pluggat
Planer: var att bada med julia. men eftersom båda är sjuk så blir det inte så. 
Ser på: oprah winfrey och julkalendern
Lyssnar på: p3
Läser: svenska boken
Dricker: glögg
Äter: fil och flingor
Bästa: att det är vinter ute och att det snart är jul!
Sämsta: att datorkunskapen suuuger
Väder: det snöar!

Btw, jag försöker lära mig photoshop. Headern är ett resultat att mitt testande, haha.

I used to live alone before I knew you

Jag är hemma från skolan idag. Mådde inte alls bra när jag vaknade, så jag kände att det var lika bra att stanna hemma. Dock känner jag mig mycker piggare nu efter ett antal timmars sömn, så imorgon blir det praktik. Lucia, glögg och pepparkakor har jag hört att det bjuds på. Inte helt fel hörrni.
När jag ändå är hemma ska jag försöka ta tag i min datorkunskaps uppgift som jag lovade Fredrik att jag skulle lämna in igår kväll. Lat som jag är började jag inte ens på den, så det är något jag måste göra idag.

Snart är det helg igen. Ärligt talat blir jag nästan rädd för att tiden går så fort. Det var ju helg nyss ju?
Tiden går fortare ju äldre man blir. Ett år för en ettåring är mycket mer än för en 80 åring. Ettåringen har bara levt ett år, och därför blir ett år hela barnets livstid. Därimot en 80åring har ju levt i 80år, och på så sätt blir ett år bara en liten del. Någon som hänger med? Johan berättade det där för mig, en lärare som han hade förut hade tydligen den där teorin. Det kanske stämmer? När man tänker efter tyckte man aldrig tiden gick fort när man var liten, bara när man lekte med kompisar och hade jätte roligt och var tvungen att åka hem. Då gick tiden fort. Men inte annars. Alla gamlingar säger ju att tiden går jätte fort. Och jag tycker att tiden bara går fortare och fortare nu. Så, det kanske är så det är? Vad vet jag. Hur som helst är det läskigt hur gort tiden går.
Okej, nog om allt babbel om hur fort tiden går. Haha. Nu ska jag släppa ut Stacie och sedan göra iordning något att äta.
Tjingeling!

You´re all I ever wanted

Onsdag. 10 december. 7 dagar kvar i skolan. Två veckor kvar till jul.

Jag känner verkligen att jag behöver lov nu. Min hjärna och jag hade noll teamwork idag på mattelektionen. 1/2 = 2? Produkt inom matten är en sak? Nja, jag kände mig inte riktigt hundra där alltså. Matteprovet nästa onsdag känns inte helt lockande. Men vi kämpar på nu, 7 dagar kvar i skolan varav två är praktik. Inte helt fel va?


Dock har jag inte handlat en enda julklapp än, vilket känns lite små jobbigt. Jag ska försöka ta tag i det där så snart som möjligt. Jag vet vad jag ska ge mamma. Och pappa. Och Madde. Och mormor och morfar. Och Carro. Och Amanda. Ja, ni ser, egentligen är det bara att köpa det. Men det är ju det här med att komma för sig att göra det, vilket kanske inte är min starkaste sida. Jag håller dock fortfarande på att klura ut vad jag ska ge till männen i mitt liv(förutom pappsen då), Johan och Jonas. Man kan ju liksom inte ge vad som helst till dom ju! Lite småklurigt sådär...


nionde december

Vi hade nationella i matte idag. Hur det gick är en annan historia. Jag kan bara säga som så att jag inte är avundsjuk på er som ska läsa matte b nästa år eller något.
När jag kom hem hade jag både huvudvärk och var hur trött som helst, vem blir inte det efter 2½ timmars räknande lixom? Så jag kände att en powernap i soffan inte var helt fel. Efter en och en halv timmes sömn och vanlijyoughurt med apelsin, som jag förövrigt har blivit helt besatt av sen jag åt det för första gången i förrgår (TESTA DET), så är jag pigg med noll huvudvärk. Toppen ju!



det här skulle inte sitta helt fel nu. Trysil med gunnarssons

du&jag

♥ två månader

Julbak

Dagen hemma hos Amanda med brudarna var mys, som väntat. Även fast hälften hade annat för sig/var sjuk. Pepparkaksbak, julmusik på repeat, allsång och såklart spårade vi med mjölet. Var det någon som hade trott annat? Inte jag iallafall. På fredag kör vi fortsättning på julmyset, då med lussebullsbakning, glögg och idolfinal.








my girls





BP2a

Klassfesten igår var kanon. Vad säger man, BP2a är bäst helt enkelt.
Idag mår man väl lite som man förtjänar.. Fotbollsmatch och lussebullsbakning med mamma har jag ägnat dagen åt. Och kvällen blir hel lugn den med, hemma i soffan. Jag och Jonas har nyss delat på en pizza, käkat glass och vi ska snart kika på fillm. Skönt som bara den om du frågar mig!
Imorgon väntar julmys med alla brudar hemma hos Amanda. Julbak med massa julmusik, julpyssel och ja, you name it. Det kommer iallafall bli supermysigt. Mot kvällningen kommer även Johan hem från Åre, äntligen.

Bilder från klassfesten kommer sen!
Nu blir det film, puss!

Dagen...

Humör: toppen, det är ju fredag!
Gjort:
nästan missat tåget in till stan imorse, och fakturerat
Planer: träffa madde en liten sväng, och klassfest ikväll
Ser på: faktuereringar, he he he
Lyssnar på: the voice
Läser: bloggar
Dricker: vatten
Äter: biff med potatis
Bästa: att det är helg försjutton!
Sämsta: finns inget dåligt idag, det är ju fredag!
Väder: snöigt!

Fakturering?

Jag sitter på läntmäteriet och fakturerar. Alldeles själv dessutom, hur duktigt är inte jag lixom? Känner mig stolt. Dock känns det inte direkt som att det är mitt framtida jobb, absolut inte. Jag är ingen riktig kontors-tjej känner jag. Jag vill ut och röra på mig och göra olika saker varje dag. Så, det här med fakturering är nog ingenting för mig..
När jag jobbat klart ska jag iallafall till Madde en snabbis. Känns som man typ aldrig träffas henne. Men nästa vecka ska jag, Jonas och Madde hanla julklappar tillsammans iallafall. mysigt ju.
Nu måste jag fortsätta fakturera lite. Hörs sen! puss

fjärde december

Jag kom nyss hem från simhallen. Jag och Julia har myst där i två och en halv timme. Gissa om det var skönt? Bubbelbad, ångbastu, vanlig bastu och lite lek på det. Inte illa.  Så nu sitter jag här, nyduschad och fräsch och ska snart mysa ner mig i soffan och kolla på mysteriet på greveholm avsnitt fyra med brorsan. Måste bara klämma in lite plugg innan det också, måste måste måste.
Imorgon blir det lantmäteriet hela dagen, sen hem en snabbis och in till Gävle igen. Klassfest står på schemat! Jätte kul ska det bli.
Jag måste bara säga att jag verkligen älskar när det är snö ute. Det är så sjukt mysigt!!
Nej, nu måste jag plugga så att jag kan kolla på julkalendern.
puss så länge!

Dagens...

Humör: trött men helt ok. fast jag tror jag håller på att bli sjuk igen.....
Gjort:
arbetat med företaget i skolan, pluggat matte och nu sitter jag och myser i soffan
Planer: var att dansa och träna, men inget av det blev av. hah
Ser på: mysteriet i greveholm :)
Lyssnar på: lite sköna klassiker
Läser: bloggar
Dricker: mjölk!
Äter: ris, kyckling med currysås. en halv plopp på det också
Bästa: att jag är i London om en månad
Sämsta: alla dessa måsten...
Väder: sjukt tråkigt.

hello sunshine

Det snöar idag hörrni! Iallafall här i Ockelbo. Det är tillochmed lite snökaos. Vi stod stilla med bussen i typ 10 minuter påvägen hem idag, pga all snö. Men jag klagar inte, jag har längtat efter snö! Det blir ju så himla mysigt, alla tända granar och ljusstakar och sånt. Jag hoppas bara att snön blir kvar ett tag, vilket man ioförsig inte ska hoppas på för mycket kanske..
Hur som helst rullar allt på ganska bra nu. Snart jullov, sen julafton, nyår och sist men inte minst LONDON. Jorå, det känns rätt bra nu. Klassfest på fredag också, vilket är något jag också ser fram emot! Och för att inte glömma julmys med alla brudar på söndag. Och julbord med släkten nästa helg. Det är fullt upp, men jag älskar det.



Åh!

Åh, fan va arg jag blir! Klänningen som jag beställde från H&M förra veckan är slut. Hur är det möjligt?! Det stod att den skulle komma vecka 51, men idag fick jag ett brev där det stog "tack för din beställning men din vara är slut". Tack för den då, jag som var överlycklig att jag äntligen skulle få den. ÅH, fuck H&M.

Dagens...

Humör: jorå, kanon! en gnutta trött och lite huvudvärk bara
Gjort:
skola all day long, handlat och ätit goda mackor med brorsan. hah, kul dag?
Planer: plugga och kika på boston tea-party
Ser på: boston tea-party
Lyssnar på: mamma
Läser: borde läsa svenska boken...
Dricker: juice och mjölk
Äter: gröt, fil och mackor. förhoppningsvis någon riktig mat snart
Bästa: naturkunskapen med mai, HAHA
Sämsta: att det är december utan snö
Väder: sjukt tråkigt.

RSS 2.0