- Uppsala


image175

Imorgon åker jag till denna snygging. Hur kul som helst!
Love you


- Gunnarsson



image174
Saknar er.


- Solen skiner...

... och livet leker
Min gamla lärare Bosses egna ord. Haha!
Vilket väder, helt underbart!
Ska snart ta med mej stacie för att gå och möta Maisan.. Ska ta en liten promsing, härligt. Hoppas på att Stacie vill gå bara, hon brukar vara rätt omöjlig på att gå en lång promsing. Hon sätter sej mitt på vägen efter några meters promenad och vägrar gå ett enda steg till, ungefär så brukar det se ut när hon och jag är ute och går. Haha, så vi får väl se hur det här kommer gå.

Kanske tar en sväng i till mormor och morfar på hemvägen också. Morfis ringde nämligen och frågade om jag inte hade lust att titta förbi något eftersom jag har lov o så. Så det ska jag nog göra(:
Nu ska jag käka lite mat.
Ha en bra dag! Tjing


- Myskväll

Kvällen spenderades som sagt med mina flicks, Mai, Julia, Joline, Elin, Anna, Maria.
Det blev besök på helt enkelt som jag hoppats på och det var såå god mat där! En restaurang jag kan rekomendera alltså. Kycklingfilé med fetaostfyllning och klyftpotatis och en supergod sås tog jag, och till efterrätt nougatparfait med kolasås. MUMS
Tack för en super mysig kväll bruds(:

image172image173

- Helt enkelt

Supermario bestog gårdagskvällen av. Jag älskar det spelet alltså!. Synd att man inte har det hemma själv bara, då skulle jag nog spela det för jämnan. hi

Ikväll blir det Gävle med brudarna. Vi ska äta på restaurang, förhoppningsis på Helt enkelt. Har hört att det är supergod mat där, men smart som vi är har vi inte bokat bort. Så vi får se om vi får plats, annars blir det någon annan restaurang. De ska iallafall bli hur mysigt som helst! Blir nog en del snack om sista april, vi har nämligen stora planer inför det. hah
Nej, nu ska jag faktiskt försöka städa lite i mitt rum. Så tråkigt, men så behövligt!
Tjing


- Mamma


Du ställer upp för mig i alla situationer
 och du har alltid funnits där och stöttat mig när jag har haft det som svårast.
Tack för att du är så himla bra

image171

- Cause everybody's changing

Oj, vilken slapp dag det har vart idag. Igen.
Sov hos Mai inatt. Jag låg och kramades med Gunnar hela natten lång, som vanligt. Funderar på att kidnappa den där kossan hem till min egen säng. Dagen spenderades iallafall framför tv:n och datorn iklädda pyjamaser, rikigt skönt faktiskt.
Men nu är jag hemma, fortfarande klädd i pyjamas, och ska snart iväg och vara lite hurtig. Boxing vare idag! Egentligen känner jag mej alldeles för lat för att orka med det, men jag kan ju inte sitta här. Nej, så träning blir det iallafall.

Imorgon blir det förhoppningsvis restaurang besök i Gävle med brudsen, på torsdag shopping och tjejkväll hos joline, fredag finns inget inplanerat än så länge, lördag kaanske stockholm och söndag en heldag med mormor&morfar. Ja, ungefär så ser veckan ut.
Nu ska jag käka lite mat!
Ciao


- If you never try, you´ll never know

Jag har blivi en riktig soffpotatis. Har nämligen inte rört mej från soffan på hela dan ungefär.. Kollat på film/tv och käkat popcorn har jag sysselsatt mej med. Haha! Hade tänkt att jag skulle rensa min garderob som är överfull av kläder och sy in lite kläder som ligger på hög och väntar. Men icke, jag orkar inte.
Men är det lov så är det. Då får man faktiskt vara lat.
Ska iallafall snart göra iordning lite mat, åka fram och hämta ut kläder som jag bställt och sen åka och träna med Julia. Och ikväll får vi se vad som händer..

Jag kom på att madde och jag inte har gett mormor och morfar sin julklapp än. Ooops! Jag måste nog ta och snacka med madde och boka in en dag som vi ska spendera endast med sötaste mormor och mofar.


 

- Nothing to lose

Jag känner mej lite stolt. Jag har nämligen alldeles nyss sytt (!) och det är nästan det värsta jag vet eftersom jag och symaskinen inte är så bra polare. Vi vill alltid olika saker. Men det gick faktiskt hyfsat bra den här gången, med lite hjälp av mammsen då och då. Jag är iallafall två kjolar rikare nu, wiie.

Gårdagen var trevlig. Det blev film, iof en skitkass, lots of godis och mycket snack. MYS
Nu måste jag gå och byta om. Träning snart!
laaaater


- Everything´s ganna be alright

Som sagt var jag in till Gävle en sväng idag. Inga jeans och inga skor blev inhandlade, så himla svårt att hitta! Det blev en blus och lite smink istället.
Och när jag går inne på nian möter jag Phuc&Lager, laaaagom slitna. Dom hade tappat bort pengar, busskort och hela köret, så dom kom varken hem eller kunde köpa nåt att äta. Räddaren i nöden, det var jag! Utan mej hade dom... ja, vad hade dom gjort? haha

Nu ska jag käka lax, sen dra till Ica och möta Joline och Anna.
Tjing

- When you try your best but you don´t succeed

Funderar  om jag ska ta mej in till Gävle en liten sväng idag (för ovanlighetens skull) för att kika på jeans och skor. Det är något jag verkligen behöver.. Det blir nog på egen hand, eftersom jag faktiskt shoppar bäst själv. Tar nog halv två tåget in och fyra hem. Jepp, så får det bli
Ikväll ska jag umgås med brudsen, mys! Det var ju ett tag sen nu.

image169

- Thank god it´s friday

Lena bjöd mej, jocke och anna på thairestaurang idag på lunchen. Mys! Det var jätte gott och trevligt.
Och vid fika bjöd jag alla dom som jobbade där på lite gott fikabröd, det uppskattade dom. Tråkigt att det var sista dagen idag bara!
Men nu är det iallafall LOOOOV. hur skönt är inte det? oj vad jag ska sooova. haha
Får se vad helgen har att bjuda på. Hoppas att något skoj händer.
Nu ska jag äta tacos! Tjing


- Linnéa&Sara

image168

- You don´t know me

Var bara i butiken idag på praoen, med det var rätt roligt faktiskt. Målade lite, byggde hylla med Jocke, och fikade cacaocream tusen gånger, det är ju gratis! hah
Imorgon är det som sagt sista dagen där, buu. Jag skulle lätt kunna vara där ett tag till.

Kom hem vid fem, och eftersom jag var så trött tänkte jag skippa träningen och bara ligga i soffan och slappa. Men nej, tjugo minuter innan träningen började ringde julia och ville träna.. Så det var bara att slänga i sej en macka och ett äpple och fara iväg..

Jag blir så himla arg på mej själv, eftersom jag alltid skjuter upp skolarbeten till sista sekund. Den här gången är inget undantag heller.. Bokrecention i engelska som jag skulle göra idag eftersom boken ska lämnas in på imorron är inte gjord. Så det blir att göra den på lovet istället antar jag. Sen har vi en historia uppsats också, som ska vara inne på fredagen efter lovet. Mai&jag har inte ens kollar på papperna och jag vet inte ens vad vi ska skriva. Lyckat. Kanske dags att skärpa till mej?



- You can´t fight the tears that ain´t coming

Näst sista dagen på praoen imorron. Faktiskt ganska tråkigt, eftersom det är nu man börjar känna alla lite bättre och så. Men har ju lov som väntar, och det kommer bli hur skönt som helst! Inga planer för veckan än så länge, så vi tar det lite som det kommer helt enkelt.
På fredag blir det iallafall kanske sandviken med Julia, Linnéa, Annie och några sandviksbor. Det blir nog trevligt!
Nej, nu ska jag fortsätta kolla på greys, sen sooova.

Och Amanda, ha det bäst i filipinerna! Kommer sakna dej gums.


- San Francisco

Tro´t eller ej, men Linnéa Gunnarsson har precis lyckas ladda ner limewire till sin dator..
Haha! Jaa, jag vet att det kanske inte sådär super svårt. Men eftersom jag inte är så jätte teknisk så är det bra gjort!
Nu kan jag nämligen ladda ner musik direkt till den här datorn, istället för att hålla på att flytta över från den stora datorn osv. Haha, yeah. Bra jobbat där alltså.

Dagen gick faktiskt ganska segt, och jag var trött som bara den. Vi flyttade iallafall ut dom sista grejjerna från huset och jag gjorde klart färgsättningen i en lägenhet. Det var i stort sett det som hände idag.. Jag har ju inte någon dagens händelse som en viss mais har. Haha

Jag pratade lite med jonas igår också, det var ju ett tag sen kan man säga! Dom är ju iallafall i USA, San Francisco, nu och verkar ha det super bra, såklart. Gullig som han är sa han att han tänker på mej ibland när dom har det hur bra som helst och han vet att jag sitter i skolan och jobbar skiten ut mej. Det kändes ju bra, haha!
Aja, nu ska jag ääta.
Ciao!


- With or without you

Dagen har bara rullat på. Var hur trött som helst när klockan ringde imorse, och jag hade verkligen ingen lust att ta tåget in till Gävle. Men när man väl kommer upp ur sängen (efter ett antal snooze) så går det ju faktiskt bra..

En till praktikant, som ska vara med mej och Lena resten av veckan, kom idag. Och jag som har världens sämsta minne kommer inte ihåg vad hon heter, faktiskt har jag ingenaning.. Haha. Aja, vi åkte iallafall och plockade ut möbler och saker från ett hus som har sålts och jag började även med att inreda en lägenhet. Hur svårt som helst att välja tapeter alltså!

Dagens idiot var iallafall Mai, som sålde en tom gasflaska till en kund. Haha, hur lyckas du gurk? (;
Nej, nu måste kila och packa väskan

Föressten.. Jag hörde på radio imorse att män spanar in kvinnor i sammanlagt ett år av sin livstid. Haha! Onödig men kul fakta.


- saturday

Som jag sa tidigare brukar jag aldrig bli nöjd när jag klipper mej, och tro inte att den här gången var ett undantag. Nejdå, jag känner mej jätte korthårig och det blev inte som jag hade tänkt mej... ÅH
Jaja, det är bara att vänta tills det har växt ut igen.

Veckan på praoen gick sjukt fort, och det var rätt roligt också. Var i butiken i två dagar, varav en igår. Hjälpte Jocke, en annan praktikant, med lite grejjer och vi fixade lite med tapeter och sånt. Dom andra tre dagarna var jag med Lena, vilket var roligt.. Åkte runt och inredde hus och så.
En vecka kvar nu bara, sen är det looov! Såå härligt kommer det bli.


image167


- beautiful day

Jag vaknade halv nio idag, av mej själv! Det händer inte ofta kan jag säga...
Men det är rätt skönt att ha god tid på sej på morronen, speciellt när man brukar stressa varje dag för att hinna med tåget/bussen. Haha

Jag vaknade iallafall till fin väder idag. När det är sånna här dagar, några minusgrader och sol,  vill man bara ut i skidbacken alltså.  Tänk nypistad backe och man åker första åket, det är lagom kallt och klarblå himmel. Så härligt! Jag vill till Trysil, NU.

Nej, nu ska jag sluta drömma och gå och laga mat istället. Haha


over and out


- Somewhere over the rainbow

Somewhere over the rainbow
Skies are blue
And the dreams that you dare to dream
Really do come true

Someday I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemon drops
Away above the chimney tops
That's where you'll find me

- Valentine´s day

Alla hjärtans dag idag.
Och här är jag, all by my self. Inte så roligt alla gånger, för det är klart man blir lite avundsjuk när man ser två stycken på stan som ser så himla kära och lyckliga ut. Men jag klarar mej fint, det gör jag..

Fredag fredag fredag imorron, såå skönt alltså. Jag har dessutom sovmorron till halv tolv, sen är jag i butiken till klockan fyra då jag ska iväg och klippa mej.. Jag är nervööös! Jag vet fortfarande inte hur jag vill ha det, men jag får väl fråga frisören om lite tips. Hoppas hoppas det blir bra alltså! Och det är dags att färga håret snart också. Ojoj, blir inte så billigt det här inte. Men det är smällar man får ta helt enkelt!
Jag hann iväg och träna ikväll också, vilket jag inte trodde eftersom jag skulle komma hem vid klockan sex egentligen, och träningen börjar kvart i.. Men jag hade tur och kom hem vid fem ist, så jag drog med mej syrran i sista sekund..

Och eftersom det är alla hjärtans dag idag, så ska jag passa på att skänka lite kärlek till mina goá vänner också.
Puss på er! ♥

- I walk the streets alone

Halva första vecka på praoen är avklarad.
Gjorde några tavlor idag blandannat, med snygga tapeter som motiv. Blev rätt fint, förutom att jag kladdade lim lite här och där och råkade kleta lim frampå tavlan också. Ooops!
 
Mai&jag har nyss smällt i oss en varsin chipspåse, nästan iallafall. Egentligen skulle jag ha tränat ikväll, men istället köpte jag chirre och fettade. YES, det känns såå bra... or not. Men jaja, ibland måste man ju..



Somebody wants you
Somebody needs you
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you it's lonely

- I´m loving it

Hör och häpna gott folk, jag har fått mitt andra MVG i matte. Knappt så jag trodde mina ögon när jag gick in på progress och kikade. Hoho, okej jag är lite stolt måste jag väl erkänna. Jag gillar Linda, helt klart!

APU:n idag var rätt kul; homestageing. Lena och jag åkte hem till en gubbe i sörby som skulle sälja sitt hus och kollade vad som skulle göras om innan försäljning. Vi kom därifrån vid klockan halv två skulle jag tro, och vi åkte sen vidare mot lampaffären för att köpa en lampa till en annan kund. Där mötte jag såklart Mai, som såg ut att ha uperroligt på sitt nya jobb(;  Vi kom nog tillbaka till kontoret vid halv tre, efter att ha åkt till några killar och lämnat lite stuff, och det var längesen jag var så hungrig alltså. Haha

Nej, nu måste jag kila och göra lite mat. Sen blir det Box med Julia!
Ha det bra.


Kul att min pappa har vunnit en resa till portugal för två, och jag inte får följa med. KUL


- you don´t even care

Första dagen på "jobbet" var faktiskt över förväntan. Det var rätt roligt! Min handledare Lena var riktigt skön, glad&pigg som sjutton. Följde med och kollade på en lägenhet blandannat som dom ska inreda om ett tag, och jag hoppas att jag hinner vara med när dom ska göra det!

Jag har beställt klipptid nu också, äntligen! På fredag klockan fyra närmare bestämt. Om jag ska vara ärlig är jag rätt nervös eftersom jag inte har bestämt mej hur jag ska klippa mej än och plus att jag hatar att klippa mej! Brukar aldrig bli nöjd. Men vi hoppas på det bästa, haha.



- Hide and seek

APU imorron, och två veckor framåt.
Kan väl erkänna att jag inte direkt sett fram emot det så jätte mycket, men det kommer nog bli rätt roligt ändå. Iallafall hoppas jag på det. Skönt att slippa skolan ett tag är det iallafall, även fast det är ett stort minus att man inte är ledig på fredagarna längre, haha.

Träningen ikväll var rolig. Det var Linda som hållde i den, och som jag kanske nämt förut är hon jätte duktig och det är ju såå mycket roligare att träna då!
Imorron blir det vattengyma dåårå(;
Nej, nu ska jag nog försöka sova även fast jag inte är ett dugg trött.
Godnatt


-Titanic

image165

Älskar den!


- Melodifestivalen

Valbo/Gävle idag. Jag sprang runt i köpis för mej själv medans mammsen, pappsen och madde köpte kök och sånt till maddes lägenhet.
Jag köpte min efterlängtade klänning, dock blev det inte origalet av den utan de billigare varianten påH&M. Men eftersom dom ser nästan precis likadana ut så spelar det ju ingen större roll...
Också köpte jag en kjol för ovanlighetens skull, plus två bas tshirts.

Just nu sitter jag och kollar på melodifestivalen med amanda&mai. Det blir bara sämre och sämre för varje år som går alltså! Face 84, oooj vilket skämt. Det är ju nästan så att jag skulle kunna göra det bättre! haha

Btw; Björn Gustavsson, VILKEN KILLE!



- Tillsammans var vi oslagbar


image164
Remember?




- Not good at all!

Åh, jag är så besviken just nu.
Klänningen jag beställde för ett tag sen kom idag.. Jippie, tänkte jag. När jag sätter på mej den var den hur stor som helst och det finns inte en chans att jag tänker gå runt i den i sommar.
Som jag sa tidigare är det inte ofta som jag blir nöjd med det jag beställer eftersom de ofta inte sitter bra osv. Men den här gången slog nog allt. Ibland funderar mnn ju på varför man ihuvudtaget beställer!? haha
Men man kan ju alltid tänka positivt, nu har jag råd att köpa klänningen från American apparel istället. Haha
JAJA, nu ska jag gå och ta en dusch.

ciao!



- I know you think it´s more than just bad luck

Det blev boxing idag med madde.
Var ju mening att det skulle bli både muskelpass&arobics. Men klantig som vissa är tog vi fel på tiden, och när vi kom dit visade det sej att det skulle bli boxning idag istället för arobics. Om jag får säga det själv tycker jag det bara var bra, eftersom det är såå mycket kulare! Vi ägde btw.

Ledig imorron som sagt, hur skönt som helst med sovmorgon. Får se vad som händer, kanske tar en sväng till mormor och morfar och käkar lite lunch och sen drar och solar? Vi får se hur det blir.
På lördag blire iallafall valbo, Ikea blandannat. Synd att man inte var rik alltså. Har kikat runt på kläder på nätet och jag hittade så mycket snyggt. Bla en klänning från American Apparel, såå fin!
AmandaBäckkvinna hade jag också tänk att umgås lite med i helgen. Hon åker ju nämligen till Sthlm på måndag, och sen utomlands några veckor. Jag är inge avundsjuk alls, nejnej! Men om det finns lite utrymme kvar i väskan så kan du ju lika gärna slänga ner mej, eller hur?
haha.



Sara, I miss u

- Sista skoldagen...

 ...på tre veckor var det idag. Känns sååå skönt!
Två veckor framåt har vi nämligen prao, och sen är det ju lov. Prao blir det på I&I, som jag kanske nämt tidigare. Vet inte riktigt vad jag ska göra där, eftersom jag ska vara i en färgbutik. Och vad gör man där lixåm? Men jag hoppas hoppas jag får följa med dom ut när dom inreder och sånt också, vore kul!

Ska snart dra iväg och träna. Jag försöker få med mej madde, det går väl sådär? För det är ju rätt tråkigt att träna själv, och eftersom julia är sjuk måste jag hitta annnan träningskompis ikväll. Haha

Nu ska jag äta kyckling&ris med currysås.
ciao



- pictures of you

Onsdagar är nog den skönaste dagen på hela veckan, förutom fredag såklart. Har sovmorron till halv tolv, och sen en skön engelska lektion och idrott. Jag gillart! Idrotten idag var faktiskt rätt rolig idag, körde nåt frisbee spel. Mitt lag var väl inte sådär jätte stabilt, men kul vare iallafall.
Har hämtat ut H&M kläderna igår och idag också. Är faktiskt nöjd, som jag oftast inte brukar bli när jag beställer. Är dock tvungen att sy in en kjol, men det hade jag räknat med. Den andra kjolen jag beställde var jätte fin, yes.

Geografi prov imorron, it sucks. Jag orkar inte plugga, men jag är mer eller mindre tvungen att göra det antar jag. Så jag ska alldeles snart sätta mej i soffan med min geografi bok och läsa lite. Segt!


over and out


- seemla

Fettis tisdag idag.
Och vi på TBS har fått semla, MUMS.
Måste jag tillägga att jag diggar min skola väldigt mycket? :D

image161

- Do you remember me?

Kom precis hem från vattengympa. Förutom att man kände att man inte alls passade in med tanke på alla skrynkliga tanter, så var det faktiskt ganska roligt! Det var nog pga att vi valde de tidiga passet som det var så mycket tanter där, passet efter är nog den ungre generationen skulle jag tro. Får se om vi tar det nästa gång kanske? haha
Nu väntar plugg för hela slanten. Har nämligen geografi prov på torsdag och det skulle vara ganska smart att börja i tid med det eftersom det är rätt mycket att plugga in. Hade matte prov idag också, kan väl inte säga att det gick skitbra.. var ganska klurigt, men vi får se vad resultatet blir. Får väl skylla mej själv rätt mycket om det inte blir sådär jätte bra betyg eftersom jag inte alls pluggat mycket.
Nej, nu blir det TV&plugg.

over and out

image160


- Don´t know why I´m still waiting

image158

All of the things that I thought were so easy
just got harder and harder each day

- If there's a soulmate for everyone

Fredagskvällen spenderade jag framför tv:n och youtube med syrran. Kikade på Björn Gustavsson, skönaste killen som finns alltså. Ingen tvekan om det! Hittade också ett grymt roligt klipp med en programledare som pruttade hög som fan när hon var i sändning. Och dålig humor som vi har blev det mycket garv.
Pallrade mej iväg till marstrand sen, för att möta phuc&lager. Godisätande, Supermario (som vanligt) och lite andra avenyn. Såå B:ig serie alltså! haha
Jag kan ju meddela att jag ägde på battle, och den här gången är det inge önsketänkade inte! haha.
När vi skulle promenixa hem till mej sen var det en aaasläskig gubbe som sprang efter oss (!). Hur läskigt som helst. Dessutom blev det snack om spöken och sånt, så jag var liiite uppskrämd när jag skulle sova!

Får se vad lördagen har att bjuda på. haha. Jag funderar iallafall på att tjäna lite pengar, de kan behövas alltså!
Sitter och kikar på alpint, störtlopp nu. Anja åkte ut, gaanska tråkigt! Jag förstår föressten inte hur fan man vågar åka störtlopp, rakt ner för en brant backe?

over and out

image157

- dagens händelse in Ockelbo

Måste bara berätta som dagens händelse i Ockelbo, eller det är nästan så man kan säga årets händelse? haha
Det skedde nämligen ett bankrån i förmiddags. 3 rånare med vapen och hela köret skulle råna swedbank mitt i centrala ockelbo. De hade tydligen spängt något inne i själa banken och avlossat skott, läskigt alltså! Mai och jag som var nere i kuxahallen skulle gå upp och ta en fika när det hela hände. Fast som tur var kom vi dit när rånarna hade åkt därifrån.
Pappa som hade första parkett när det hända skulle självklart vara med på radio, tidning, snacka med polis och hela köret. surprise?

Åkte in till skolan sen iallafall, för att plugga lite matte. segt som fan, och jag vet inte om jag blev så mycket klokare? menmen.. Gick en sväng på stan sen också, jag kollade på en skidjacka på intersport. En turkos , en sån som jag vill ha! Jätte fin var den, men jag vet inte rikigt om jag tyckte den var lika fin på eftersom det var ganska bred? hm, det var lite synd.
Jag längar till Trysil, skidor heela veckan. hur härligt som helst!



image156

RSS 2.0