På fredag på fredag

I helgen åker jag och snyggve, a.k.a carro, till fjällen. Vi ska mysa satan med chips, godis och ja you name it. Något jag ser fram emot jätte mycket, eftersom den här veckan känns segare än segast...



Up side down

Det var inte det roligaste att vakna upp imorse och veta att man var tvungen att städa en lägehet som mer eller mindre liknade en.... soptipp? Svårt att hitta rätt ord, men det såg fan inte bra ut. Blandannat spyor lite här och var. Nej fyfan hörrni! Även fast det inte var hemma hos mig festen höll till så kan jag ju nog säga att det aldrig mer blir någon hemmafest härinte. Inte på ett bra tag iallafall, hahah. Hur som helst så var kvällen från min sida rätt rolig, och jag hoppas att jag inte var helt ensam om att tycka det? haha.

Nu måste man ladda om för en ny veckan, med mycketmycket plugg. Om jag ska vara ärlig ser jag inte fram emot den här veckan ett skit. Nej, jag skulle gärna vilja spola fram tiden typ två veckor, för jag orkar inte med skolan just nu. Kill me.
Men nu ska jag gosa ner mig i soffan med sis och käka lite nötter, sen ska jag gå och lägga mig klockan nio, eftersom antalet timmars sömn inatt inte är alltför många.



bara för att mina kompisar är så söta :)



årets skämt?

Dagens, eller kanske årets, skämt måste ju vara när jag, johan och farmor jagade kossor imorse. Hahaha, lite kul. Johan och farmor hade sjukt bra teamwork dessutom.

'

du var allt jag behövde

En vecka ensam

Kanske inte den bästa uppdateringen här den här veckan, men jag lixom inte riktigt haft tid. Jag har tränat (!) för första gången sen typ i juni, vilket var skööönt. Umgåtts med syster yster en hel del har jag också gjort, hon har både vart här hemma med mig och jag vart hos henne vilket var myssss eftersom vi inte ses alltför ofta.
Efter en vecka ensam hemma är det faktisk ändå rätt skön att mamma och pappa kommer hem, även fast det har varit grymt skönt att bo själv ett tag. Men nu slipper man iallafall tänka på vad man ska laga för mat och städa och allt som man måste göra när man är ensam. Undrar om jag skulle klara av att bo själv? Haha, tveksamt alltså. Jag har iallafall klippt gräsmattan och städat hela huset i rejser fart alldeles nyss innan dom kommer. Lite duktigt va?
Ikväll väntar myskväll med mina snyggingar, och imorron blir det paaaaartey hos mai. OM vi är taggade!?




















jag saknar dig bästavän

When the truth is that I miss you, I miss you soo

Jonas och jag är i full gång med att laga mat, vi är ju nämligen ensam hemma hela veckan. Och det är inte vilken mat som helst heller, vi slog till med lax och potatiskroketter, inte illa va? Det är min favorit mat faktiskt. Mums!
När vi ändå var på ica och köpta mat passade vi på och köpa massa med goda saker också, så ikväll blir det fruktsallad med grädde och marängswish. Man måste ju passa på när mamma och pappa är borta, eller hur?
Imorgon byter jag ut jonas mot madde eftersom han åker till Tunisen i en vecka, och nej, jag är inte alls avundsjuk! Det bästa som finns är väl att gå i skolan och frysa, så jag skulle aldrig vilja byta ut det mot en vecka i tunisen.... Hm
Hur som helst så flyttar jag in till madde imorgon, det kommer bli mys. Jag får dessutom sovmorgon hela veckan eftersom jag inte har något jobbigt tåg att passa.
Nej, nu måste jag nog sätta igång med plugget. Ligger efter i lite allt möljigt, vilket inte är okej.
later

Julfest på Goya

Hello Söndag.
Gårdagen var riktigt rolig! Kvällen började i maddes lägenhet med Jonas, Niklas och Carro. Där blev det blandannat kortspel, kortkastning (?) och lite taggning av julsånger, för det var ju faktiskt en julfest. Julfest mitt i september, lite vrickat kanske? Men anledningen var att Emma&Emma åker till Australien över jul, och därför firade vi jul med dom nu kan man väl säga. Jaja, sist in på goya blev inga mindre än vi, och när vi väl var där blev det massor med lekar, som faktiskt var askul. Mitt lag förlorade dock, men whatever, det var kul iallafall. Sen shejkade vi ass så att mina fötter is killing me, och kvällen avslutade jonas och jag med makaroner och ost, ett måste på natten, innan vi slocknade i Maddes säng.
Har dock inte ett enda kort från kvällen, men om jag har tur var det någon annan än jag som kom ihåg kameran.

COLDPLAY I ETT FULLSATT GLOBEN

Ja, vad säger man? Det var så jäääkla grymt, knappt så jag finner några ord. Om taket i globen skulle kunna lyfta hade det gjort det, det är jag säker på.
Stämmningen var på topp, och med ett fullsatt globen kan väl inget gå fel?
Viva la vida - hela globen kokade bokstavligen och alla stog upp, sjöng som tokar och klappade händerna i takt till musiken.
Och efter fix you spelats tror jag inte ett enda öga var torrt, iallafall inte mina. Kan ni tänka er ett fullsatt globen sjunga fix you? Nej, jag tror faktiskt inte ni som inte var där förstår känslan, oslagbart.
Jag älskar colplay, jag älskar deras musik och jag älskar dom.
G-R-Y-M-T var ordet.





























































































































































































- The scientist

Just nu sitter jag och lyssnar på colplay, och laddar inför en grym kväll imorgon. Dom är så jäkla bra, och deras texter är urfina allihopa. Jag har en liten känsla av att det kan komma både en och två tårar imorgon på konsterten. För det finns endel låtar som jag har vissa minnen från, då jag alltid tänker på en speciell person eller en viss händelse.
Fix you är en låt som jag faktiskt tror det flesta känner igen sig i, och som alla mer eller mindre har en sorts relation till. Det har iallafall jag, och den är nog en av dom bästa låtara dom har gjort. The scientist är också en låt som jag tycker är grym, och det är en låt som alltid får mig att tänka på en speciell person.

When you try your best but you don't succeed 
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?
Lights will guide you home 
And ignite your bones
And I will try to fix you

Hold your head up high

Det blev ingen hårfärgning igår kväll ändå. Nej, jag fegade ur och kom på alla anlednindnigar att inte göra det innan skolfotot. Jag menar, skolfoto är ju årets viktigaste händelse och då kan man ju inte se ut hur som helst. Ni fattade att jag inte var seriös där va?
Men jaja. ikväll ska jag iallafall ta tag i det där på riktigt. Lite light golden brown blandat med Mahogny Velvet blir det minsann, låter bra va? I hope so.

Fick jobba hemma på naturen idag, och jag och mina polers håller på att skriva om träning och motion. Hittade lite myter om träning, och visste ni om att man inte väger mer om man har en kraftig benstomme? Det har jag alltid trott att man gör. Okej, jag vet att vissa av er tänker att jag är dum i huve som inte visste det nu. Men seriöst, det är väl ganska logiskt att man skulle göra det tycker jag? Men icke.



Mälaren i somras med emelie och sara, hur härligt som helst

The hardest part

Har alldeles nyss konstaterat att veckoslutet på den här veckan kommer bli kanonkul!
Torsdag - COLDPLAY i globen
Fredag -
Party i gävle
Lördag - Fest på Goya


Idag ska jag färga håret. Det betyder alltså att mitt solblekta hår, som faktiskt var ganska fint ett tag, blir ett minne blott. Det känns ganska skönt, eftersom det är höst nu och solblekta hår hör till sommaren. Mörkt ska det bli minsann.
Dock känns det lite osäkert att göra det dagen innan skolfotograferingen, för tänk om det blir fult eller det fastnar hårfärg i pannan som det faktiskt kan göra ibland? Men nej, så får det absolut inte bli.




This is a start of something good

Matematik is killing me! Jag hatar det, det gör jag verkligen. Två och en halv timmes matte med typ 20 minuters rast hade jag på förmiddagen idag. Man är fan inte normal om man kommer ut ifrån den lektionen levande.
Som tur slapp vi datorkunskapen på eftermiddagen, och jag hann fixa min dator så jag kan skriva normalt igen. Jag köpte en stor vit mysig halsduk på indiska som jag ska ha i höst innan jag och mina friends tog tåget hem till Ocklahoma igen. skönt.





Åh, jag vill åka ifrån den här jävla kylan till ett varmt ställe där man bara kan vara, och må hur bra som helst. När jag tar studenten, och före också för den delen, ska jag resa överallt. Jag är jäkligt sugen på att åka till ett land, bosätta sig där i några månader och jobba lite, men framförallt leva livet. Eller resa jorden runt, det är något som jag också vill göra. Man kanske kan göra båda delarna?

Kidpappad?



Expressens första sida. Har jag missat att det finns ett ord som heter kidpappad? HAHAH

GRATTIS SYRRAN!



Idag fyller ingen mindre än världens bästa syster 24år, GRATTIS!


Your hand in mine

Eftersom det blir en kväll hemma för min del så kommer det säkert bli en del (onödiga) uppdateringar här, i brist på annat lixom. Man måste ju roa sig på något sätt, eller hur? Jag hoppas iallafall mina bruds har det roligt i Gävle ikväll, och jag har tjatat ihjäl mig att dom ska slå mig en pling lite nu och då för att uppdatera mig om vad som händer där borta.
Anyway, det är bara några dagar kvar innan Amanda, jag och Carro drar ner till Stockholm för se Coldplay i Globen. Ann, som förövrigt är världens gulligaste, hämtade våra biljetter igår, och om jag längtar! Jag är helt säker på att det kommer bli grymt, synd för er som inte kommer vara där säger jag bara.
På lördagen blir det julfest på Goya. Det är inga mindre är syrran och hennes kompisar som har styrt upp det, och jag hoppas jag får sällskap av sara och emelie. Det skulle vara huuur kul som helst!
Medans jag ändå är igång med att berätta vad som händer i mitt liv kan jag ju säga att vi har besällt flyg nu till Gran Canaria den 18 Februari. Jag vet, det är långt kvar dit. Men man kan ju inte låta bli att längta, det är ju mitt andra hem. Och om det är någonstans jag verkligen älskar att vara så är det där. Mamma, pappa, Madde, Jonas och jag, great.



Hittade den här snygga bilden när jag satt och kikade igenom lite kort.
Är det någon som känner igen oss?


Åh.

Okej, det här inlägget är frivilligt att läsa, fast det är väl alla ioförsig? Men iallafall så är jag lite argsint för tillfället. För det första så är jag fortfarande sjuk, och min feber och hosta vill absoluuut inte ge sig och det suger hårt. För det andra ska alla alla mina kompisar in till gävle och parta ikväll, medans jag måste sitta hemma framför tv:n för mig själv och för det tredje så har the voice kanalen upphört, den enda kanalen som spelar bra musik.  VARFÖRVARFÖRVARFÖR?
Okej, nu ska jag tagga ner här. Hörs sen

WANTED


hjälp?

okej, hjälp? min dator har fått damp, på riktigt den här gången. det kommer siffror när man trycker på bokstäver, låter det normalt? det hjälper dock om man trycker in en knapp hela tiden när man ska skriva, då blir det vanligt igen. men vem orkar det? nej inte jag iallafall. jag tror faktiskt det är dags att gå till data-snubben på skolan nu...


Every river that I tried to cross

Jonas och jag har nyss städat hela huset på 10 minuter! Yes, you heard me. Vi var tvungna att göra det efter att vi fått en fet utskällning av mamma igår eftersom vi hade  stökat ner överallt eftersom båda två var hemma plus glömt maten framme.. Haha, ooops! Men efter vi har städat och damsugit som galningar ligger vi förhoppningsvis på plus igen.
Jag har fått mitt halebop kontantkort nu föressten, efter 1½ månads väntan. Så nu ska jag ringa och sms:a sönder mina halebop kompisar! Dock så upptäckte jag att det inte funkar i min telefon för att den tydligen är låst, så vet ni vad jag är tvungen att göra? Använda min urgamla samsung telefon som jag använde för typ 2 år sedan. Det roligaste var att när jag knäppte på den hittade jag massor med gamla meddelanden. Typ sen nyår för två år sedan och sånt, hur kul som helst att läsa. "jag kan erkänna att jag var rädd eller nervös för dig :b", jag kan ju säga att jag garvade när jag läste det där.  Nog inte så många som fattar, men kul är det iallafall.
Förresten, som pricken över i ska jonas och jag laga tacos ikväll, fan va bra vi é.
Tjing

We built it up, to watch it fall


It´s easier to hide

Matchen mot ungern slutade 2-1 till Sverige. Det skulle blvit 2-0 tycker jag då, eftersom ungerns mål i sista sekund var totalt onödigt. Men jajaj, dom vann iallafall.
Jag är hemma från skolan idag, eftersom jag har gått och blivit sjuk. Kanske hur segt som helst, eftersom jag hade tänkt gå på stan med jonas idag, och har lite planer inför helgen.. Just nu ser det väl inte sådär jätte ljus ut, men jag ska överkonsumera nässpray och äta vitlök i massor, då blir det nog bra tillslut.

Jag vet att klockan inte alls är så mycket, men vet ni vad jag är sugen på? Mat. Ja, ni vet sån där riktigt lyxig och fin mat som man äter på restaurang. Godaste jag någonsin har ätit var iallafall på Gran Bahia på Anfi, kolla bara bilden så ser väl vem som helst att det är mat att dö för?



Sverige - Ungern

Sverige blir utbuade på hemmaplan... GO SVERIGE!
Hejdå VM 2010?

update:
1-0 till Sverige, hoppet tändes! hah

HAHAH

Gå inte här ifrån utan att ha kollat på hela den här videon. Jag garanterar ett stoort garv!
http://www.maniacworld.com/laughter-chain-try-not-to-laugh.html  


.. Den gulliga bilden

Måste bara klargöra en sak här, som jag tror många har missuppfattat. haha!  Bilden på Mai och Anton lade jag bara ut på skämt för att dom alltid lyckas bli så söta tillsammans på bilder. Det betyder inte att det har hänt någonting mellan dom. Och jag kan säga att Mai var ovanligt lugn den kvällen(; Så, nu vet ni hur det ligger till. Haha!
Tack&Hej


COLDPLAY 18/9


Höst

Riktigt jävla höstväder är det idag. Regn, blåst och kallt framför allt, jag hatar det! Jag gick och frös hela dagen i skolan idag, så vet ni vad jag gjorde när jag kom hem? Jo, jag tände en brasa, tog ett täcke och satt mig och läste en bok.. Hur mysigt låter inte det lixom? Pricken över i där så somnade jag efter en liten stund, damn vad skönt det var! Jag har känt mig mer eller mindre som en zombi idag. Det spelar ingen roll hur tidigt jag än går och lägger mig på kvällarna, så är jag alltid trött. Jag fattar inte?!

Syrran fyller år på söndag också, så jonas och jag måste ta tag i det. Med present alltså, men det är ju så förbannat svårt att veta vad man ska ge. Samma visa varje gång någon fyller år.. Någon som har något tips på vad som passar en 24 åring? haha

 

Måste bara visa den här bilden, så klockren! Kolla mai´s blick altså,
man kan ju inte sluta garva!



 


 


 


 


 


 


 


 

 


Pics

Har lagt ut lite klockrena bilder från i fredags kvällen nu,
dom finns här


Du

jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig,
vet du om att jag saknar dig?

Friday

Den här helgen har bara flugit förbi känns det som, men det är väl ungefär som vanligt? Hur som helst blev det iallafall party i fredags med mina favoriter carro och mai. Dock saknade vi Amanda och Hanna som inte kunde vara med av olika anledningar. Kvällen började iallafall på donken (surprise, haha) och fortsatte sen mot söder där festen var. Trevligt var det! Vi drog vidare in till stan vid klockan tolv skulle jag gissa på, där vi mötte Johan, Elov, Anton och han som jag alltid har svårt att komma ihåg namnet på, Kelner? Jaja, hur som helst drog vi vidare en fullproppad bil till Elovs lägenhet, som jag inte rikigt har koll på vart den ligger, efter några turer på stan hit och dit. haha
Aja, kanonkul kväll!

Dagen-efter-dagar - undrar hur skön dom är? Faktiskt så älskar jag dom. För då är det okej om man käkar en fet pizza, proppar i sig sjukt mycket chirre och bara ligger i sängen/tv:n hela dagen utan att få dåligt samvete. Mmm, jag gillar´t! Våra homies från gävle kom och joinade oss på kvällningen också, mys. Dock var jag tvungen att vara otrevlig oh gå och lägga mig i sängen rätt tidigt.. Boooring.
Nu ska jag leta lite krafter för en ny skol-vecka, undrar bara vart  dom finns...?

här kommer lite bilder från fredagen,  inga seriösa bilder, men det bjuder vi på! ENJOY
 












Carris, Vaktis & Linnis


Can´t find the right way

Snäll som är ibland stannade jag kvar i gävle efter mötet på skolan idag, eftersom mai annars skulle behöva gå själv på stan i 1½ timme. Hur som helst fick blev vi bjudna på buffé på en supermysig vietnam restaurang. Gissa o jag blev glad? Det var hur gott som helst, och jag åt mer än vad min mage egentligen har plats för.
Kvällen bjuder på party med Mai och Carro. Det återstår väl att se hur kvällen blir, men vi hoppas på det bästaaa(:


The day that never comes

Det här med spontana grejer händer inte så ofta. Roligaste spontana grejjen måste jag nog säga var när jag, Mai, Phuc och Viktor hade en liten smågalen kväll i vintras. Jag hade planerat en lugn hemma kväll med mamma och pappa ungefär, men den slutade i ulvsta på en fest. Därimellan hade vi hunnit med att göra mais mamma galen, såklat gråtit en skvätt men ändå haft skitkul. Jorå, vilka minnen! Men idag när jag och mai satt på tåget in till Gävle fick vi lust att göra något spontant, och vet ni vad vi gjorde? Vi klippte lugg på Mai! Galet va? ;) haha. Ja, alltså vi gjorde det inte själva utan när vi kom in till gävle gick vi till en drop in frisör. Enligt mig blev det jätte fint, men Mai har haft svårt att veta om det blev fint eller fult mest hela dagen. Alla håller iallafall med mig vet jag!
Nu ska jag ta en dusch. Imorgon blir det skool en kortis, eftersom vi ska styra upp ett volleyboll lag och sånt. Kul va? Det tycker jag.


Over and out

Always look at the bright side of life

Always look at the bright side of life
Det ska bli mitt nya motto. För visst borde man göra det? För istället för att se det dåliga i livet, som jag tror dom flesta har en tendens att göra, borde man försöka se det bra och koncentrera sig på det. Visst, det låter så mycket enklare än vad det låter, för jag vet själv hur det är. Men tänk hur mycket bra det finns i livet? Vännerna, familjen, det finns alltid nått.
För några år sedan hade jag nått botten, och hade ingenaning hur jag skulle ta mig ur situationen. Jag såg ingenting som var bra, utan allt kändes bara mer eller mindre värdelöst. Det tog ungefär ett år för mig innan jag kunde resa mig upp och stå på egna ben igen. Den perioden är den värsta i mitt liv hittils, och det är något jag aldrig mer vill gå igenom och jag tänker aldrig låta mig själv falla så lågt igen.  
Mitt liv har förändrats helt och hållet sen det där, och även jag. Det finns alltid saker som tynger ner en, men man ska alltid tänka positivt...


Just be patient

Hörrni, jag har klippt mig nu! Och vill ni veta en sak, som jag själv är ganska chockad över? Jag blev inte missnöjd! Japp, ni hörde rätt! Jag ska inte överdriva och säga att jag är nöjd, men helt ok blev det ändå.
Stannade kvar i gävle efter världens drygaste skoldag, med både företagsekonomi med göran (och han är inte att leka med) i tre timmar och naturkunskap. Therese hette min frisör, och hon var jätte duktig. Nästa gång, som jag har bestämt ska bli om max tre månader, ska jag besöka henne igen minsann.
När jag och carro, som också klippte sig, var finished gick vi till mingel och tog en fika tills tåget gick hem.. Hann även träffa carros kompis Tom, som förövrigt fick första intrycket av mig som ett riktigt matvrak. Ja, det kanske stämmer? För visst gillar jag mat. Eller nej, där ljög jag. Jag älskar mat. Chips och godis också för den delen.
Imorgon är det sooooooovmorgon, SOM jag längtat!


Det kallas tvivel, det där som stör

3 timmars svenska, en fika på george´s och en snabbis till valbo. Låter helt okej va? Jorå, min dag har inte varit så ansträngnade faktiskt. Skönt kan jag lova. Föressten har jag hunnit med att möta upp Julia för att gå till simhallen och höra lite om gymkort osv. 3 jävla veckor tar det innan vi kan börja med våran träning, attans! Jag som var så taggad på att börja redan den här veckan.. Det är ju nämligen så att vi helst vill ha en instruktör innan vi börjar, eftersom det är den så kallade nautilusmetoden (stavning?), och det är tydligen något speciellt med den. Så det är väl lika bra att få reda på hur man gör från början tänkte vi, och som sagt så måste vi vänta 3 fucking veckor på våran tid. Segt? Mmmm.

Vet ni vad jag har lust med? Gå på konsert. Japp, tänkt en riktigt bra artist i ett fullsatt globen, grymt ju! Vi tänkte ju gå på coldplay, men det blev inget av det. Synd tycker jag då, eftersom jag tycker dom är superbra. Men vi kikar runt och hoooppas att någon bra kommer till sweden snart!

No one ever said it would be this hard

You have to follow through

Onsdag klockan fyra blir det en liten makeover av mitt hår. Om det är behövligt alltså! Solen sliter ju sönder håret, så när jag var på canaris bestämmde jag mig för att jag skulle klippa håret direkt när jag kom hem. Nu, snart två månader senare tar jag tar i det på riktigt. Är det inte typiskt mig så säg? haha. Hur som helst har madde tipsat mig om Hair it is i Gävle, så jag hoppas hoppas hoppas att dom är duktiga där! Jag är nämligen bäst på att bli missnöjd när det gäller att klippa håret. Om jag minns rätt så har jag inte blivit nöjd en enda gång? Så, håll tummarna! 
Jaja, nog om det..
Hösten har kommit på rikigt nu. Jag säger bara; usch! Jag vill ha sommar, sol och värme. Jag konstaterade igår att på två år har det varit typ fyra veckor av värme i sverige. Är inte det helt sjukt? Det gillas inte. Jag funderar starkt på att flytta utomlands när jag blir äldre, typ till Spanien. Hur härligt skulle inte det vara lixom? Visst, inga vintrar med skidåkning, men det kan man ju faktiskt lösa genom att åka till Alperna eller liknande? Låter som en bra idé tycker jag, någon som har lust att hänka?

RSS 2.0