första advent

Ibland älskar jag söndagar. Man kan bara vara, inte göra någonting och ibland inte ens gå upp från sängen. Idag är lite sån dag för mig. Jag klev upp klockan två, cyklade hem från Johan och nu har jag nyss badat badkar med tända ljus, lugna favoriter och solo (jag vet att ni blev avis). Jag älskar´t. Jag ska nog göra det till en söndagssysselsättning, bada badkar.

Igår var en riktig mys dag. Caroline Amanda och jag åkte som sagt in till Gävle för att handla julklappar. Jag kom hem med en julklapp, och den var till mig själv, haha. Så det gick väl inge vidare på den fronten, så jag måste ta tag i det där i veckan tillsammans med Jonas och Madde. Det var iallafall en mysig dag på stan, vi lunchade och suktade efter kläder och skor som inte ekonomin tillåter för tillfället.
Kvällen bjöd dock inte på fest, eftersom det kom annat i vägen. Istället blev det "glögg-kväll" med Johan, Elov och Mai hos Johan. Glögg-kväll kanske inte är rikigt rätt ord egentligen, eftersom mai däckade på soffan och Elov sjöng miss blue och dansade hela kvällen. Okej, kanske inte riktigt så var det. Men nästan ;) hahah. Men det var mys iallafall.
Nu ska jag laga mat och städa hela huset, för imorgon kommer mamma och pappa hem. Skönt, för just nu känner jag mig lite ensam i det här stora huset. Jonas är dessutom okontaktbar.

Föressten, man får inte glömma att det är första advent idag. 24 dagar kvar till julafton! Jag älskar jul! Dessutom kom jag på att det nästan precis en månad kvar tills Mai och jag åker till London. Det känns bra nu hörrni!


Live your life

Det är dags att jag skärper mig nu. Jag har blivit så otroligt lat när det gäller skola osv. Imorse när jag vaknade var jag påväg att stanna hemma, igen. "jag missar ju ändå inget viktigt", det är så jag har börjat tänka. Om det inte är något viktigt i skolan en dag så tänker jag direkt att jag lika gärna kan stanna hemma. Men efter att Johan mer eller mindre tvingat upp mig imorse pallrade jag mig till stationen och satt mig på det där förjävligt tidiga halv åtta tåget.
Det var faktiskt helt okej när jag väl kom dit. Vasaskolans treor, inte alla förståss, kom dit på studiebesök.. Jag hamnade med en grupp på typ 15 pers, 15 killar. Haha, men dom var helsköna och jag blev tillochmed bjuden på fest ikväll. Haha!!
Helgen bjuder på mys ikväll och julshopping med mina bruds imorgon. Sen taggar vi fest!  Bra helg.

Nu ska jag laga lite mat. Ja, mamma och pappa är ju borta över helgen och kommer hem på måndag kväll. Så jag måste laga mat, städa, diska och hålla ställningarna här i huset tills dess. En hemlis som inte dom vet att det brukar se ut som en bombnedslag dom dagar dom är borta, men när dom kommer hem ser det alltid superfint ut och mamma blir så stolt över mig för att jag är så duktig som sköter huset så bra. Hah, det är så man kör vetni.
Kyckling blir det idag.
Puss så länge!

A snowflake falls unto my cheek

WOW! kom du in på goya ! :O du måste ju vara miss populär bland dina kompisar nu ! TUFFT ! ! B|

hahah, jag dog av garv när jag såg den här kommentaren på mitt förra inlägg där jag hade lagt upp en bild sen julfesten som min syrra och hennes kompisar hade på goya. Postad av en anonym. Ibland är folk för roliga, att vissa ens orkar tänker jag? Man kan väl åtminståe stå för det man säger, eller skriver rättare sagt? hahah.

 

Aja, torsdag idag vilket betyder ledig dag för oss thorénare i BP2a. Hur skönt som helst! Jag sov till halv elva och har spenderat min dag hos Johan. Vi tog en sväng till min  mormis och morfis också, där vi blev bjuden på bulle och saft. Mormor blev alldeles nervös när jag ringde och sa att jag skulle komma över och fika med Johan. haha, hon är så söt.
Fredag imorgon igen, hjälp va tiden går fort. Jag ska iallafall till lantmäteriet all by my self imorgon. Mamma och pappa åker nämligen till Barcelona imorgonbitti, och jag är inte alls avis...
Nej, nu ska jag ta en dusch. puss!


Dagens...



Humör: bra
Gjort: klippt och badat voffen och försökt plugga
Planer:  Johan
Ser på: förhoppningsvis desperate ikväll
Lyssnar på: the voice, alltid
Läser: aftonbladet
Dricker: mjölk
Äter: gröt och toblerone, dock inte tillsammans
Bästa: att jag hittade en stooooor toblerone imorse när jag vaknade, hah
Sämsta: att jag inte har varit i skolan
Väder: öhm, jag vet inte? varmt, kallt, snöigt? jag har inte varit utanför dörren än.

If you belive in me

Jag struntade i skolan idag, sov till tjugo i tolv och fick en mamma som inte är så jätte glad på mig för tillfället. Jag vet att det inte ett okej att göra såhär, men jag hade ingen lust att skriva ett IG heller. That´s why. Och jag lovar att det är första och sista gången jag gör det...

Caroline och jag tog en fika på wayne´s igår efter skolan. Vi kom på oss själva med att inte umgåtts sen vi åkte till fjällen tillsammans. Och när var det lixom? Jag kommer inte ens ihåg, och då är det illa. Förut hängde vi ihop nästan varje dag lixom.. Det blev mycket mycket snack om allt möjligt, och vi kom fram till att vi ska försöka klämma in en fika eller något minst en gång i veckan.. På lördag ska vi iallafall in till Gävle och handla juliklappar och äta middag på stan. Det blir mys!

Nu ska jag försöka göra klart mitt powerpoint-spel på datorkunskapen, sen ska jag ta en promenad med Stacie. Jag har badat och klippt henne, så hon är hur söt som helst nu, góbiten.
















puss!

.



jag hatar osäkerhet. jag hatar skitsnack. jag hatar falskhet. jag hatar idioter. jag hatar att bli besviken. jag hatar att ha krav att man alltid ska vara bra. jag hatar folk som bara ser utsidan och inte insidan. jag hatar folk som måste trycka ner andra för att må bra själv. jag hatar folk som ser ner på andra. jag hatar folk som förstör. jag hatar att känna att man inte räcker till. och jag hatar att jag inte har min bästa killkompis.

at this moment



At this moment, there are sixbillion, four hundred seventy million, eight hundred eighteen thousand, six hundred seventy one people in the world. Some are running scared, some are coming home. Some tell lies to make it through the day, others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil.
Six billion people in the world, six billion souls...
- and sometimes, all you need is one.

Dagens...

Humör: inte det bästa kanske, men helt ok
Gjort: dampat ur totalt på matten, igen. he he he
Planer: skola, fika med carro och plugga med mai
Ser på: grey´s ikväll
Lyssnar på: mina klasskompisar just nu
Läser: bloggar
Dricker: mjölk
Äter: trerätters lunch
Bästa: mysig fika med carro
Sämsta: skolan
Väder: snöigt as hell

ett och ett halvt år kvar

Just nu känner jag hur trött jag är på skolan, och hur jävla mycket jag längtar till lov nu. Jag har gett matten en ärlig chans nu, försökte verkligen räkna lite. Och hur gick det då? Rent utsagt åt helvete. Nu orkar jag inte bry mig, inte just nu iallafall. Jag tänker inte skriva ett g i matte heller, för jag vet att jag kan så mycket mer. Och det gör mig så arg, jag kan om jag vill. Men jag kan inte sitta och räkna något som jag inte har någon aning hur man gör. Osmarta drag av mig att missa två och en halv matte lektion utan riktig anledning. Jag har inte varit sjuk nån av gångerna...
Dessutom blir jag på så grymt dåligt humör av skolan. Imorse när jag vaknade kände jag mig jätte glad, var verkligen på bra humör... tills jag kom in i skolan, då blir det tvärt om.

Aja, nog med klaganet. Nu ska jag ringa Johan!
puss

volangklänning

Jag klickade nyss hem en klänning från H&M. Den svarta volangklänningen som alltid har varit slut i min storlek. Nu fanns den! När jag hade klickat på beställ var den slut igen. Får man ha sån tur?
Btw så är nog min mamma världens snällaste, hon ska betala den. Tack mammsen♥
























24november

Helgen i Uppsala var kanonkul, såklart!
Fredagen innehöll idolmys i soffan, en promenix och massor med prat och skratt. Som vanligt när vi träffas har vi ju a lot to talk about, massor som har hänt och mycket att berätta. På lördagen köpte jag min nyårklänning, en svart tub klänning som jag ska sy upp en aning eftersom den var lite för lång, efter en heldag på stan. Vi käka god lunch och tog en stor kopp med varm choklad, supermys. Kvällen bjöd på bio, mamma mia. Jag hade skyhöga förväntningar på filmen eftersom man bara hört bra om det. Och den var verkligen så bra som alla sagt! Känner tillochmed att jag är tvungen att ladda ner den och se den igen..  haha!
Toppen helg med saris helt enkelt, min andra halva ♥

Nu ska jag försöka engagera mig lite i svenska lektionen. Sen ska mai&jag luncha på stan.
puss så länge!

stacie dacie doris



Har jag världens sötaste hund? jag tror det.

grattis farmor

Det var tänkt att jag skulle vara super amitiös imorse och åka in till skolan för en extra mattelektion innan provet nästa vecka. Men hur tror ni det gick? Jag vaknade av min väckarklocka kvart över åtta, var dödstrött och beslutade att somna om bredvid johan igen. Kanske inte assmart gjort av mig, nu måste jag plugga sönder när jag kommer hem från uppsala på söndag. bra jobbat linnéa, bra jobbat.
Jag ska iallafall vara lite hurtig med julia nu. Vi ska gymma, och det är faktiskt tredje dagen i rad som jag tränar nu. Not bad at all! Sen ska jag hem, duscha, packa, äta, beställa tågbiljett, beställa biljetter till Chris Brown och gratta min farmor som fyller 80 år idag. Grattis farmor!


I´ll follow you

Vi har nyss haft tre långa timmar med matte i skolan.. Sjukt segt, och sjukt tråkigt. Vi har dessutom matteprov nästa vecka, p/q formeln och sånt. Jag ställer fortfarande frågan vad man kommer ha för nytta med det i framtiden? Inte fan kommer jag sitta och räkna någon jävla krånglig p/q formel?!

Jag sitter iallafall och lyssnar på darin-breathing your love. Vilken jävla come-back killen har gjort alltså. För tre år sedan när jag, amanda och carro var på the voice konserten blev han totalt utbuad av 50 000 ungdomar. Han hade bara dåliga låtar, och det var väl egentligen bara 10åringar som gillade honom. Men nu har har kommit med en helgrym låt. Vi gillar´t.
Nu ska jag ha sista företagsekonomi lektionen med Göran. Han slutar nämligen på fredag. Alla är överlyckliga, stackarn.
puss så länge

Chris brown?

Åh, Chris Brown kommer till Sverige! 23januari
Jag läste i saris blogg att hon har bokat biljetter, och om jag är avundsjuk!? Jag har bestämt att jag också ska dit, det spelar ingen roll vem jag åker med, för jag ska dit. Någon som är sugen?

Jag pratade precis med just sara dessutom, och lite spontant sådär kom vi fram till att jag tar tåget till henne på fredag. Wiho, hur kul som helst! Jag lääängtar. Det kanske blir lite partay på fredagen eller lördagen då också. Och vi tillsammans är ju ganska oslagbara. Jag och min bästis.
Fan vad jag känner mig glad just nu, haha. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen åka till Johan och mysa lite med han så att han blir frisk någongång!
puss så länge!


oOorka



Åh, jag orkar inte, vill inte, och har noll motivation till att plugga just nu.... Jag vill ligga i soffan och glo på TV, äta mat och sova. Det vill jag göra, inte plugga. Jag har skrivit två meningar på reportaget, fuck this.
Jag tänker fan göra det nu också. Jag skiter om det blir inlämnat försenat. Så HEJDÅ.
kul inlägg, woho.


and it´s tearing me apart

Mys igår med mina favoriter hos amanda.
Vi lagade tacos (surprise? haha), snackade skit och garvade sönder. Kvällen avslutades på andra håll, kanske inte något som var fullt lika lyckat som det var hos amanda. Haha! Men mys vare iallafall, och nästa gång ska vi fram med skrillerna.

Idag blir det plugga satan för min del. Imorgon ska nämligen ett två sidigt reportage lämnas in. Och hur långt har jag kommit? Inte en rad. Wiho, det blir en kul söndag känner jag. Jag ska försöka klämma in lite träning under dagen också, får se om jag lyckas.
Nej, nu ska jag försöka pallra mig upp från sängen och käka lite frukost. Tjingeling

släkten är bäst


linnéa&madeleine


kusinerna


linnéa,sara,emelie


linnéa&sara


syskonen



linnéa,jonas,fredrik(leker cool, haha) ,henrik


fredag

Jag vill vara liten. Då man inte hade några bekymmer och inga problem. Man bara levde dag för dag och man blev glad för minsta lilla.

Julia och jag bastade efter träningen, det var hur skönt som helst. Massa prat blev det, som vanligt när vi inte har träffats på ett tag. Det är sjukt skönt att prata av sig lite, speciellt med någon som förstår.
Jag vill ha 2januari och 18 februari. GE MIG NU





What if there was no light, Nothing wrong, nothing right

Begravningen igår var som väntat jätte fin. Jätte mycket folk och jätte mycket fina blommor! Efteråt var det begravningfika för de som var i kyrkan, och sedan middag för de närmaste.
Kul var det iallafall att träffa alla kusinerna och såklart Emelie och Sara. Det händer ju inte allt för ofta att alla träffas...
vila i frid farfar ♥ du finns alltid i våra minnen.


Skönt att det är helg. Jag var hemma i Ockelbo på praktiken idag, följde med några lantmätare som skulle stycka av lite tomt. Vädret sög, så jag blev totalblöt vilket kanske inte var så jätte mysigt. Men det var rätt intressant att se hur dom gör iallafall.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Jag hoppas jag får träffa hjärtat som har opererat sig. puss på han!
Nu ska jag snart dra mig iväg till gymmet. Det var flera veckor sedan jag var där. Jag har nämligen varit förkyld och inte kunnat träna, och egentligen är jag inte helt frisk än. Men det struntar jag i och hoppas på att jag inte blir sjuk igen bara för att jag tränar.




I´m weak.

a black day

Igår myste jag med Lisa, som förresten ska gå modevisning idag. LYCKA TILL SNYGGING! Det var jätte längesen vi umgicks utanför skolan, så det borde det bli ändring på. Hur som helst bakade vi lite chokladbollar och myste framför stepbrothers. Som vanligt när jag kollar på film har jag sjukt svårt att hålla mig vaken, och jag lyckades inte den här gången heller. Nu har jag lyckats sett halva filmen två gånger, men legat och snarkat resten. Toooo bad, hah.

Idag är det begravning av min fina farfar. Jag hatar begravning, det gör jag verkligen. Men jag vet att den här kommer bli jätte fin, och det känns skönt.


Jag måste ju slänga en puss till Mai också, som har opererat bort en tand och enligt henne själv ser ut som en hamster nu. Men jag tycker hamstrar är söta som socker! Tack för att du finns iallafall.





jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig.

novembereleven

Det suger att Facebook har blockats på skolan. Msn också. Kanske för att vi på thorén missbrukar det? Hm, bra fråga. Men hur som helst är det galet irriterande. Var bara tvungen att säga det liksom.
Det var knappt så jag överleve FEK lektionen med Göran. Lisa gjorde det inte.
GAAARRR!! Jag vill bara skjuta dig ditt jävla arsel! Du är så JÄVLA dålig på det du gör, skaffa dig ett liv och dra år HEVLETE.  P.S YOU SMELL
Så där såg det ut på Lisas bilddagbok efter dagens FEK lektion med Göran. HAHA, klockren ju. Eller vad säger ni?

I helgen blir det mysmiddag med (förhopningsvis) alla mina tjejer. Det är så efterlängtat. Pusspåer!

+mai&lisa.

Företagsekonomilektion med Gooran



En bild från i somras när jag, Sara, Emelie, mamma, pappa och Erik åkte båt i mälaren, om det var mysigt.

Just nu sitter jag på företagsekonomi med Göran. Jag tror Göran diggar mig, eller jag hoppas åtminstone att han gör det, lite iallafall. Efter den här lektionen också. Jag har nämligen inte gjort uppgifterna som skulle vara klar idag, men det håller jag tyst om så länge som möjligt.  Sen är det ju en annan sak om jag gillar han eller inte... Hehe. Just nu ligger han på miiiiiiinus, han är sämst på att förklara och jag fattar ingenting. Jag hatar FEK. Fuck it.
Justja, positivt var det ju. Vi slutar snart.
Äh, hejdå.







Det går bra nu, kompis det går bra nu

Lång skön sovmorgon idag. Började inte förrän 12.30. Jag var så hurtig på morgonkvisten att jag har tog en promenix, en lång en. Med musiken. Lite överraskande va? Det var faktiskt riktigt skönt. Kanske något man ska börja med?  Fast nej, jag är nog för lat för det. Hah.
Jag känner att jag har varit rätt duktig idag, gjort lite bra saker lixom. Jag har:
- lämnat in affärengelskan som skulle varit inne för 3 veckor sedan, X2
- börjat läsa svenska boken
- lämnat in datorkunskapen som skulle varit inne för Xantal veckor sedan
- börjat med mitt svenska arbete, reportage
- beställt jacka från H&M
- och som sagt tagit en lång promenix.
Inte så illa va? Nej, jag är riktigt stolt faktiskt. Haha! Jag kan ju bara tillägga att jag har lyckats ganska bra med att vara nyttig den senaste veckan. Klart det har slinkit ner några go´ saker ibland, men inte är det ofta inte. Linnéa goes nyttig, på riktigt. haha. Nu ska jag käka lite mat. Tjing

Sunday

Helgen har varit lugn och skön. Jag har myst med pluppen från fredag tills nyss. Vi fick ett ryck på lördagsmorgonen att vi skulle måla hans rum, så klockan tolv var vi i Valbo och köpte färg och kikade lite på IKEA. Haha! När dagen var slut hade vi hunnit med att måla halva rummet (och halva mig, och halva johan), resten ska vi göra någon annan dag. Det kommer bli snyggt, det kommer bli vitt. Som belöning för att vi varit så duktiga åkte vi hem till mig och åt finmiddag och kikade på film. yeah!

Nu väntar en ny vecka, vilket betyder nya tag och nya möjligeheter.
Jag ska börja tänka positivt, och ingen ska få trycka ner mig och få mig må dåligt som vissa är sjukt duktiga på att göra. Jag är starkare är så. Sådeså!
Nu, farsdagsfika.




















Dadi

världens bästa pappa

A drop in the ocean

Shit. Idag när jag och mai satt och snackade kom detta från min mun:
- Mai, fatta att det snart är april! eller nej, jag menade lucia... heh
Orden kommer inte ut som dom ska vissa gånger, som ni kanske märker.. Haha! Dessutom har jag börjat säga hon istället för henne. Hm, ibland undrar man ju...

Ikväll ska jag kolla på basket, seripremiär. Såklart ska mitt egna lilla basketproffs Mai spela, och hon kommer äga allt och alla.. Jag menar, jag är ju där och stöttar. Då kan det ju inte gå annat än bra, visst?

Det är torsdag och helgen har redan börjat lite smått. Hur skönt är inte det? Jag har nämligen bara praktik imorgon, och det är ju inte så fruktansvärt jobbigt. Så man kan ju nästan säga att helgen börjar på torsdagar och slutar på söndagar? Skola tre dagar i veckan. Åh, jag njuter!


Jag och Mai för typ ett år sedan?

Obama goes president

Jag vet inte ens om man kan kalla det vi hade igår för valvaka? Jag gav upp redan klockan tolv, men vad hade jag förväntat mig? Att jag skulle sitta vaken till klockan fem eller? Nej, det hänger lixom inte riktigt ihop. En sömntuta som jag och en valvaka. Njaaaa, inte bästa kombinationen kanske.
Att jag gick och lade mig klockan tolv igår kväll resulterade att jag sov sjukt skönt på tåget på väg hem, kanske lite för skönt dessutom? hah.

Förressten, har jag nämt att jag ska bli nyttig? Eller man kanska ska säga nyttigare än vad jag är just nu? Okej, jag vet att jag har sagt det hur många gånger som helst, jag har tillochmed tappat räkningen själv. Men nu, nu ska jag bevisa att jag kan. Haha, sådetså! Önska mig  lycka till....























It doesn't matter what we do
Just as long as I'm with you

Hittade några gamla bilder på min mobil

Enjoy!
































































































































Just because I'm hurting, doesn't mean I'm hurt

En och en halv månad kvar till Jul. Förstå hur lite det är? Det är ju nästan så att man måste börja tänka på vad man ska ge alla. Och vad man vill ha själv. Svårt båda två. Men svårast är det iallafall att veta vad man ska ge... Måste börja klura lite på det, så det inte blir som det brukar bli.. Panik dagen före, hah. Hur som helst så vill jag ha (läs ska ha)  en lila iPod nano, så om ni skulle råka läsa det här mamma eller pappa så vet ni det. haha!
Ikväll kommer mina góbitar hem till mig. Vi ska ha valvaka, yes you heard me! haha. Vi ska ladda upp med sjukt mycket godsaker och grejjer så vi klarar oss ett tag. Jag är väl inte så jätte insatt i det där valet om jag ska vara helt ärlig, jag vet iallafall att det står mellan Obama och McCain och att jag håller på Obama. Det räcker väl så.. Frågan är bara hur länge man kommer kunna hålla sig vaken? Jag tippar på att jag förlorar.

tredjenovember

Ledig på torsdagar. Inte fy skam det inte! Jag som tyckte det skulle bli jobbigt att inte ha möjligheten att vara ledig på fredagar, men nu är vi som inte läser samhällskunskap lediga varje torsdag det här blocket. Skönt eller vad?

Jag har klippt mitt hår idag. Jag gillar verkligen hon som jag går till, hon är super duktig och det är andra gången i hela mitt liv som jag känner mig nöjd efter jag klippt mig. Och dom två gångerna har jag gått till Therese på Hair it is. Så jag ska fortsätta gå till henne, var åttonde vecka. Det har jag gjort nu, duktigt va? Man känner sig så mycket freshare efteråt ju.
Efter klippningen gick jag på stan en kortis, innan jag gick till maddes lägenhet en sväng där Jonas och Niklas var. Jag känner verkligen suget efter att köpa kläder. Haha. Det är såå typiskt mig. När jag inte får eller har pengar till att shoppa hittar jag hur mycket saker som helst som jag känner att jag bara måste köpa. Så, på fredag ska jag och mamma shoppa lite. Fy mig! Men om jag har lite flax betalar mamma, iallafall en del, men då ska jag ha riktigt tur!
Nu ska jag ta en skön dusch, sen ska jag dra till Johan.
puss och hejdå


bjussar på denna tjusiga bild idag

Halloween

Dom senaste dagarna har inte varit dom bästa. Anledningen till det lämnar jag utanför bloggen, mina närmaste vet och det räcker så.

Halloween var det iallafall i fredags. Min plan att vara mimmi sprack då jag inte hade tiden för några förberedelser, så jag det slutade med att jag var djävul med Carro istället. Och om vi var grym!
Vid klockan sju kom jag fram till Stigslund där Carro och Hanna väntade. Vi käkade tacos och gjorde iordning oss och tog bussen till Bomhus där det blev förfest med tjejerna och massor med annat trevligt folk, blandannat Jesus var där. haha. Vid halv tolv tog vi en taxi till sjömanskyrka där det var allt förutom lugnt. Det var mer eller mindre kaos, men vi shejkade satan och hade askul ändå, såklart.
Vad klockan var när jag tillslut kom i säng har jag ingen aning om, men tidigt var det iallafall inte..
Bra kväll med mina brudar helt enkelt, ni är bäst!






hörs sen

Kass uppdatering, jag vet. Men just nu har jag absolut ingen ork...
Ikväll ska jag vara hemma, inte göra ett skit. På sin höjd åka fram till ICA och hyra en film. Skönt.
hejdå

RSS 2.0