- España


Fernando Torres - sååå grym!

Spanien vann EM 2008, och Madde vann en pizza/sallad. Ja, jonas, jag och madde hade nämligen slagit vad om vem som skulle vinna EM. Jag tippade på Portugal, Jonas på Tyskland och Madde på Spanien.. Hon blev sjukt stolt för att hon tippat rätt, men det hela var egentligen bara tur. Promise! Haha.

Har jobbat hela dagen idag, ensam. Det gick helt okej, men rätt segt emellanåt. Som tur är är jag ledig imorron, men jag kom dock på att jag ska till mormor och morfar och hjälpa dom med massor med saker. Men det brukar vara mysigt att vara hos dom, så det är lugnt. Nu ska jag kika på tv och mysa i soffan med Stacie.

- Ockelbo marknad

Marknads helgen är över. 
Jag måste faktiskt säga att det har varit kul, hur sjukt det än låter.. Vissa stunder var såklart mer kul än andra, haha. Fredagen var det förfest at my place med dom bästa och några till. Enligt mej var den rätt lyckad, med massa shejkande till skön musik och garv. Resten av kvällen har jag nog ingen lust att kommentera, eftersom minnet är lite kort och man helst kanske vill glömma den, haha!!
Lördagen kan man nog säga var dagen efter för Sara och mig. Den innehöll nog mest garv åt oss sjäva, eftersom vi förmodligen var årets skämt på fredags kvällen. Hur som helst blev det en kort titt på marknaden med Madde och Emelie, där jag köpte ett nagelack och mat. Saris köpte en fin klocka, som nog hela ockelbo vet om vid det här laget, haha! Kvällen bjöd på förfest hemma hos carro, som var jätte mysig. Sen drog vi fram till marknaden (även Sara och jag den här gången) där det blev massor med karusell som verkligen var kvällens höjdpunkt. Vi fick reda på att hela ockelbo visste om våran galna kväll, men jag är inte förvånad, för vi bor ju trots allt i ockelbo..
Senare blev det pizza, som egentligen skulle kunna hetat typ ost med lite deg. Det var ingen höjdare kan jag säga... Vid två drog vi till carro med niclas och sreinech, där det blev en liten efterfest. Det slutade med att vi var minst 10 pers där, men ingen carro.. 
Vid fyra kröp sara och jag ner i sängen och somnade som stockar och vaknade inte förrens mamma kom upp och väckte oss kvart i ett.
En helg med den bästa, en helg jag nog aldrig kommer glömma. Jag kan inte mer än garva åt oss, vi var årets skämt. Nu väntar grancanaria om en vecka med hela tjocka gänget, kommer bli grymt!



 

- Take your time



Ledig imorron, och det ska bli så himla skönt! Jag ska bara ta det lugnt hela dagen hade jag tänkt. Städa, ut&springa och kanske ta ett skönt bubbelbad.. Sen måste jag sy klart en klänning som jag håller på med, och även bestämma mig om jag ska ha kvar kjolen eller inte. Om den stannar i min garderob så ska jag sy den också, den ska nämligen bli lite kortare.. Jag har nog rätt mycket att göra imorgon ändå, men det blir nog bra.
På fredag kommer sara tillbaka hit också, och då är det marknad för hela slanten som gäller. Förra året hade vi så jäkla kul, och det ska bli likadant iår... Fast ännu roligare! Dock har vi fortfarande lite problems vart vi ska vara, men det löser sig alltid.

Nu ska jag sova, och ta en lång välbehövlig sovmorgon. Godnatt!

- Do you believe in falling at first sight?

Åter en dag på jobbet avklarad. Jorå, man börjar få lite flyt i det hela nu faktiskt. Snart kan jag hela icas sortiment utan och innan. Haha, kul liv.
Var in till stan igår för att hämta min jeansjacka ju, och innan tåget gick hem igen hann jag springa en sväng på stan. Mötte blandannat Emma där, var ju ett tag sen man såg henne, så det var kul. Hur som helst hittade jag en kjol som jag köpte. Men grejjen är den att jag verkligen inte hade råd med den egentligen, eftersom jag är tvungen att leva på under 100 kronor månaden ut. Jag tog nämligen från mina sparpengar för att kunna ha råd med den där kjolen. Och nu är frågan om jag ska lämna tillbaka den eller behålla den? Beslutångest? JA. Jag måste nog sova på saken, så får vi se...

Jaja, ikväll blir det grillning hos Joline med alla tjejerna, myspys. Jag ska försöka marinera en kycklingfilé alldeles själv, wish me luck! haha.



Even though that I've just met you, 
I can tell that you are special
Don't ask me how I know

- Back on track

Urdålig uppdatering av mej här. Men nu är jag back on track igen, iallfall för en stund.
Jag kan ju försöka sammanfatta lite vad som hänt dom senaste dagarna...
Sverige är ute ur em, efter en pinsamt dålig match mot Ryssland. Ryssland är vidare till semifinal efter 3-1 (!) mot holland igår. Helt sjukt alltså! Nu har båda mina lag som jag tippade att vinna em åkt ut, först Portugal och sen Holland. Illa!
Midsommar var i fredags också. Jag, Sara, Mai, Carro och Hanna åkte in till Gävle för lite partaj. Lyckad kväll enligt mej, och det tror jag dom andra också tyckte. Det blev grillning och massor med allsång. Sara och jag kom väl i säng runt fem skulle jag tro, efter en väldigt lång promsing hem från sätra till maddes lägenhet.. Kul hade vi iallafall!
Nu väntar ockelbo marknad nästa helg, och jag är taggad.


midsommar för många år sedan


och midsommar 2008

 Midsommar har Sara&jag så länge jag kan minnas firat tillsammans.

- Vi är svenska fans allihopa

Sverige-Ryssland ikväll.
Jag och tjejerna ska in in till Gävle ikväll och kolla på matchen på sf.. Vi är såå taggade! HEJA SVERIGE!
Dock så är jag sjukt trött, eftersom jag hade alarm på klockan fem imorse. Men jag har inte tid att vara trött nu, det får jag vara imorron!


- Shine on

Jag är verkligen helt slut nu. Första dagen på jobbet idag, och damn! Det var fan jobbigt. Har plockat varor all day long, faktiskt jobbigare än vad man tror. Haha. Som tur är jag inte ensam, då skulle jag nog inte stå ut. Jag och Julia jobbar tillsammans, så det blir mycket roligare då. Några tabbar har man gjort, blandannat tappat en hel låda med russin på golvet, kört fast med vagnen i en frysdisk och lite annat hann jag också med, haha! Bra där. Jaja, helt okej att jobba där ändå!

Midsommar på fredag, vilket betyder att sara kommer till mej. Det blir förmodligen god mat här hemma i östby med massa people först, sen drar vi till lingo till alla andra. Hoppas på fint väder och en lyckad kväll! Förresten, om det är någon som vet hur man gör midsommarkransar, kontakta oss genast. Haha.


- För vi har faktiskt gått ut ettan

Första dagen på sommarlovet, och det känns så jävla bra!
Galen kväll vart det igår iallafall. Det började med grillning, femkamp, mys och allsång hos söta Emma. Verkligen jätte trevligt var det, och emma ska ha ett stooort tack för att vi fick komma till henne. Efter några timmar där hoppade vi på bussen in till stan, och det blev en hel del allsång då också. Var ju tänkt att vi skulle spela brännboll med resten av klassen och andra tbs:are men det blev väl inte rikigt så.. Vi roade oss på andra sätt istället. Jag och amanda tog oss ett litet dopp i sjön blandannat, haha!
Och eftersom jag redan hade badat lite så kom jag på att det var lika bra att bada helt. Sagt och gjort, jag tvingade med mej robin och hoppade i fontänen mitt på torget. hahah, galet.
Sen kom chatrins mamma och skjutsade hem oss till ockelbo, där mai och jag kom fram till att det nog var den roligaste kvällen på lääänge.
Ikväll blir det en lugn hemma kväll med film, chips och godis. Såå skönt!
Nu ska jag grilla med hela familjen, det händer inte allt för ofta att alla är hemma samtidigt. Så det ska bli myyys.

- Heja Sverige

Sista dagen i skolan idag, sååå härligt ju. Och som kanske ingen har missat ska skolan till grönan imorron, och vi är så taggade. Några åk-piller innan jag åker imorron så är jag nog redo för det mesta! Dock såg jag på smhi att vädret inte skulle bli så superbra, 13grader och kanske lite regn. Men ajaa, det blir nog kul ändå.

Sverige-Grekland ikväll, taggggga!
Jonas är ju på plats, och han skickade ett sms för ett tag sen och sa att stämningen var grym. Åh, jag vill också vara där. Men istället blir det fotboll framför tv:n med tjejerna och massa chirre, inte helt fel det heller ju.
HEJA SVERIGE !!


- Längtar nästan lite för mycket



Om en månad är du&jag på canaris. Dom där två veckorna kommer bli bäst!

- Sommartider

Igår kväll åkte som sagt jag,mai&carro in till gävle för lite kubb o sånt. I väntan på våra motståndare körde vi en omgång minigolv, vilket kanske inte riktigt är min starka sida. Jag kan iallafall säga att det iallafall blev minst en hole in one, hah!
Efter det blev det lite kubbspel, vilket visade sej inte heller var min allra starkaste sida.... Lite flyt kanske jag hade ibland, men såhääär mycket otur. Sen drog vi vidare till stigslund, och på vägen dit blev vi stoppade av polisen eftersom vi skjusade på cyklarna. Haha, hur ofta händer det?! Töntar till poliser alltså, hah. Väl hemma blev det massa nintendo wii och makaroner med ost och ketchup. Riktig mysig kväll enligt mej :)
Mai&jag hoppade på halvtolv tåget imorse efter en natt i en dubbelsäng där jag hela tiden var påväg att ramla ut för dom där två tockisarna tog hela sängen för sej själva. Vi drog ner till vittersjö med mamma och pappa för lite båtåkning, solande, badande mitt på sjön och massor med mat (som vanligt). Rikitgt skön och mysig dag.
Hela helgen har varit mysig, helt klart.

Sommarlov om fyra dagar!!


- Juni, juli augusti, för allt känns mycket lättare då

Sjukt dålig uppdatering här nuförtiden, jag vet. Men vem har tid att sitta vid datorn när solen skiner och man kan sola, bada, åka båt, grilla och ja, you name it? Inte jag iallafall.
Kan iallafall ta och berätta att jag var i härliga uppsala i torsdags. Ingen mindre än Emelie tog studenten, och damn va avundsjuk man blev när man såg alla studenter som var sjukt glada. Om två år är det min tur!
Bättre väder än dom hade kan man nog inte hitta. 25-30 grader och sol, och både jag och sara höll på att flyta bort i hettan. Student mottagning hemma hos gunnarsson sen, mycket folk och trevligt var det.
Senare på kvällen pallrade jag och sara iväg oss till Frida och träffade lite tjejer. Och vad säger man om den kvällen? Äe, vi lämnar det, hur som helst hade jag&sara roligt iaf, hah.

Igår när jag kom hem till kära(?) ockelbo igen mötte jag upp carro och mai för att ta vårat första dopp iår. Men vi bangade i sista sekund eftersom vi hade lust att åka båt istället. Sagt och gjort, vi tog cyklarna hem till mej och åkte båt, hade picknick, vattenkrig och på kvällskvisten fiskade vi. Låter inte det som en riktig svensk sommar? Myspys.
Vädret fortsätter vara helt underbart, så jag åkte ner till vittersjö och stekte lite på bryggan idag. Och ikväll blir det gävle med some friends. Kubb i boulongen, mys.

Nu har ni lite uppdatering om vad som händer i mitt liv, och som ni kanske märker så finns det inte mycket tid över åt datorn.
Måste bara tillägga att det är tre dagar kvar i skolan nu, och på en av dom ska vi åka till grönan och ha det sjukt kul. Och om precis en månad åker sara och jag till grancanaria, och innan det ska vi hinna med midsommar och ockelbomarknad också.
Just nu känns livet rätt bra måste jag erkänna

I just need your all or nothing


- Hello sunshine

Sköna dagar i skolan nu, och det känns verkligen att vi börjar närma oss slutet.
Sista muntliga presentationen hade vi idag, i svenska. Jag snackade om anorexia, och det gick finemang. Fick sluta tidigare sen eftersom vi inte har något att göra förutom utvärderingar om ämnet. Imorron har vi sovmorron, och på eftermiddagen ska vi spela minigolf i boulongen. Jag kommer förmodligen vinna över alla, för det gör jag alltid när jag spelar minigolf... NOT! haha.. Dessutom blir det tennis på morgonen med mai, riktigt roligt. Tennis är asroligt, och ni som inte har provat; gör det!

Just nu ligger jag på altanen och solar. Ska iväg till mormor&morfar en sväng ikväll hade jag tänkt. Min morfar är nog den sötaste som finns.. Satt och pratade i telefonen med han igår, och så mycket som han pratar så blev det ett tag. Han berättade om när han var till gröna lund för första gången när han var 11 år, haha så söt.




- Mormor och morfar



Bara för att min mormor och morfar är hur cool som helst på den här bilden :)♥

- Home again

Stockholms resan var underbar.
Fint väder, bra shopping och sköna dagar!
På lördagen gick vi på stan och kikade i affärer, käkade på mcdonalds och bara gled runt. Köpte ett par efterlängtade jeansshorts på topshop, ett par gråa shorts, solbrillor och lite sånt. Kvällen blev det mcdonalds igen, eftersom vi inte var allt för hungriga. Jag testade snack wrap, jätte god! Sen tog vi en liten promsing vid vattnet i sundbyberg. MYS
På söndagen åkte vi till söder för lite shopping. Hittade en blå tröja på monki som jag hade tänkt köpa ett brunt flätat skärp till, men jag hittade inget som passade mej så jag måste fortsätta leta... Gjorde en liten tabbe också, glömde bort att köpa en svart tröjja som också kom från monki. Mmm, så klantig är jag, haha.
Och innan vi tog bussen hem till ocklahoma igen gick vi och käkade på kina restaurang. Mums säger jag bara

Stockholm igen nästa onsdag, men då blir det grönan med skolan!


RSS 2.0