- STOCKHOLM NÄSTA!

image239


ha det bra, det kommer vi ha!

- Vittersjö

Solen skiner och livet leker.
Ja, det känns så just nu iallafall. Jag, my brother och stacie har varit i vittersjö hela dagen och åkt båt och bara legat och stekt mitt på sjön. Med oss hade vi cheese chrunches (stavning?), kanel/vanlij bullar och cider. Huuuur skönt som helst var det. Jag älskar verkligen sånna här dagar, bästa som finns. Var ju bara tvungen att skicka iväg ett sms till madde då, och jag kan ju tala om att hon var liiite avundsjuk :) muahah
Dock har jag en uppsats som måste göras klar idag, vilket inte alls är lika roligt. Men mai kommer snart hit och joinar mej, sen drar vi nog och kikar på lite fotboll i sommarvärmen.

Två dagar till Stockholm, taggaaaaa
och puss på carra också, som gjorde en vurpa på hästen igår.

 


- How will I know

Nu sitter jag i sängen och kikar lite på tv. Det är så jäkla mycket i skolan nu så jag knappt hinner med mej själv. Käner mej sjukt stressad över allting, så jag har bestämt att vara hemma från skolan imorron för att plugga lite..
Har nog alldrig varit så skoltrött som jag är nu.. Om det hade varit mer än 2 veckor kvar i skolan nu vet jag inte vad jag skulle göra fakiskt. Tack och lov att det är sommarlov snart, jag ser fram emot det så obeskrivligt mycket.

Nästa torsdag blir det iallafall student firande i Uppsala, kommer bli jätte kul! Min söta syssling Emelie tar ju studenten, och självklart måste jag vara på plats då(;
Nejni, nu måste jag sova. Godnatt

image236

- Lördagskvällen

Vissa kvällar blir inte riktigt som man tänkt... Lördagen var en sån.
Allt som kan gå fel gick fel. Visst fanns det några roliga ögonblick men i stora drag var kvällen kaos!
Det började med att carro och jag stressade ihjäl oss innan vi skulle till tåget. Carro började grina (första gången) eftersom det var lite smått kaos hemma hos ehn/lindblad men tillslut satt vi på tåget in till gävle. När vi var framme och är påväg in till stan märker carro att hennes väska är kvar på tåget, och hon kutar tillbaka men tåget rullar iväg. Hon börjar störtgrina (andra gången), och jag är irriterad eftersom jag fått reda på att jag och carro är tvungen att vänta i gävle i 2½ timme i gävle. Haha.
Efter jag fått carro att väskan kommer tillbaka och att inte hela världen inte går under för en väska traskar vi vidare till wayne´s för en liten fika, och då menar jag liten eftersom ingen av oss var särskilt tät.
Träffar lite folk där och drog vidare till goa för lite cider och skitsnack. Det var väl den roligaste händelsen på hela kvällen. Resten blev som det blev. Vid klockan ett traskade iallafall jag och carro hem till söta catta och begga och somnade som stockar i soffan. Det finns nog ingenting vi inte klarar carro, haha :)
Den kvällen blev iallfall långt ifrån vad som var planerat, hahah.


- Saturday

Helg igen, underbart.

Gårdagen spenderade jag med Mai och Carro. Åkte upp till Lingbo och kikade lite på fotboll, lingbo-ockelbo, som slutade 1-1. Senare drog vi hem till maisan och käkade massor med chips, gick ut och gick och snackade skit.
Ikväll ska vi in till Gävle på paartey. Hoppas på en lyckad kväll! Det blir vad man gör det till, som man brukar säga.. Och med våra snygga dancemoves så kan det ju inte gå fel. ;)


image235



- Happy birthday!

image233

17år idag, grattis älskling! Du är bäst

Every moment spent with you is a moment I treasure

- Röda korset

Kort dag i skolan idag.. hur skönt som helst! Den enda lektionen vi hade var engelska, där vi hade muntlig redovisning.. Det gick väl rätt bra hoppas jag på.

Efter skolan gick jag och mina class mates till röda korset och skulle fynda lite, vilket jag också gjorde. Första gången jag var på en second hand butik kan jag säga. Jag fyndade iaf en blommig klänning för 30 kr. Den var ioförsej väldigt lång och i storlek 40, men med hjälp av en symaskin kommer den bli jätte söt! Så jag ska försöka sy lite ikväll hade jag tänkt.. Undrar verkligen hur det kommer gå, för jag och symaskingen har aldrig varit sådär jätte bra kompisar...
Jag hade dessutom gjort ett till fynd idag, om man nu kan kalla det fynd.. Men jag hittade iaf buss biljetter till och från Stockholm för 68kr, alltså kommer hela resan bli totalt 136 kronor. Kan ju inte bli bättre, vi gillar swebus!


- En helt vanlig tråkig dag

Var tänkt att jag verkligen skulle plugga stenhårt för att komma någon vart med min eu-uppsats idag, men tror ni? no way. Jag har inte pluggat ett skit, och egentligen är jag inte alls förvånad. Jag är fan hopplös när det gäller sånt där. Det kommer förmodligen bli som det alltid blir för mej, dvs plugga skiter ut mej kvällen innan man ska lämna in arbetet. Jajaj
Jag blir dessutom galen när jag hör alla omkring mej som säger att dom ska satsa stenhårt på den här hemtentan och provet som kommer nästa vecka. Jag själv tänker ta det lite lugnt och köra mitt eget rejs så får vi se hur det går. Det brukar ju ändå gå rätt bra :)

Vad händer i helgen föressten? Hoppas iallafall på sol och värme!

- What am I supposed to do?

Skolan rullar på, även fast det är grymt mycket att göra nu på slutet. Egentligen borde man ge järnet nu dom veckorna som är kvar innan sommarlovet, men jag känner att jag inte har någon ork. Jag försöker göra så gott det går, och det får duga. Fick iallafall tillbaka spanska provet idag, och det gick faktiskt rätt. Blev förvånad över det kan jag säga eftersom det kändes som det verkligen gick åt helvete när jag satt och skrev det igår.

Jag har fått mitt schema till sommarjobbet nu också, och det ser faktiskt ganska bra ut! Jag och Julia har fått precis likadana scheman, och bara det är ju bra! Vi kommer iallafall jobba tre dagar i veckan, måndag, onsdag och fredag. Onsdagar och fredagar börjar vi klockan 6 på morronen och slutar klockan två. Kommer nog stå emot lite att gå upp klockan fem, men det är det värt om man tänker på att man har hela dagen framför sej när man slutar.
Så det känns bra det här, så bra att julia tllochmed längtar att få börja jobba. Haha!
Nejni, nu ska jag och jonas ut på en liten springtur. Beach 08, here we come ;) hahah. Neerå, men jag har faktiskt blivit lite hurtig dom senaste dagarna, tro´t eller ej! Imorron ska jag ut&springa med carro också. Känner mej så stolt! Hi

- Estocolmo

Nästa fredag åker jag, Amanda och Carro till Stockholm över helgen för lite shopping och mys. Kommer bli kanon!
Amanadas moster Ann måste nog vara den sötaste som finns, låter oss bo i hennes lägenhet varje gång vi kommer och nu kommer vi dessutom få bo där alldeles själva. Hon skulle bara veta vad hon ger sej in på ;) Haha, nejdå. Hur som helst kommer det blir great, även fast jag inte har så jätte mycket pengar att röra mej med...

image225

- Klänning

HM Trend Blommig klänning/slutsåld/Stl 36

Det är helt sjukt hur eftertraktad den här klänningen är! Det var den jag skrev för ett tag sen att jag ville ha, men den är helt slutsåld och vet ni vad budet ligger på på den här klänningen på tradera.com? 1650 kronor! I butik kostar den 350 tror jag. Vissa folk verkar kunna betala hur mycket som helst för den, helt galet.
Nu ska jag kila iväg till mai. HaDet!

- Bikini

image223
Den här bikinin med tillhörande trosor klickade jag nyss hem från H&M. Hoppas den sitter bra!
Egentligen har jag inte råd att köpa nånting nu, men jag var bara tvungen. För bikini är ju ändå nånting man måste ha.. Men nu är det iallafall stopp med shoppingen för ett tag, och den här gången måste det gå.
Nu ska jag åka till mormor och morfar med jonas och lämna några grejjer, sen ska jag hem och packa och senare ikväll ska jag nog umgås med maisan.
Tjing

- Through your eyes

Sov hos carro inatt, eftersom hon var ensam hemma och ville ha lite sällskap. Hade besök som aldrig ville gå hem, så vi kom i säng vid tre tiden skulle jag tro. Det gjorde väl ioförsej inte så mycket eftersom jag var ledig idag. 
Hur skönt som helst alltså! Dessutom är jag ledig imorron också, så man ska ju inte klaga ;)

Helgen kommer jag iallafall spendera med min släkt i dalarna. Mys! Mormor fyller nämligen hela 80 år så vi ska bo på hotell och sådär.


Through your eyes - Nina Kinert




- Grattis pappsen!



image216

Bara för att han är cool på den här bilden ;)

- Look into your heart and you'll find love




image215



Gick på stan idag efter skolan. Pappsen fyller ju år imorgon, så jag och jonas var tvungen att köpa en liten present åt honom. Och nej, det är inte dom här skorna han ska få, dom köpte jag faktiskt åt mej själv, utan vi ska ge han ett restaurang besök tillsammans med mamma på helt enkelt. Och förutom det ska vi ge en liten annan present, men det är mest bara för kul. Hur som helst måste vi nog vara dom mest påhittiga som finns. Haha
Dessa gladiatorsandaler fick som sagt följa med mej hem iallafall. Skulle allra helst vilja ha ett par bruna, men eftersom det inte fanns fick det bli dom här.
Nu saknas bara lite värme!


- Violet hill

Jag är så sugen på att shoppa!
Ovanligt? Nej, inte alls faktiskt. Jag är iallafall sugen på ett par bruna eller svarta gladiatorsandaler, så fint ju. Dessutom är jag sugen på den där blommiga klänningen från h&m som har kom ut i buik idag som alla, verkligen alla, vill ha. Jag vet att var och varannan kommer gå runt i den, men det struntar jag i. För jag vill ha den, haha.
Jaja, nog om det.

Har kommit på att det är väldigt mycket födelsedagar nu i maj.. På torsdag fyller pappsen år och på måndag fyller min söta mormor. Några veckor efter det är det inte mindre än saris tur och tillsist amanda. Det stora problemet är bara vad man ska köpa till alla!? Svårt som sjutton tycker jag, som är sämst på att komma på bra presenter.
Men det löser sej alltid, dessutom är det tanken som räknas :) haha
Nu ska jag gå och kika på desperate housewives!

- Öland?

Lutar åt att det bli öland med tjejerna i sommar också, hur kul skulle inte det vara? Tre dagar med bara sol, bad och allt annat som öland innebär. Skulle vara guld!
Håller iallafall på att kika runt på campingplatser nu, och om inte våra föräldrar stoppar oss så bokar vi nog förmodligen imorron. Haha, hoppas hoppas.
Nej, nu ska jag gå och äta innan jag svälter.
/Linnéa


- Shine on

image213

Om två månader sitter jag och Sara och resten av ligan, dvs Madde Jonas Jocke Filip Johan Alex mamma pappa P-O och Eva, förmodligen och softar på balkongen på anfi och bara mår bra. Gissa om jag längtar?
Kommer ju bli grymt. Bara det att jag och Sara åker utomlands tillsammans i två hela veckor går knappt att fatta. Oslagbart ju!
Känner på mej att den här sommaren kommer bli så himla bra.

Från det ena till det andra; jag vill ha en volume master! Har hört att dom är asbra och verkligen funkar, så jag ska nog köpa en sån faktiskt. Kostar 470 kr på elgiganten, och det tycker iallafall jag att det är värt.
Så jag ska försöka övertala mammsen att vi ska åka till valbo en eftermiddag och shoppa litegran!

- Bra dag

Torsdag idag, och solen skiner som vanligt. Det har varit riktigt varmt idag, så jag och mina töntar till kompisar gick och köpte varsin mjukglass med strössel efter skolan. Sen åkte vi hem till carro och solade lite, sjukt skönt.
Och nu ligger jag på ute på altanen hemma med med stacie och musiken på högsta volym, nästan iallafall.

En til skolvecka avklarad nu, och det känns så skönt att den är över. Hade som sagt var riktigt mycket att göra den här veckan, men nu är det helg igen. Visste ni föressten om att det är typ 24 dagar kvar i skolan? Sen är det sommarlov!

- Måndag

Det är så himla underbart väder ute varje dag, jag älskar det! Dessutom ska det bli 20-25 grader i helgen, wiiiie. Då blir det båtåkning, grillning, solning och ja, you name it. Nästan så man kan säga att sommaren är här? Hur som helst så älskar jag det!
Något som jag därimot inte alls gillar lika mycket är skolan just nu. Det är så sjukt mycket plugg, imorgon har vi två redovisningar och en fet jävla spanska läxa. Och på onsdag nationella i matte... Äe, fyfan säger jag bara. Ge mej lov tack.



- Kan man vara för perfekt?


- Party party

image212

Nästan alla tjejer från sista april.

- Sista april

Sista april var kanon. Bra väder & bra sällskap, kan väl inte bli så mycket bätte?
Har lagt ut lite bilder från kvällen på bilddagboken också, http://liinneag.bilddagboken.se/p/main.html. Bättre sent än aldrig, haha.


Drog ju iväg på läger på tordag morgon också, lagom sliten var ju vi. Ganska roligt var det där borta iaf, singstar, sju kamp m.m.

Me nu måste jag räkna lite matte..... Ha det!


RSS 2.0